Miss Turkey 2014 Finalistleri

ya arkadaşlar yıllar önce kk güzellik yarışmasımı ne olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, ya da ona benzer bişey, ne kavgalar çıkmıştı o topikte ya, aklıma geldi şimdi

evet küçücük gelmiş bikiniler üstlerine

ya bişey diyeceğim ama 19. ne öyle bikini bölgesini almamış galiba çok iğrenç

bence luckyninde dediği gibi hem fotocuda hem photoshopcuda iş yok o ne iğrenç photoshop yapmak yahu

gısganma kız spor yap süt iç belki senin de olur

ne kıskanıcam boyum 1.70 sen kıskan idealim ben

Bence fotografcida is yok.

Yine de 4 ve 23 numara iyi gorundu bana.

ya arkadaşlar yıllar önce kk güzellik yarışmasımı ne olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, ya da ona benzer bişey, ne kavgalar çıkmıştı o topikte ya, aklıma geldi şimdi

hatırlamaz mıyım ya ediydim ben ozamanlar. çok şey döndü de boşver

ben o sıralar kkyı bilmiyrdum sanırım hep söyleniyor bu insan merak ediyor

hadi ya niye kavga olmuştu :26:

valla canım şimdi hatırlamıyorum ama güzellik ve yarışma dendimi kadınlar biraz diş gıcırtdatmaya başlıyo bence, kimbilir bu arkadaşlar da kendi aralarında gerçekten neler hissediyorlar, röportaj yapsan "ölümüne kankayız" derler ama gerçekte nasıl kimbilir

Son düzenleme:
Konuyu görmediydim ve ben de bir konu açmıştım.
İçlerinde sadece 1 kişiyi beğendim. Ama kendi kafamdan yine de ilk 4'ü oluşturdum.

1) Amine Gülşe
2) Canan Çalışkan
3) İlayda Ejeyit
4) Ayşenur Gezer

Son 3 olduğu gibi sarışın oldu ama gerçekten diğerleri hoş bile değil.
İnşAllah Amine 1. olur. En güzel ve tek güzel o.

hiç güzeller seçilmiyo bence

4 numara kaşı gözü çok güzel bi de 23 numara güzel diğerleri çocuk gibi

4 numarayı beğendim amine galiba ismi.

5 numaranında ben yüz kısmını berrak tüzünataça benzettim.Sizce de benziyor mu ?

sorma

ama bizim kızlar burdakilerden güzeldi

Ya yemin ederim fotograflar berbat ben bile cep telefonumla daha iyisini cekerim. Amine benim de favorim ozellikle sonradan sarisinlar hic guzel değil. Herkesin gözler portlek çıkmış yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…