- 14 Mart 2012
- 208
- 136
Hayır normal doğum yaptım.Fakat sezaryanlı olanların kapalı ameliyat olamayacağını şimdi duydum.Eğer sezaryenlıysan kapalı olmuyo ben sezaryenliyim o yüzden açık denildi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır normal doğum yaptım.Fakat sezaryanlı olanların kapalı ameliyat olamayacağını şimdi duydum.Eğer sezaryenlıysan kapalı olmuyo ben sezaryenliyim o yüzden açık denildi bana
benim doktorum belli sadece hastane seçimini bana bıraktı hepsi aşağı yukarı aynı dedi evet ücret tamamı içindeymiş ..Benimde intramual sübseroz miyomlarım var 8 tane falan o yüzden açık olacağım en doğrusu buymuş benim için doktorum prof ... istanbul anadolu yakasında delta hastanesinde olacağımFiyatı, size doktorunuz verdiyse net rakamı söylemiştir.Ekstra kendi de ücret alsaydı zaten söylerdi diye düşünüyorum.
Hangi hastahanede karar kıldınız?, Ben de arayaşım içindeyim.
6500Fiyat ne dedi ,öğrenebilir miyim?
evet var bildiğim kadarıyla rica ederimTeşekkür ederim.SSK anlaşması var mı?
şimdiden geçmiş olsun ikimize de yakın zamanda kurtulcaz inşallahBugün, ben de ameliyat tarihi aldım.16 eylülde ameliyat olacağım.Hayırlısıyla bu dertten kurtulacağım.
Polip ameliyatı için benim gittiğim hastane 500 tl ofis histeroskopisiyle bakmaya 2500 ameliyata istemişti.Arkadaşlar, laporoskopik miyom ameliyatı için ne kadar ödediniz? SSK ne kadarını karşıladı?
inşallah güzel haberler yakındadır bana da umut olursunEvet, benim de 6 aydi, simdi 7. ayi doldurdum
hayırlısı olsun canım nerede ve nasıl oldun nasıl geçti ameliyatın inşAllah güzel geçmiştir bende olup olmama arasında kaldım kararsızımBugün, ben de ameliyat tarihi aldım.16 eylülde ameliyat olacağım.Hayırlısıyla bu dertten kurtulacağım.