How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

maşallah canım :nazar:
çok güzelsiniz
mutluluğun gözlerinden okunuyor :69:
gelinliğin zaten güzeldi
üzerinde daha da güzel olmus
ömür boyun hep gülmeniz dileğiyle...

Canım Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin....resımlerınız cok guzel her pozda ayrı bır keyif yakısmısınız eşinizle :nazar:gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın.Ayrıca gelinliğin sade ve seninle bütünleşmiş.bende 3.5 aylık evlıyım.Şükürler olsun mutluyum :nazar: inankı böle mutlu kareleri gördukce kendı kardesım, arkadasım,yakınım nasıl mutlu oluyorsam burdada :kkk: gördukce acayip seviniyoruuum.Herkes sevdiğiyle mutluluğuna her gun ayrı bır mutluluk katsın.:nazar:darısı diğer tüm bekar arkadaşlarımıza kocaman amin diyoroooruuuum.
Miss saglıkla sıhhatle sevgiyle saygıyla aşklaaaaaaaaaaa kalın.yürekten Maşaallahhhhhhhhh diyoruuuuummmmmmmm.MUTLULUKLAR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel fotolar.

allah mutluluğunuzu daim etsinn

Tek kelimeyle Muhteşem :16:
Mutluluklar dilerim, bir ömür boyu gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah :nazar:

Canım Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin....resımlerınız cok guzel her pozda ayrı bır keyif yakısmısınız eşinizle :nazar:gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın.Ayrıca gelinliğin sade ve seninle bütünleşmiş.bende 3.5 aylık evlıyım.Şükürler olsun mutluyum :nazar: inankı böle mutlu kareleri gördukce kendı kardesım, arkadasım,yakınım nasıl mutlu oluyorsam burdada :kkk: gördukce acayip seviniyoruuum.Herkes sevdiğiyle mutluluğuna her gun ayrı bır mutluluk katsın.:nazar:darısı diğer tüm bekar arkadaşlarımıza kocaman amin diyoroooruuuum.
Miss saglıkla sıhhatle sevgiyle saygıyla aşklaaaaaaaaaaa kalın.yürekten Maşaallahhhhhhhhh diyoruuuuummmmmmmm.MUTLULUKLAR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

resimler cok güzel olmuş cnm..çok mutlu olun inşallahh

Canlarim benim cok tesekkurler guzel sozleriniz icin..Arzucum cok sevindim cnm senin de mutlu olmana..Cok hosuma gitti msjin..Yurekten opuyorum hepinizi..

Gördüğüm en güzel gelinlerdensin
fotograflarınız, pozlarınız,çekim yeri
bütün seçimlerinizçok güzel ve şık olmuş
arkadaşım mutluluklar diliyorum tebrikler...
:70:

Son düzenleme:
tatlimmm fotografcinin emegine saglik cok guzel bi calisma olmus tabiki sizin katkiniz daha buyukkk cok renkli cokk guzelll olmuss

Back