• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss Turkey 2014 Finalistleri

1.88 boy hey maşallah

yanlız bikiniyi kim seçtiyse kötü seçmiş, göğüslerini basmış kızların

Bu fotoğraflarla asılları çok farklı. Güzel çıkanlar çirkin, çirkinler güzel aslında :1:

Bence en giderlisi Sinem çok hoş hatunmuş

evet küçücük gelmiş bikiniler üstlerine :1:

ya bişey diyeceğim ama :17: 19. ne öyle bikini bölgesini almamış galiba çok iğrenç:30:

evet küçücük gelmiş bikiniler üstlerine :1:

ya bişey diyeceğim ama :17: 19. ne öyle bikini bölgesini almamış galiba çok iğrenç:30:

yok ya gölgeden öyle duruyor ama cogunda o kısımlar biraz daha koyu gibi:26:

İnceledim , baktım baktım bi tanesine de işte budur güzellik diyemedim :))) Gerçekten güzel değiller ya fiziklerine lafım yok , boy pos yerinde hepsinde ama yüz güzelliği sıfır :/ Güzellik yarışmalarına gerçekten güzeller katılmıyor zaten.

Bu fotoğraflarla asılları çok farklı. Güzel çıkanlar çirkin, çirkinler güzel aslında :1:

Bence en giderlisi Sinem çok hoş hatunmuş

aslında doğru, pozdan poza çok farkediyor, bizlerde her resimden güzel çıkmıyoruz. hele bazılarında felaket, bazı resimlerde de şahane çıkıyoruz. belli olmaz tek resimle, aslında her biri için en az 3-4 resim konmalıymış

Son düzenleme:
canan çalışkan diye bi hatun varmış bi tane de sarışın vardı daha altlarda onlar hariç hiçbiri öyle aman aman güzel değil ki :53:

aslında doğu, pozdan poza çok farkediyor, bizlerde her resimden güzel çıkmıyoruz. hele bazılarında felaket, bazı resimlerde de şahane çıkıyoruz. belli olmaz ek resimle aslında her biri için en az 3-4 resim konmalıymış

isimlerini arattım googleden baktım içlerinde bir sinem iyi :26: işte onlardaki boy fizikte bizde yok:27:

Photoshopun dibi yaniiiiii bu fotoğraflar ne Allah aşkına:9:
O değil de çoğunun yüzü çok sıradan nebileyim yolda görsem güzel kız deyip bakmam şahsen. Yine fizik deyip öyle birini seçip, bizi şok edecekler:44:

Back