MissTurkey güzeli nasıl olmalı ?

Bir kere gerçek anlamda donanımlı olmak gerekir. 3 dil biliyorum diyorlar iki cümle kuramıyorlar yabancı dilde, üniversite mezunuyum diyorlar sonra bakıyoruz hikaye çıkıyor. 200 kelime ile Türkçe konuşan tiplerin yabancı dil bilebilmesi olanaksız zaten. :))
Ayrıca sarışından Türkiye güzeli olur hem de pek güzel olur. Türk insanı esmerdir diye bir kural yok, beyaz tenli açık renk saçlı ne güzeller var hem onlar genelde balkan göçmeni Türkler olur, bacak boyları da uzun olur diğerleri gibi bir karış bacak boyuyla güzelim diye ortalıkta salınmaz, bir adım attıkları zaman görürsün o bacağın asaletini. :KK66:
170-175 boy artık ortalama bir boy sayılır benim boyum 173 ve benim boyumda güzellik kraliçesi olmaz. :) 1.80 civarı olmalı en az.

Hanımefendiliği, yetenekleri ve kültürüyle güzelliğini birleştirebilmiş olan Miss Turkey 2005 3. güzeli bence tacını sonuna dek hak edenlerden. :KK66: Çok beğenirim kendisini.
Miss Turkey güzellerimizin çoğu 1.75-1.83 arası.Ki 1.83 en uzunları arasında.:97:
Türkiye ortalamalarına göre kraliçe seçeceksek eğer, 155-160 boylarında kocaman kalçalı, göğüssüz, üst beden ve alt beden arasında 3 beden fark olan bacak boyu kısa armut tipi bir güzel(!) seçmeliyiz. :KK66: Zira yüzdeye vurunca genel Türk kadını tipi budur.
Her Türk kadını şişman ve tıfıl degildir.Ama genetik anlamda belli bir boy kıstasımız var.Japon-Çin modellik piyasasında da budurum var.:97:

Miss Turkey güzellerimizin çoğu 1.75-1.83 arası.Ki 1.83 en uzunları arasında.:97:

Her Türk kadını şişman ve tıfıl degildir.Ama genetik anlamda belli bir boy kıstasımız var.Japon-Çin modellik piyasasında da budurum var.:97:

işte öyle olunca da dünya güzellik yarışmasına gittiğimizde şansımız olmuyo
avupanın boy standartlarına baktığımzda

Maşallah canım güzel bir kadınsın:nazar::KK16:

Sevgili Diva, fotoğraftaki ben değilim, bahsettiğim 2005 Miss Turkey 3. güzeli kendisi. :) Ben zaten 173 boydan kraliçe olmaz benim boyum 173 dedim kilomu yazsam zaten gülersin. :)))

Sevgili Diva, fotoğraftaki ben değilim, bahsettiğim 2005 Miss Turkey 3. güzeli kendisi. :) Ben zaten 173 boydan kraliçe olmaz benim boyum 173 dedim kilomu yazsam zaten gülersin. :)))

Hımm ben kim oldugumu bilmiyordum canım.Bende kiloluyum gayet.Ama diyete başladım bu seneki Miss Turkey'i izledikten sonra.Boyumda 1.70:97: İnsan hayran kalıyor kızlara ya:KK16:

bence saçlar gür ve uzun
gögüs kalça orantılı bacakları uzun
ten rengi beyaz veya kumral olmalı
yüz hatları güzel olucak
gözleri biraz büyük dudakları dolgun olursa iyi olur
dogal güzelligi olcak
ve heryönden bilgili zeki
böyle biri varsa işte o olmalı kızlar:KK51::KK60:

bence saçlar gür ve uzun
gögüs kalça orantılı bacakları uzun
ten rengi beyaz veya kumral olmalı
yüz hatları güzel olucak
gözleri biraz büyük dudakları dolgun olursa iyi olur
dogal güzelligi olcak
ve heryönden bilgili zeki
böyle biri varsa işte o olmalı kızlar:KK51::KK60:

Kesinlikle katılıyorum canım:KK12:

biraz değişik bi başlık olmuş o konuda eleştiricem
yani genel geçer normlar vardır güzellik yarışmalarında uzun boy orantılı vücut güzel gür saçlar gibi
ama onun dışında inanmıyorum ki biri sarışın mavi gözlü dolgun dudaklı olmalı dese de aslında bi yarışmayı izlerken en beğendiği kız esmer keskin bakışlı ince dudaklı bir bayan olabilir.
yani sizce en güzel kadın tipi kafanızdaki nedir dense daha iyi olurmuş sanki miss turkeyle alakasız olmuş biraz
yanlış anlamazsınız umarım amacım gıcıklık yapmak değil sadece fikrimi belirttim, iyi sohbetler..

Kusura bakma canım yeni gördüm msjını.Benim demek istedigim geçmiş msjlarda net bir şekilde belirtilmişti zaten.Benim sorum " hayalinizdeki missTurkey güzeli profili" herkes istedigi gibi kurup yazıyor.Ben özellikle yarışmaya yönelik sordum çünkü bu yarışma Türkiye'nin en güzeli ünvanını veriyor.Türkiye'nin en güzeli nasıl olmalıyı soruyorum ben aslında canım.:97:

Beğendiğim ölçütleri söylememe gerek yok çünkü bir şey ifade etmeyecek, herkesin zevki başka ama kesin olan bir şey var ki; seçilecek kız sarı saçlı, mavi gözlü olmamalı. Çünkü adı üstünde 'Miss Turkey' ve Türk kızlarının %99u sarışın değil. Zaten jüri üyeleri de sarışın bir kızı seçmiyor çok uzun zamandır. Türk kadını özelliğine uygun olması gerektiği için sarışın olmamalı bana göre.

Son düzenleme:
çook güzel, asil,hem çekici ama bir o kadar da sempatik ve mutlaka zeki :87:

Beğendiğim ölçütleri söylememe gerek yok çünkü bir şey ifade etmeyecek, herkesin zevki başka ama kesin olan bir şey var ki; seçilecek kız sarı saçlı, mavi gözlü olmamalı. Çünkü adı üstünde 'Miss Turkey' ve Türk kızlarının %99u sarışın değil. Zaten jüri üyeleri de sarışın bir kızı seçmiyor çok uzun zamandır. Türk kadını özelliğine uygun olması gerektiği için sarışın olmamalı bana göre.

Herkesin kendi zevkini söylemesi için bu topic zaten.Miss Turkey güzeli seçmek için degil canım:KK31:

X