How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

sana nazar deydirmek istemiyorum ben ya :nazar: saçın gelinligin(bayılmıstım dikilirken ) fotograflar siz ay hersey cok guzel olmus mutlulugun daim olsun canım :69:

saçın makyajın gelinliğin inanılmaz güzel.. çok hoş olmuşsun.:nazar:. yalnız ayakkabılarını merak ettim ben:26:
Mutlululuklar dilerim

ayy bayıldım süper resimler herşeyinle çok güzel olmuşsun mutluluklar:62:

sana nazar deydirmek istemiyorum ben ya :nazar: saçın gelinligin(bayılmıstım dikilirken ) fotograflar siz ay hersey cok guzel olmus mutlulugun daim olsun canım :69:

cok sagolun kizlar ya cok mutlu oluyorum guzel yorumlarinizi okuyunca..You know cnm iyi niyetli olunca degmez insallah ya..Ama zaman zaman tedirgin olmuyo degilim...
Latilokum ayakkabilarim da bunlardi cnm..
1zqgbjd.jpg

canimm oncelikle mutluluklar dilerim.. ayakkabinin gri rengini nişanımda giymiştim ben de görünce mutlu oldum birden beyazı da çok güzelmiş :))

cnm maşallah süper olmşsun saçına de bayıdlım özellikle..modelini sorsam ??
bi de vucudun ışıl ışıl parlıo harikaa..ne sürdüler kuafördee sim değil çok değişk duruoo mutluluklar diliyorum
darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaa :26: :26: :26: :9:

gelinliğine bayıldım çok saade ve zarif duruyor.
gelinlikte hiç bi zaman sadelikten yana olmam amaa snnki sana çok yakışmış.
maşallah
mutluluklarrr

gelinliğini daha önce gördüğümü ve ne yalan söyleyeyim "eh işte" dediğimi hatırlıyorum ama inan üzerinde çooook daha farklı ve çooook güzel...söylemeden edemedim..:nazar:

mutlulukla, huzurla, birlikte bir ömür diliyorum ......

canimm oncelikle mutluluklar dilerim.. ayakkabinin gri rengini nişanımda giymiştim ben de görünce mutlu oldum birden beyazı da çok güzelmiş :))
tesekkur ederim cnm eminim grisi de guzeldir,ben de cok severek giydim..
herseyin cok guzel canim cok begendim Allah mutlu etsin :81:

cnm maşallah süper olmşsun saçına de bayıdlım özellikle..modelini sorsam ??
bi de vucudun ışıl ışıl parlıo harikaa..ne sürdüler kuafördee sim değil çok değişk duruoo mutluluklar diliyorum
darısı banaaaaaaaaaaaaaaaaa :26: :26: :26: :9:
amiin kizlar cok sagolun...Sacimin modelini ben de bilmiyorum cnm ya kuafore model goturmedim sadece salaş ve doğal olsun dedim..Bi de dalgali bi model olsun dedim once masa ile bukleler yapti sonra modeli yapti..Modeli yaparken de beraber karar verdik ne biliyim iste onu soyle mi daha iyi boyle mi falan dedik beraber..Vucuduma da ayri makyaj yaptilar cnm direk sim gibi bisi surmediler firca ile allik surer gibi..

gelinliğine bayıldım çok saade ve zarif duruyor.
gelinlikte hiç bi zaman sadelikten yana olmam amaa snnki sana çok yakışmış.
maşallah
mutluluklarrr

gelinliğini daha önce gördüğümü ve ne yalan söyleyeyim "eh işte" dediğimi hatırlıyorum ama inan üzerinde çooook daha farklı ve çooook güzel...söylemeden edemedim..:nazar:

mutlulukla, huzurla, birlikte bir ömür diliyorum ......

saçın, gelinliğin hersey çok yakışmış:nazar:
fotograflar da süper:nazar:
mutluluklarrr:34:

tesekkur ederim arkadaslar..Gelinligimi inanin ben de cok sevdim,begenmenize sevindim kizlar bi de kumasi videomu izleyince fark ettiim parlamis salonda..
optum kocaman..

Masallah cok güzelsiniz,saciniz makyajiniz,gelinliginiz,fotograflariniz herseyiniz mükemmel olmus:46:.Mutluluklar.Imrendim valla,darisi basima olur Insallah

cok sagolun kizlar ya cok mutlu oluyorum guzel yorumlarinizi okuyunca..You know cnm iyi niyetli olunca degmez insallah ya..Ama zaman zaman tedirgin olmuyo degilim...
Latilokum ayakkabilarim da bunlardi cnm..

Ayakkabında gelinliğin gibi çok şıkmış...4-4lük olmuş herşeyin vallahi...:nazar:

Herşey muhteşem dört dörtlük gözüküyor. Allah bir yastıkta kocatsın :61:Buradaki albümlerde en çok makyaja dikkat ediyorum sizinkinide çok beğendim. Önümüzdeki ramazan bayramı sonrasında düğünümüz var inşallah bende başarılı bir makyajla gelin olurum:nazar:

Masallah cok güzelsiniz,saciniz makyajiniz,gelinliginiz,fotograflariniz herseyiniz mükemmel olmus:46:.Mutluluklar.Imrendim valla,darisi basima olur Insallah

canım çok güzel olmuşsun mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :nazar::nazar::

Ayakkabında gelinliğin gibi çok şıkmış...4-4lük olmuş herşeyin vallahi...:nazar:

Herşey muhteşem dört dörtlük gözüküyor. Allah bir yastıkta kocatsın :61:Buradaki albümlerde en çok makyaja dikkat ediyorum sizinkinide çok beğendim. Önümüzdeki ramazan bayramı sonrasında düğünümüz var inşallah bende başarılı bir makyajla gelin olurum:nazar:

herşey çok güzl maşallah.. rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

cnm çookk güzel olmuşsun resimlerinize bayıldım hepsi süper
Allah mutluluğunuzu daim etsin:16:

coook tesekkur ederim kizlar guzel yorumlariniz icin..Darisi bekar arkadaslarimin basina insallah..

çok çokk güzellerr allah hiç ayırmasın sizi mutluluklar canım çok güzel bi gelin olmuşsun:71:

Back