- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
Insallah canım senınki açık mıydı 6 ay mı korunma süresi vermıslerdıBenim ameliyatimin uzerindende 8 ay gecti cok sukur iyiyim artik bebis istiyoruz insallah hemencik olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım senınki açık mıydı 6 ay mı korunma süresi vermıslerdıBenim ameliyatimin uzerindende 8 ay gecti cok sukur iyiyim artik bebis istiyoruz insallah hemencik olur:)
inşallah canım hayırlısıyla olur dileyen herkesin ve ikimizin :)6 ay korunma suresi verdi simdi iyiyim sukur ama bu myom 1.5 yilimi aldi artik sabirsizim bir bebegim olsun cok istiyorum:)
inşallah canım korkmayın bir an evvel kurtulunNe güzel bir de biz kurtulabilseydik hayırlısıyla
Cok sagol canim benim :)6 hafta bekledim bende cnim.. Bende ayni sekilde sormaya cekinmisyim doktora :)
Canım gecmiş olsun ben ıkı hafta kadar yasadım ama benimki acık ameliyattı senın yöntemde kesik yok sanırım o yuzden daha cabuk iyileşirsin inş bol kuru kayısı ve bitki cayı tükettim evin içinde cokca gezdım oturmak yatmak hic iyi gelmiyor gaz yapan gıda ve cig sebzeden uzak durHerkese merhaba, ben de 5 gün önce miyom ameliyatı oldum. Ameliyata girmeden önce bu forumda yazılan herşeyi yalayıp yuttum diyebilirim :) Ameliyat tekniği olarak robotik cerrahi kullanıldı. En büyüğü 8 cm'e ulaşan 4 tane kadar miyomum varmış. Şimdi iyiyim çok şükür, normal hayata adapte olmaya çalışıyorum. Ama tabi evin dışına çıkabildiğim yok.
Gaz ve ödem oluşumundan çok rahatsızım. Bu problemi kaç gün yaşadınız ve nasıl kurtuldunuz?
Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Herkese acil şifalar..
Canım gecmiş olsun ben ıkı hafta kadar yasadım ama benimki acık ameliyattı senın yöntemde kesik yok sanırım o yuzden daha cabuk iyileşirsin inş bol kuru kayısı ve bitki cayı tükettim evin içinde cokca gezdım oturmak yatmak hic iyi gelmiyor gaz yapan gıda ve cig sebzeden uzak dur
Amin canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum gün gectikte daha iyi olacaksın çok şükür bu günümüzeÇok teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun arkadaşım. Valla hazırlanması ayrı bir zorluk tecrübe etmesi bambaşka zorluk. Ama geçti çok şükür. Ben de mümkün olduğunca kekik ve sinameke yaprağını karıştırıp içmeye çalışıyorum. Faydasını görmeye başladım. Çok haklısın yatmak iyi gelmiyor. Ilk günler gaz sancısı yüzünden nefes alamıyordum. Kalp krizi geçirir gibi birşey. Ama zamanla düzeliyor. İnşallah bu dertten muzdarip olan herkese Allah acil şifalar versin.
kızlar yardım ameliyattan sonra adetim normal gününde olmuştu yani ameliyattan 15 gün sonra beklenen zamanda olmuştum bu ikinci adet gelmedi 5 gün gecikti normal mi bu duurm adet düzensizliği bir iki ay oılur yazıyor bazı yerlerde emin olamadım başına gelen var mı
canım ben bugün regl oldum benimki de bir hafta gecikti ilk iki ay normalmiş araştırdım merak etme sen de olursun bir iki güne kadar..ameliyatın etkileri ancak çıkıyormuş canımAmeliyatın üzerinden nerdeyse 3 hafta geçecek, aynı problemi ben de yaşıyoum arkadaşım. Bir hafta kadar gecikti adetim. birkaç gün daha bekleyip olmazsa doktoruma danışıcam. Umarım normaldir ameliyat ertesinde bu düzensizlikler.
canım ben bugün regl oldum benimki de bir hafta gecikti ilk iki ay normalmiş araştırdım merak etme sen de olursun bir iki güne kadar..ameliyatın etkileri ancak çıkıyormuş canım
Merhaba, ben de yaşamıştım öksürük sıkıntısını. Anestezi etkisi oluyormuş öyle. Bir de sigara içen biriydim. Dikişlerim açılmasın diye öksürüğümü tutmak zorunda olmak çok kötüydü.Kızlar ameliyattan sonra öksürük sıkıntısını çeken var mı acaba? Of ya
Düzelir canım anestezi etkılerı onlar bol su iç ve yürümeye calıs evde yattıkca da reflu gibi öksürük de azıyoor gecmiş olsunKızlar ameliyattan sonra öksürük sıkıntısını çeken var mı acaba? Of ya