Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

Prensesim benim ya söylenecek laf yok
bi şeyinde çirkin olsun :90:
mutluluklar dilerim tekrar tekrar

kk nın en güzel gelini eminim sensin misscim ömür boyu heyecanınınz hiç bitmesin inşş saglıklaa mutlu yasayın bi ömür..

Kizlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum..Adım adım evlilik hazırlıklarımı paylastim sizlerle ve cok sukur dugun resimlerimi de paylasmak nasip oldu..Darisi bekar arkadaslarimin basina,dilerim hepiniz icinize sinen bir dugun yasarsiniz..Bunlar aslinda ufak detaylar..Onemli olan evlilikteki huzur..Cok sukur allahima su anda bu mutlulugu yasiyorum..
Mutfakta bi yandan da hazirlik yapiyorum,pasta,kek:))Yarin misafirlerim geliyo..O yuzden sadece yorumlarinizi okuyabildim ara ara..Tekrar sagolun...

canım benım ya cok tatlısınız cok güzelsiniz bayıldım valla.. pozlarını sevsinler senin
Allahım cok mutlu etsin seni inşallah bir yastıkta kocayın mutluluk ve sevgiyle ..

Gelinlik, saçın, makyajın hepsi çok güzeller..Allah mutluluğunuzu hep daim etsin canım..

missss canım çok sade olmuşşsun ama bi o kadarda mükemmel kusursuz
Bundan sonraki hayatında bi ömür boyu mutluluklar dilerim.

Meslektaşım canım çok güzel bir gelin olmuşsun ya maşaallah tü tü tü...Çekimler çok başarılı olmuş..Çok doğal çok mutlu anlar..Harika...Allahım mutluluğunuzu daim etsin..Tebrik ediyorum tekrar..

bi prenses gördüm sankim :) miss bayıldım herbi detaya fotolarda ayrı bi güzellik çok hoş herşey Allah bi ömür bu güzelliklerle yaşamayı nasip etsin. diğer arkadaşlara bende katılıyorum evini bekliyoruz büyük bi merakla:)

canım çok güzelsin çokta güzel olmuşsun resimlere bayıldım çok doğall ve sevgi dolu:) mutluluklar dilerim darısı tüm bekarların başına

ne yalan söyliyim merakla bekliyodum resimleri
gelinligini ekledigin günden deri düsündügümden dahada güzel durmus
hem duru hem şık..makyajın sacın herseyinle cok güzel olmussun masallah
Allah bi yastıkda kocatsın

maşallah misscim çok güzel olmuş fotolar
bu kadar beklediğimize de değdi doğrusu
Mutluluklar dilerim canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…