MissTurkey güzeli nasıl olmalı ?

Dereceyi aramızda paylaşırız artık.Ben girmedim,ama kızım olura iyi bir üniversiteyi kazandıktan sonra yarışmaya isterse girebilir. Ben girseydim kesin derece alırdım.:80:

Dereceyi aramızda paylaşırız artık.Ben girmedim,ama kızım olura iyi bir üniversiteyi kazandıktan sonra yarışmaya isterse girebilir. Ben girseydim kesin derece alırdım.:80:

Heheheh Vallahi ben büyüdüm Marmara Üniversitesinide kazandım.Önümde tek engel kilolarım.Onları verebilirsem elemelere girerim.Neden olmasın

Kilo ne ki?Hemen verirsin.Ben de evliyim ,meden, durumum uygun değil.Olsa da girmezdim zaten. Benim veletler siz girseniz bunlar ne ki ,diyorlar.

Kilo ne ki?Hemen verirsin.Ben de evliyim ,meden, durumum uygun değil.Olsa da girmezdim zaten. Benim veletler siz girseniz bunlar ne ki ,diyorlar.

Vay canına Allah bağışlasın canım çocuklarını.Sende bana dua et gelecek sene yarıfinale kalayım MissTurkey'de

Azra Akın gibi olmalı

Eskiden bende çok heveslenirdim bu yarışmaya katılmaya.
Ama ne yazık ki boyum 1.60

Azra Akın gibi olmalı

Eskiden bende çok heveslenirdim bu yarışmaya katılmaya.
Ama ne yazık ki boyum 1.60

Kesinlikle katılıyorum.Bence Azra Türkiye'nin en güzel,en zarif kadını.(Annemden sonra tabiki )
Ayrıca boy uzatma konusunda hevesliysen.Alternatip Tıp Bölümünde Akupunktur forumdaki topicimi bir oku derim.

adriana lima gibi olmalı ya da megan fox
bu sene çıkmaz da belki önümüzdeki senelerde çıkar böyle birileri
türk kızları güzeldir

adriana lima gibi olmalı ya da megan fox
bu sene çıkmaz da belki önümüzdeki senelerde çıkar böyle birileri
türk kızları güzeldir

Evet bu seneki yarışmada öyle ahım şahım bir güzel yok.Ama hakkını vermek lazım son 15de çok güzel kızlar var:97:

Evet bu seneki yarışmada öyle ahım şahım bir güzel yok.Ama hakkını vermek lazım son 15de çok güzel kızlar var:97:

sadece bir kız vardı hollandalı onu beğenmiştim diğerlerini çok iyi bilmiyorum
aslında bu yarışmaya herkes katılsa bunlar çoktan elenirdi de
bazıları katılamıyor e ortalık boş kalıyor

Evet zaten çok iyi olanlar biyerlerde mankenlik-modellik yapıyor oluyo.Evet hollandalı çok hoş bende ilk onu begendim.Birde uzun siyah saçlı beyaz tenli catwalku çok güzel yapan bir kız var onuda begeniyorum bu aralar

Bence Hazal Kaya gibi olmalı...O olmalı !!! Boyuna gelince kısa ama zaten Türk kadını uzun değildir ki,bizi yansıtır işte... Onun masumiyeti ve doğallığı yeter .. Etrafta herkes öyle yapmacık ki... Bi ton makyaj, bi karış topuklar, postijli uzun saçlar derken ben doğallığı arar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…