Ben İstanbul’dayım eğer burada olsaydınız kendi doktorumu önerirdim zaten bir defa görüşmeniz yetiyor inanılmaz güven veren,sakin ve her şeyi tek tek anlatan bir doktor.Ameliyat sonrası da çok defa geldi yanıma.Bazen bir şey sormak için WhatsApp tan yazıyorum ilk fırsatta cevap veriyor başından savmadan. Bahsettiğiniz doktorun internetten hasta yorumlarını okuyun bu da size fikir verir.Size açık önermesine şaşırdım ama çünkü myom ancak 5-6 santimden büyükse açık öneriyorlar.Ben açık oldum büyüktü epey ama hoş açıktan korktuğum halde çok kolay geçti sonrası.Laparoskopi de biraz daha fazla gaz ağrısı olduğunu duymuştum çünkü şişiriyorlar ya hastayı sonra o havayı ne kadar çıkarsalar dahi yine de kalıyor,açıkta bile oluyor gaz sancısı şişirmedikleri halde.Kapalı da daha yoğun demişlerdi bana.Gerçi herkesin söylediğine de bakmamak lazım her bünye aynı değil ama siz yine de neden açık önerdi doktorunuz iyice bir sorun.Kendi mi yapamıyor yoksa siz mi uygun değilsiniz.Kendi yapamıyor gibi düşünürseniz de başka doktora gidin bence