Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim nasıl moral verdiniz bana :) eğer çocuk düşünmüyorsanız emblizasyon yaptırabilirisiniz bir araştırın iğneyle küçültmeye gidiyorlar ağrınız da geçer böyleceCok geçmiş olsun çok zor olmuştur senin için ama korkma bir arkadaşımda aynı senin gibi bebeğini düşürdü onda 10 tane myom vardı ameliyet oldu.şimdi 7 aylık hamile. Bende sanırım gebelik düşünmüyorum çok şükür 2 tane çocuğum var zaten böyle idare edeyim bakalım hayırlısı
çok sağol canım inşallah amacım rahmimin temizlenmesi ve sonraki hamilelikte sorunsuz bir şekilde bebek sahibi olmak ..senin ne kadar oldu? ameliyat olma sebebin neydi
anladım geçmiş olsun size deEmbolizasyonu pek tavsiye etmiyolar canım adet görememe gibi durumlar oluşuyormuş
merhabalar, kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı, ben düşükten tam 1 ay sonra ameliyat oldum. size de çok geçmiş olsuncanım bende 19 haftalık düşük yaptım miyomlar sebebiyle.. Merak ettim düşükten ne kadar zaman sonra ameliyat oldun bana da açık ameliyat dediler 3 ay sonra dendi. Cevaplarsan çok sevinirim.Geçmiş olsun
önemli değil eski mesjlarına baktım da aynı şeyleri yaşamışız bebeğimizi yakın haftalarda kaybetmişiz miyom yüzüden bende eylülde ameliyat olacağım bana 3 ay dendi o yüzden bekledim şimdiye kadar.. İnşallah iyisinizdir bebek için çalışmalara başlamışsınızdır :) darısı başıma :))merhabalar, kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı, ben düşükten tam 1 ay sonra ameliyat oldum. size de çok geçmiş olsun
Merhaba, ben 4 nişanda ameliyat oldum dört ayı geçti ameliyat olalı inşallah sizin de kolay geçer :)
o tableti ben tatile gitmeden adetim geciks,in diye kullanmıştım bir hafta kadar adet geciktirici bir tablet.. Benim adet düzensizliğim yok 33-35 günde bir oluyorum ama miyomdan dolayı 7 gün süüryorKızlar mrhb benim 4 cm myomum var son adetim 10 gün uzadı dahada devam ediyo doktor primolut n diye bir tablet verdi kullananınız oldumu hiç veya adet düzensizliğiniz varmıydı
sağol inaşallah iyi geçer zaman geçmiyor bir an evvel olup kurtulmak istiyorum
benimde dışta ve kas içinde canım iki türden de var dıştakiler küçükmüş kas içindekiler intramauller büyükSenin myomların ne türdendi canım bana dışta dedi ama niye böyle oldu anlamadım
[Q"serines, post: 42255364, member: 407479"]