merhabalar, myom ameliyatını çok endişeli olarak araştırdım fazlaca. nihayet 21 eylülde birazda acilen ameliyata girdim. dr işlemin riskli olduğunu, rahmi kaybetme ihtimalimizin mümkün olduğunu söylediğinde moralde kalmadı bizde. son günlerde sebepsiz ateş yükselmesi yaşamaya başlamıştım, iki ünite kan almak zorunda kaldım kansızlıktan dolayı bu arada. neyse ameliyat bittiğinde ve dr geldiğinde sormadım bile ne oldu diye, onun anlatmasını bekledim. Operasyon başarılı geçmişti, ayrıca myomun bir parçası çürümeye başlamış ve muhtemel olumsuzlukların hiçbirini yaşamamışız şükürler olsun. Uzun zamandır durmak bilmeyen kanamalarımda bitti nihayet. benim tavsiyem yıllık kontrollerinizi mutlaka yaptırın hiçbir sorun olmasa bile. zira bizde bu kadar ilerlemiş bir vaka'nin hiçbir belirti vermemiş olmasına çok deneyimli olan doktorum bile şaşırdı. Ağrı sızı dersek çok abartılı değildi, sezeryanımda daha fazla ağrım olmuştu. Amelittan 2 hafta sonra ağrısız bir biçimde günüm geçer oldu, işlerimi yapmak için birkaç gün daha beklemek zorundaydım tabi. neyse çoook uzun yazdım, ameliyat olacak arkadaşlar varsa diye yazdım bu kadar uzun. Allah tüm sağlık sorunu yaşayan arkadaşlara şifa versin...