Merhaba cnm ben 7 Aralık'ta oldum açık miyom daha evvelde yazmıştım varsa mutlaka aldır miyomla ilerde hamile kalmak dünyanın en kötü şeyi. Ben hamilelikte yaşadım o dönemi kimse yaşamasın iyi istemem oyüzden miyondan biran önce kurtulun çok kolay bir ameliyat hiç birşey hissetmeyeceksin. Sen ameliyattayken sondayı takıyorlar duymuyorsun bile ben çıkartırken acır diye amleliyattan önce çok mızmızlandım istemiyorum diye oyüzden ben ayılmadan daha çıkarmışlar onuda kendime geldiğimde yoktu sonda.sende ısrar et çıkarsınlar uyanmadan. Sonra sonda olmadığı için idrarını yapmak için kalkacaksın dediler o gün akşamında ayağa kaltım ufak adımlarla yürüyüp tuvaletimi yaptım sadece karnındaki o bandajlı yer ağrıyor oturup kalkıp yatarken çok yavaş hareket ediyorsun mutlaka bol penye bir gecelik al altınada kalın polar dize kadar çoraplar çok rahat oluyor pantolon tarzı hiç düşünme karnın dikiş ufak olsada çok bandajlıyorlar pantolonun beli çok sıkıntı yapıyor. Kesik ufak oluyor benim 45-50 gün oldu çok inçe bir kesik olarak gözüküyor sonra Yok olacak.
Sen biraz fazla korkuyorsun okuyorum yazılarını lütfen çok stres yapmamaya çalış gittikten sonra karnım şiş gibiydi şimdi hiç kalmadı. İnan bitince hersey çok daha iyi oluyor resmen insan zayıflıyor çünkü nekadar büyükse sindirim sistemine baskı yapıyor.