Miss Turkey 2014 Finalistleri

aynı fikirdeyim .iki numara biraz daha iyi sanki.azra akın dünya birincisi oldu,yüzü güzel değil ama vucut bacak süper

basmışlar fondöteni- photoshop'u yine de beğenemedim hiçbirini.. içlerinde bir 4 numero güzel, o da yabancı çıktı zaten

Bunu diyen oldu mu bilmiyorum ama sıkı durun.

Ben bile daha güzelim beaaa

İşin şakası da cidden kızlar vasat bile değil vasatın da altı.

İsmi Amine olan kız hoş geldi bana bide 23 numara olan ismi Hilal miş galiba.

fotolar çok shoplu yanlız acayip belli gerçek halleri nasıl acaba?

‘Elidor Miss Turkey 2014’ün birincisi 4 numarayla yarışan Amine Gülşe oldu. Gülşe Türkiye'yi Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil edecek.
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki gecede; 2. Dilan Çiçek Deniz, 3. Aybüke Pusat olurken, Gizem Koçak ise 4.lüğe ismini yazdırdı.

Amine Gülşe, Türkiye’yi Dünya Güzellik Yarışması’nda, Dilan Çiçek Deniz Miss Universe, Aybüke Pusat ise Miss Earth’de temsil edecek.

JÜRİDE KİMLER VARDI?

Yarışmanın jüri üyeleri Nebahat Çehre, Selen Soyder, Yıldırım Mayruk, Ahu Yağtu, Hıncal Uluç, Jamal Hammadi, Tülin Şahin, Can Sandıkçıoğlu ve Nuri Soysal olurken gecenin sunuculuğunu ise Kadir Doğulu ve Yasemin Allen üstlendi.

Birincilik tacını takan Amine Gülşe’nin özellikleri:
Boy : 1.78
Doğduğu Şehir : İSVEÇ

1.olan kız Amine zaten içlerinde en güzelleriydi hak etti 4. olanda 2. olaydı iyiydi.

2.olan Dilan çiçek dereceye nasıl girdi hayret gözleri o kadar şişti ki uykudan yeni kalkmış gibi

Oldum olası şu güzellik yarışmalarını anlamam. Bir tanesınde 1.88 boy vardı öyle kadın mı olur yahu . Kime göre neye göre 1. 2. secılıyor bu kadınlar bunu da anlamış değilim. 1. olan kızı begendım lakin 4. olan Gizem diye bir kız vardı asıl birinciliğe o gelmelıydı bence 4. olan kız buydu

1.olan hatunumuz ise ;

Son düzenleme:

bu kızın gözleri lensmiş ama lensle yarışmaya nasıl katılıoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…