- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
31/10/2015 tarihinde nişanlandık
Detaylara gelirsek... Nişan evde oldu, kendi kendimizeydik.
Sabah nişanlım gelip beni evden aldı, görümcem ile beraber kuaföre bıraktı, saat 11.30 gibi kuafördeydik. biz orda kız kıza hazırlanırken, nişanlım da araba ayarlamaya ve hazırlanmaya gitti :) bu arada fotoğrafçım geldi ve kuaförde hazırlık aşamalarını ve aksesuar detaylarını çekmeye başladı.
saat 2.30 gibi biz hazırdık, nişanlım ve kuzeni bizi almaya geldiler. Kuaförden direk fotoğraf çekimine gittik. Çekim bitince beni eve bıraktılar, daha sonra ailecek toplanıp geldiler :) Hoş-beşten sonra yüzükler takıldı, ardından pasta kesildi, yediler içtiler gittiler Ertesi gün seçim olduğu için hem görümcemin hem de benim gece yarısı dönüş otobüsümüz vardı çünkü ikimiz de nişan sonrası apar topar çalıştığımız illere döndük
Elbisem - ayakkabım - küpelerim
Kuaför hazırlığım
Aksesuar detayları
El çiçeğim (annemle beraber yaptık :) )
Nişan Tepsim
Nişan hediyeliklerim (kolonya - magnet)
Nişan pastamız
Alyanslarımız
Hatıra çerçevemiz
Yüzükler takılırken
Pastayı keserken
Resmen nişanlandıkkk
Dış çekim fotoğraflarımız
Detaylara gelirsek... Nişan evde oldu, kendi kendimizeydik.
Sabah nişanlım gelip beni evden aldı, görümcem ile beraber kuaföre bıraktı, saat 11.30 gibi kuafördeydik. biz orda kız kıza hazırlanırken, nişanlım da araba ayarlamaya ve hazırlanmaya gitti :) bu arada fotoğrafçım geldi ve kuaförde hazırlık aşamalarını ve aksesuar detaylarını çekmeye başladı.
saat 2.30 gibi biz hazırdık, nişanlım ve kuzeni bizi almaya geldiler. Kuaförden direk fotoğraf çekimine gittik. Çekim bitince beni eve bıraktılar, daha sonra ailecek toplanıp geldiler :) Hoş-beşten sonra yüzükler takıldı, ardından pasta kesildi, yediler içtiler gittiler Ertesi gün seçim olduğu için hem görümcemin hem de benim gece yarısı dönüş otobüsümüz vardı çünkü ikimiz de nişan sonrası apar topar çalıştığımız illere döndük
Elbisem - ayakkabım - küpelerim
Kuaför hazırlığım
Aksesuar detayları
El çiçeğim (annemle beraber yaptık :) )
Nişan Tepsim
Nişan hediyeliklerim (kolonya - magnet)
Nişan pastamız
Alyanslarımız
Hatıra çerçevemiz
Yüzükler takılırken
Pastayı keserken
Resmen nişanlandıkkk