Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurt dışında buna sharm el sheikh de dahil türkiyedeki otel standartı yok , 5 yıldızlı otel bile :) ama güzel mi olur bence evet.. bebiş varda ben olsam deniz tatilimi yaparım hiç gezi karıştırmam.. o sıcakta in bin suyunuz çıkacak haberiniz olsunUzun baya, bebem iyi ama kendi aramızda araba koltuğunda farklı bilmediğim bir ülkenin otobüsünde farklı olur sanırım. Eşime kalsa deniz tatilini bir kenera bırakalım ben de deniz tatilinden vazgeçmek istemiyorum. E sonra bir de Antalya yapalım desek öyle bir bütçe yok iki tatil için
Ayyy eveeeettttEşimin yengeç burcu olması peki assjdkfklf
İlk kez yurt dışı ise turla sistemi öğrenmek özgüven getirir :) ona bir şey diyememBirkaç video izledik, ilk tatilse kesinlikle turla falan diyordu. Biz de kararsız kaldık açıkçası. Çocuk olmasa bu kadar düşünmem aslnda
Aslında ben de biraz büyüyüp hatırlaması taraftarıyım. Aslında gezi, yolculuk gibi yerlede babasına yapışıp hayatı zehir eder ben takılırım daha çok. Eşim nasıl bu kadar cesaretli anlamış değilim.Benim çoook hayallerim var, 2 gün önce gittiğim kısacık yoldan ötürü de bayağı zamanım olduğunu anladım.
Öncelikle gezerken çocukların hatırlamasını istiyorum, sonrasında onların da aynı şekilde heyecan duymasını.
Bunun için ise 10 yaşı bekliyorum en azından bebeklik halleri gidip, hafızalarında kalacak, söylentileri azalacak, merak duyguları baskın çıkacak.
Bütün bir kışı büyük asya turlarını araştırarak geçirdim, 4 ülke 15 şehir falan filan. Sharma sürekli döndüm baktım, onu bile tek başına gözüm yemedi açıkcası. Havalimanından başlayan yorgunluk, orada turlar derken piramit bölgesi, yooo nooo
Eşiniz biraz sabırlı olsun ya da bebişi bırakıp sadece kültür turuna ikiniz gidin. Şuan onu sürüklemek eziyetten başka bir şey olmayacak.
Tur koştur koştur oluyor ama az zamanda çok yer görüyorsun. Kendin gidince daha yavaş geziyorsun ve fazla yer göremiyorsun. Ayriyeten turdan ayrılıp başka yerde vakit geçirmek istersen müsaade ediyorlar. Otel derdi de olmuyor.Turları sevmiyorum tövbeliyim artık gidersem kendimiz rota çizerek gideceğiz.. Bir arkadaşım Mısır'a kendileri tursuz gittiler.. çok memmun kaldılar iyi ki tur olmadan gitmişiz dediler.
Biraz yabancı dil varsa, yurt dışında da internet kullanmada sorun yaşamaz iseniz biraz da internet üzerinden navigasyon yer yön otobüs taksi uygulamalarını iyi kullanıyorsanız tursuz araştırıp gitmeyi tavsiye ederim
Tur çok koştur koştur oluyor, incelemek istediğin yere bakamıyorsun, panaromik gezi diye saçma bir şey var otobüsün camından bakarak yer gösterme hiç sevmiyorum... turda küçük çocuk olursa kesin bayılır yetişkin adamın perti çıkıyor:) tek güzel olma ihtimali olan hali sevdiğin kalabalık bir grupla gitmek
Yaşayacağı çileyi bilmiyorAslında ben de biraz büyüyüp hatırlaması taraftarıyım. Aslında gezi, yolculuk gibi yerlede babasına yapışıp hayatı zehir eder ben takılırım daha çok. Eşim nasıl bu kadar cesaretli anlamış değilim.
Soguk olmaz guzel olurEkim deniz için çok mu soğuk olur peki. Mısır'dan bahsediyorum
Tam zamanı, bizim ege kıyılarının yaz dönemi.Ekim deniz için çok mu soğuk olur peki. Mısır'dan bahsediyorum
Özellikle Mısır için söylüyorum bunu, turist avı bizim ülke gibi. Misal 50 dolar olan şeyi başkası 20 ye verebiliyor, sağlam pazarlık, öncesinde araştırmak ve kendine güven bu konuda çok etkili, yarı ücrete ülkeyi gezmek söz konusu amma velakin güvenle gezilecek ülkeler arasında değil. Kalabalık grup değilse ben de turdan yanayım Mısır konusunda.Tur koştur koştur oluyor ama az zamanda çok yer görüyorsun. Kendin gidince daha yavaş geziyorsun ve fazla yer göremiyorsun. Ayriyeten turdan ayrılıp başka yerde vakit geçirmek istersen müsaade ediyorlar. Otel derdi de olmuyor.
Selamlar herkese, Mısır'a gitme gibi bir planımız var. Ama açıkçası ben emin olamıyorum. Eşim çok çok istiyor. 9 günlük turlar var hem deniz tatili hem kültür turu yapmak mantıklı mı? Turla gidilirse hangisi tercih edilmeli. Bir de çocuk var tabi. Gitmek için en uygun ay hangisi? Bilen giden tecrübesi olan birileri varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Bizimde tatil listemizdeydi ama guvendigimiz bir tur calisami martin sonundan sonra gidilmez hava sicakligi 45 50lere cikiyor dedi. En iyi donemi mart ile nisanin ilk 15 gunuymus.Selamlar herkese, Mısır'a gitme gibi bir planımız var. Ama açıkçası ben emin olamıyorum. Eşim çok çok istiyor. 9 günlük turlar var hem deniz tatili hem kültür turu yapmak mantıklı mı? Turla gidilirse hangisi tercih edilmeli. Bir de çocuk var tabi. Gitmek için en uygun ay hangisi? Bilen giden tecrübesi olan birileri varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Eşimi bir dahaki marta kadar tutamam. Sanki firavunun torunuyuz da bizi bekliyor öyle bir aceleBizimde tatil listemizdeydi ama guvendigimiz bir tur calisami martin sonundan sonra gidilmez hava sicakligi 45 50lere cikiyor dedi. En iyi donemi mart ile nisanin ilk 15 gunuymus.
Misirda bazi dalis alanlari var. O alanlar suyun yukselmesinden dolayi bazi aylarda aciliyormus. Mart nisan en iyisi gozlem zamani demisti turcu. Ekim icin durum nedir bilmiyorum ama. Gideceginiz tura sorun. Yani oraya kadar gittiginizde simdi yapamiyoruz cevabi almaktansa bile bile gidersiniz en azindan.Eşimi bir dahaki marta kadar tutamam. Sanki firavunun torunuyuz da bizi bekliyor öyle bir acele
Ben en son jolly tur ile gittim tövbe ettim daha da gitmem ama artısı eksisi var tabiki ben de genel olarak öyle düşünüyordum fakat burnumdan geldi turTur koştur koştur oluyor ama az zamanda çok yer görüyorsun. Kendin gidince daha yavaş geziyorsun ve fazla yer göremiyorsun. Ayriyeten turdan ayrılıp başka yerde vakit geçirmek istersen müsaade ediyorlar. Otel derdi de olmuyor.