Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cara, şu anda benim 2 ay oldu. şişlik ilk zamanlar barizdi, şimdi tamamen geçmese de en azından dar birşeyler giydiğimde belli olmuyor. doktorum kalan izinde zamanla geçeceğini söyledi.
amin canım ya Allah hepimize nasip eylesin anne olmayı.Benim myom 7cm,5,4,3 ve daha küçükler vardı o büyügün yeri tehlikeliydi onu alırken rahim zarar görebilr diyodu drlar ve gittigim 2 özel hstne bir devlet hstnesi bu ameliyatı yapamıyacagnı sölediler myomun yeri tehlikeliymiş,işte bu durumda erbil hoca tehlikeli falan demedi hemen ameliyat dedi çok şükür rahim kurtuldu Allahın izniyle inşaallah sende kurtulursun herşey gönlünce olsun saglıklı hayırlı çocuklarımız olsun birbirimize duaedelim sevgiyle kal.
Miyom hastası arkadaşlar, sizlerden bilgi almak istiyorum=)
Miyom kontrolü için sizi doktora gitmeye zorlayan hangi şikayetlerinizdi?Muayene nasıl yapılıyor?
Ben çok fazla adet görüyorum.Annem de böyleydi.Ve o miyom ameliyatı olmuştu.Sanırım miyom oluşmasında genetik yatkınlık da önemli bir faktör.Bende miyom olduğundan şüphe duyuyorum.Muayeneye gidicem ama çekiniyorum biraz...
Miyom çok büyük sorunlara yol açar mı?
Arkadaşlar çok kararsızım ve de ne yapacağı mı bilmiyorum.Geçtiğimiz hafta dr a gittim
ve de rahim dışında iki tane myomum olduğunu söyledi ve de ameliyat önerdi.Ben çocuk istiyorum ve de ameliyatı olmak istemiyorum myom ile ilgili problemleri olanlar
ve de ameliyat olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim rahmin içi ve de yumurtalıklarım
da bir problem olmadığını söyledi. sizce ne yapıyım birde ameliyatta rahimde yapışıklık ve de tüplerde kapanma gibi problem oluşabilirmiş.Yaşım 33.
Miyomu olan arkadaşlara bi sorum olacak. Miyon alttan yapılan muayaneyle mi belli oluyo? Yoksa göbek ultrasonundada belli olur mu?
bendede 4 günde bir 6-7 gün süren kanamalar başladı. karnımın hemen altı birde gaz sancısyıla doldumu dayanamaıyorum acısına. normal adet görür gibi kanama oluyo aynı o ağrılarla. gittim dr. a (akıntı şikayetiyle kanama yoktu daha) bakmıştı rahim ve yumurtalıklar temiz demişti.muayeneden sonra bedne kanamalar başladı.ne oldu anlamıyorum.ltihap var diyerek hap ve krem vermişti 15 gün önce ama kremi kullanamıyorum ki kanama oluyo diye.3 gün kullanadım dün gene başladı bednede myom var demekki çok gerginim hanımlar bildiğiniz gibi değil..:26:
bendede 4 günde bir 6-7 gün süren kanamalar başladı. karnımın hemen altı birde gaz sancısyıla doldumu dayanamaıyorum acısına. normal adet görür gibi kanama oluyo aynı o ağrılarla. gittim dr. a (akıntı şikayetiyle kanama yoktu daha) bakmıştı rahim ve yumurtalıklar temiz demişti.muayeneden sonra bedne kanamalar başladı.ne oldu anlamıyorum.ltihap var diyerek hap ve krem vermişti 15 gün önce ama kremi kullanamıyorum ki kanama oluyo diye.3 gün kullanadım dün gene başladı bednede myom var demekki çok gerginim hanımlar bildiğiniz gibi değil..:26: