-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Anladım öncesinde eğitim oluyor yani ülkeler belli olmadan daha gitmeden grupta bazıları sonra dan eğitim oldu gibi yazmış da ondan sordumBüyük ihtimal siz bizim grupla değişim yaparsınız. Süreç herkeste Farklı oluyor ben bizden bahsedeyim size . 2020 Ocak ayında kurs aldılar grup grup çağırıldılar kursa herkes kurs aldıktan sonra tercihler yapıldı tam hatırlamıyorum ama Şubat sonu gibiydi. Haziranda da ülkeler belli oldu. Temmuzdan itibaren değişimler başladı her ülkenin değişim tarihi Farklı biz 1 Ağustos ta başladık burada ülkeler belli olduğu gün ilişik kesip 15 gün sonra göreve başlayanlar oldu.
Siz hangi şehirlerdesinşz şartlar nasıl :)Büyük ihtimal siz bizim grupla değişim yaparsınız. Süreç herkeste Farklı oluyor ben bizden bahsedeyim size . 2020 Ocak ayında kurs aldılar grup grup çağırıldılar kursa herkes kurs aldıktan sonra tercihler yapıldı tam hatırlamıyorum ama Şubat sonu gibiydi. Haziranda da ülkeler belli oldu. Temmuzdan itibaren değişimler başladı her ülkenin değişim tarihi Farklı biz 1 Ağustos ta başladık burada ülkeler belli olduğu gün ilişik kesip 15 gün sonra göreve başlayanlar oldu.
Gece çalışırken bir gece çalışıyorlar bir gece izinliler.izinleri o şekilde oluyor.Hafta sonu tatilleri var mı peki ne güzel
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzGece çalışırken bir gece çalışıyorlar bir gece izinliler.izinleri o şekilde oluyor.
Sizin göreve gitmenize an az 1buçuk 2 yıl var o yüzden rahat olun.zamanla herşey netleşir.Tercihleri gitmeden 2 3 ay önce yaparsınız.Eğitim de 6 ay öncesinden alınır genelde.Çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak tercihler ne zaman başlar sizce kaçıncı grup olarak biz tercih yaparız bir dikidiniz var mı eğitim de şöyle mi oluyor acaba şehir belli olduktan gideceğimiz tarih belli olunca mi eğitime çağırıyorlar nasıl oluyor
O zaman daha var demek ki ilk grupta olmayız tercih için tercihler hemen açıklanıyor miSizin göreve gitmenize an az 1buçuk 2 yıl var o yüzden rahat olun.zamanla herşey netleşir.Tercihleri gitmeden 2 3 ay önce yaparsınız.Eğitim de 6 ay öncesinden alınır genelde.
Hayır.biz martta yapmıştık haziran sonu gibi açıklandı temmuz 15te de görev yerlerindeydik.O zaman daha var demek ki ilk grupta olmayız tercih için tercihler hemen açıklanıyor mi
Sıralama kaçtı bizim 300 lerdeHayır.biz martta yapmıştık haziran sonu gibi açıklandı temmuz 15te de görev yerlerindeydik.
Hangi ülkedesiniz :)Sıralama kaçtı bizim 300 lerde
Tam bi bilgim yok eşime sorarım.Ama kursta son gruptaydık.Almanyadayız.Sıralama kaçtı bizim 300 lerde
Tam bi bilgim yok eşime sorarım.Ama kursta
Sizin eğitiminiz ne kadar sürdü 3 hafta mıAyyy bende Almanya çok istiyorum geçim nasıl peki orda eşe galiba devlet orada yaddım ediyor diye okumuştum ek olarak 400 euro gibi doğru mu
Biz memnunuz herşeyden.Hiç zorluk yaşamadık dil konusunda falan.Çünkü türk nüfus çok fazla.Öyle ki bir sürü türk market manav kasap vs var.Evet eş yardımı var 300küsürlerde.Ayyy bende Almanya çok istiyorum geçim nasıl peki orda eşe galiba devlet orada yaddım ediyor diye okumuştum ek olarak 400 euro gibi doğru mu
2 hafta falandı sanırımSizin eğitiminiz ne kadar sürdü 3 hafta mı
Türk yeri olduğu için ağırlıklı daha yoğun çalışıyorlardır çalışma sistemi nasıl hafta sonu tatil var mıBiz memnunuz herşeyden.Hiç zorluk yaşamadık dil konusunda falan.Çünkü türk nüfus çok fazla.Öyle ki bir sürü türk market manav kasap vs var.Evet eş yardımı var 300küsürlerde.
Sizin eğitim açıklandıktan sonra mı olmuştu öncesinde mi oldu tercihlerden sonra mı :)2 hafta falandı sanırım