Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ikimiz de eli ayağı düzgün, sağlıklı ve hayırlı evlatlar ediniriz canım sağol.
Bende 6 Ağustosta açık miyom ameliyatı oldum.Benden en büyüğü 7cm toplam 5 tane miyom aldılar. Ameliyattan önce nasıl olacak, rahmi alacaklar mı vb gibi birçok soruyla girdim ameliyata. Şuan çok rahatım,ağrı sızı kalmadı. Doktor korunmasanız da olur dedi ancak açık ameliyat olduğu için biz hala korkuyoruz. Ben 3. ayımı tamamlıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar, doktorunuz size ne kadar korunmanızı önerdi?
Merhaba arkadaşlar benim de yaklaşık 8 cm civarında rahmimde miyom var ve miyom yüzünden geçen perşembe günü bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. Çok zor bir durummuş Allah kimseye yaşatmasın. Doktor miyom ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Büyük ihtimalle bir kaç ay sonra ameliyat olacağım ve çok korkuyorum. Ameliyat olan arkadaşlarımdan yanıt bekliyorum.Teşekkür ederim.
Bu arada bir soru daha sormak istiyorum, cevap verirseniz sevinirim. Ameliyat bölgenizde (kesik bölgesi) acı hissediyor musunuz?
asel35 canım sen İzmir'de mi oldun ameliyatını kime oldun? Memnun kaldın mı? ben de araştırıyorum hayırlısıyla kurtulurum inşallah.
cara, ameliyattan 24 gün sonra, ikincisi ise 21 gün sonra oldu. normalde de 28 günde bir olurum ben :S
Kızlar ameliyattan kaç gün sonra adet oldunuz...
Sana da geçmiş olsun güzelim inşallah en kısa sürede hayırlı,sağlıklı bir evlat edinirsin. Senin miyomunun büyüklüğü ne kadardı?
ben ameliyatıma girdiğimde adetliydim hatta 2. günümdü.. ameliyat sonrasında da 29. gün adet oldum
merhaba,
miyom ameliyatı oldum bgn 5 gün oldu ameliyat olalı.rahim dışında 12cm ve 6cm lik iki miyomum varmış.çok şükür rahimi almadılar.
doktorum müthiş biriydi daha önce kaç doktora gittiysem rahimini alırız diyorlardı.
ankara akropol tıp merkezinde op.dr.bülent alp aydın yaptı operasyonumu.
hastane ve ekip çok güler yüzlü ve başarılı.
ben tekerlekli sandalyede biriyim çok korkuyordum ameliyat sonrası yatağa bağımlı kalırım diye çünkü her hareketimi karın kaslarımla yapmaktayım.
ama bülent alp aydın öyle iyi bir insanki güven veriyor rahatlatıyor.
türkiye de laparoskopik ameliyatı yapan ilk doktorlardanmış.
ben laparoskobi olurum umudu ile gittim ama 12cm i nerenden çıkarabilirim diyince açık amlyt oldum.
sonuç:.
şu an çok sancım ağrım var idrar yolları acaip sıkıntılı,
ameliyat sonrası müthiş bir acı vardı ama 2.gün azaldı.
bağırsaklar rahatsa karın bölgesi de rahat ediyor yoksa geriliyor. 47kiloyum ama şu an 5aylık gebe gibi karnım şiş.
çok rahatsızım mutsuzum şu an ayakta dolaşamadığım içinde nefesim daralıyor.
hiç keyfim yok ama en azından kanamam durdu.çok şükür allah ıma.
sık idrara çıkıyorsun ıkınamıyorsun sancı çok doğrulamıyorsun .
bütün bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim şifa versin bebek nasip etsin inşllh.
soğan kürü civan perçemiyle düşecek gibi değil hiç bir miyom bence.zaten amlyta girmeden önce saraçoğlu nu kürünüzü uyguladım kanamam durmuyor diye aradığımda
''hemen kesin demişti''belki faydası vardır ama bana olmadı.yaratıkgibi birşeydi 1kg200grm ağırlığında bir miyom doğurdum kısaca.