- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
bayıldım canım tek kelimeyle muhteşemsiniz
çok gzl gelın olmussunz çok begendımm
çok çok güzel kareler mutluluklar
sitede çoook resimlerde olmayan bir şey vaar sizin resimlerinizde ama çözemedim.bi kere mekan bi harika..pozlar süper..eşiniz için aynı şeyi söyleyemesem de:)(fotojeniklik açısından)siz çok fotojeniksiniz.gelinliğiniz sade ve hoş..böyle süslü püslü lahana gibi gelinlikli resim görmekten bayılmıştım.tabi onlara da saygı duyuyorum ama taşıyacağın şeyi giymek lazım.siz taşımışsınız.bir de saçınızı çok beğendim..çok doğal olmuş.kısacası resimleri çok beğendim.gözlerinizdeki ışıltı ömür boyu eksik olmasın.mutluluklar.
Kizlar ikinize de cok tesekkurler...Adlina cnm biraz ugrasmistim kuafor ve makyoz seciminde ama ben de isabetli karar verdigimi anladim..Biz Antalyada evlendik cnm ama makyajimi gercekten profesyonel makyaj yapan bi yerde yaptirdim..Kuaforum de o bayanin esiydi..Kuaforum BES KUAFOR , lara tarafinda antalya'da..Haklisin cnm esim cok beceremedi poz vermeyi..valla baktıkça bakasım geliyor..o duvağın uçuşması,o duvağın altındaki pozlar..maşallah hakikaten süper olmuş ama fotoğrafçınızı da tebrik etmek lazım.çok iyi iş çıkarmış.siz antalyada mı evlendiniz?kuaförünüz kim desem,gelip antalya ya yaptıracak değilim yaama saç modeli ve duvağı tutturuş stili çok iyi..siz yine de bi bilgi verirseniz sevinirim.belki bir gün lazım olur.:)
Merhaba süper görünüyorsunuz öncelikle maşallah diyorum.
bende Antalyadayım haziran 2011 de düğün var ufaktan araştırmaya başladım.en iyi yerde burası galiba bir sürü kadının olduğu yer sonuçta:)
kuaför ve makyaj için önerilerinizi değerlendiricem zaten
Antalyada düğününüz olmuş gelinlik burdan mı acaba?
ben gelinliği kafamdaki modeli diktireceğim için iyi bir modaevi peşindeyim
tek kelimeyle bayıldım=))
uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmak nasip olmamıştı...
bi ömür böyle gülmen dileğimle
herzamanki gibi süpersin
merakla bekliyordum beklediğime değdi.
ÇOKKKKKKKK Güzel olmuşsun canım
ömür boyu mutluluklar
Muhtesemm, cok tatlisinizz, cok begendim mutluluklar, umarim hep boyle mutlu olursunuz)
walla gelinlikde çok güzel ama siz de harikasınız...darısı ben ve benim gibilere
hersey süper gözüküyo Allah bi yastıkda kocatsın benim kuzende fotoğrafçı tek hayali böyle resimlerimi dısarıda çekip sergilemek :) darısı başımıza :13:
cok tesekkur ederim arkadaslar...Darisi sizlerin de basina..Dilerim her seyiyle icinize sinen bi dugun yasarsiniz..çok hoş olmuşsunuz gerçekten mutluluklarrr dilerim ömür boyu
maşşallah cnm süppersinn
Gelinliğiniz , saçınız, makyajınız ve siz gerçekten mükemmel gözüküyorsunuz :) mutluluklar diliyorum.
canım çok tatlı bi yüzün var inşallah bahtında yüzün gibi güzel olur mutluluklar...
sagolun kizlar ya cok mutlu ettiniz beni guzel yorumlarinizla..Biraz emek verince ortaya iyi seyler cikiyor..Hala ruyalarimda kuafor ve makyajla ugrasiyorum..tek kelimeyle muhteşemgelinligine bayıldım böle bi dügün biz kavuşmayı bekleyelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?