Merhaba geç gördüm kusura bakmayın. Ebru diken soyları da hanifi şahinle de görüştüm. İlgili ve güven veren doktorlardı haklarını yemeyeyim. Ben 55 60 arası ödeme yaptım. 2 hastanede amelşyat yapıyor ben kızılay da oldum. Fiyat daha uygun. Diğer doktorlar 80-120 arası fiyat verdiler ama tabiki tahmini. Birde o doktorlar daha pahalı bir hastanede yapıyordu heralde o yüzdendi. Benim durumum kapalı ameliyata uygundu. 1 gün hastanede yattım ertesi gün öğlen çıktım. Ameliyattan çıkınca ağrım vardı ama serumla iğneyle azaldı. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Benim gibi değil senin çok ağrınız olmaz heralde. Sonra hızlıca iyileştim. Ameliyay olmanız gerekiyorsa ve korktuğunuz için olmuyorsanız hiç durmayın bugun randevunuzu alın gidin derim. Beni
tüp bebek doktorlar o engelledi. Bebeğe engel değil sadece ağrılı bir hamilelik olur dediler. Ama öyle değil işte myom rahim kanlanmasını engelliyor. Rahim de bebel de kanka besleniyor. Pıhtılaşma bozuluğumda var myom 2 defa düşük yapmama neden oldu. Çok geç kaldım ameliyay için keşke daha önce olsaydıö ama nasip değilmiş. Rabbim en yakın zamanda kolayşılşa isteklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimizin.