Nişan MissGamzeli'nin Nişan Detayları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.987
Puanlar
448
31/10/2015 tarihinde nişanlandık :KK36:

Detaylara gelirsek... Nişan evde oldu, kendi kendimizeydik.

Sabah nişanlım gelip beni evden aldı, görümcem ile beraber kuaföre bıraktı, saat 11.30 gibi kuafördeydik. biz orda kız kıza hazırlanırken, nişanlım da araba ayarlamaya ve hazırlanmaya gitti :) bu arada fotoğrafçım geldi ve kuaförde hazırlık aşamalarını ve aksesuar detaylarını çekmeye başladı.

saat 2.30 gibi biz hazırdık, nişanlım ve kuzeni bizi almaya geldiler. Kuaförden direk fotoğraf çekimine gittik. Çekim bitince beni eve bıraktılar, daha sonra ailecek toplanıp geldiler :) Hoş-beşten sonra yüzükler takıldı, ardından pasta kesildi, yediler içtiler gittiler :KK70: Ertesi gün seçim olduğu için hem görümcemin hem de benim gece yarısı dönüş otobüsümüz vardı çünkü :KK70: ikimiz de nişan sonrası apar topar çalıştığımız illere döndük :KK70:

Elbisem - ayakkabım - küpelerim :KK51:

1.jpg

FotorCreated-elbise.jpg

Kuaför hazırlığım :KK51:

2bb.jpg

Aksesuar detayları :KK51:

3a.jpg

El çiçeğim (annemle beraber yaptık :) ):KK51:

3.jpg

Nişan Tepsim :KK51:

5.jpg

Nişan hediyeliklerim (kolonya - magnet) :KK51:

9a.jpg

Nişan pastamız :KK51:

4.jpg

Alyanslarımız :KK37:

alyans.jpg

FotorCreated2.jpg

Hatıra çerçevemiz :KK51:

çerçeve.jpg

Yüzükler takılırken :21:

FotorCreated1.jpg

Pastayı keserken :KK5:

FotorCreated3.jpg

Resmen nişanlandıkkk :KK60: :KK74:

mutlusonnn.jpg

Dış çekim fotoğraflarımız :KK37:

_MG_2045.jpg

_MG_2093.jpg

_MG_2096.jpg

_MG_2126.jpg

_MG_2168.jpg

_MG_2169.jpg

_MG_2195.jpg

_MG_2301.jpg

_MG_2366.jpg

_MG_2443.jpg

Son düzenleme:
Tebrik ederim bir ömür mutlu olun darısı düğün fotoğraflarınıza inşallah çok hoşsunuz saç renginize bittim :21:

Çok güzel olmuşsun maşallah. Elbisenin rengine bayıldım, dağıttıklarında çok güzel. Allah tamamına erdirsin hayırlısı olsun :)

adaşımm tebrik ederim çok güzel olmuşsunn :KK68: rabbim tamamına erdirsin ,ömür boyu musmutlu olun :KK200::nazar:

bende bayıldım maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar: allah tamamına erdirsin sacınız da cok hos olmus.. sac rengine de bayııldımmm

Keşke başka bir elbise olsaydı
Sizi biraz büyük göstermiş
Musmutlu olun ınsallah

Keşke başka bir elbise olsaydı
Sizi biraz büyük göstermiş
Musmutlu olun ınsallah

ben elbisemi çok severek aldım ve giydim, büyük gösterdiğini düşünmüyorum zira kendim de çok küçük sayılmam :D

teşekkür ederim :)

ben elbisemi çok severek aldım ve giydim, büyük gösterdiğini düşünmüyorum zira kendim de çok küçük sayılmam :KK70:

teşekkür ederim :)
O zaman kilodan öyle göründü sanırım
Neyse Mutlu olun

Back