- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
Harikasınınız mutluluklarr .............
harikasın canım mutluluklar bir ömür boyu..:)
çok çokk güzellerr allah hiç ayırmasın sizi mutluluklar canım çok güzel bi gelin olmuşsun
herşey mükemmel görünüyor
bir ömür bu fotolarda ki gibi gülün gülümseyin inş.
cok hossun canım benım gülücükler eksik olmasın yüzünüzden sen evinin fotogrFLrını paylaşmadın deme canım eylül ekim gelinleri toplansak da evlerimizi de koysak şöyleeee ne hos olur aslında
maşşallah allah nazarlardan korusun
makyajın on numara arkadaşmm sade ve güzell..:81:bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..
cok cokk güzel olmussun resimler harika
tesekkur ederim cnm...Gelinligim diktirme ama katalogtan degil..Vitrinde gormustum uzerime gore diktiler..gelinliğine bayıldımm çok güzel bi gelin olmuşsunn fotoğraf çekimleride süperr gelinliğin diktirme mi hazırmı ??
cnm cok tesekkurler darisi basiniza insallah..Fotograflarimi antalya Yeşilçam fotografcilikta cektirmistim..çok güzel bir gelin olmuşsun. gelinlik, saç, makyaj hepsi çok yakışmış. fotoğraflarında çok güzel. benim merak ettiğim bi şey var:) bu kadar güzel fotoğrafları kim çekti?? benim de böle güzel fotoğraflarım olsun istiyorumm.
Kizlar sonunda resimlerimizi aldik..İşte düğünümüzden kareler..
tesekkur ederim cnm kocaman amiiin diyorum guzel dilegine..ayyy ne tatlisin masallah hele o semsiyeli resimler cokk guzellll hepsi guzell allah bir yastikta kocaltsinnn insallah
cok sagol cnm biraz ugrasmistim ama sonuc benim de icime sindi cok sukur..ay cooooooook güzel muhtesem ötesi.. gelinlik, makyaj, saclar.. allah mutlu mesut etsin insallah.. cok yakismissiniz
o senin bakışının guzelligi...Tesekkur ederim cnm..çoook güzelsin maşallah size kocaman hemde
çok ama cok guzel bır gelın olmussunuz:) sac modelınız cok yakısmıs hersey cok guzel mutlu olun
cok mutlu oldum meryemcim guzel yorumunu okuyunca..Eminim sen de guzel bi gelin olacaksin..Annene de cok slmlar..hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?