misafirlerimizi agırladık

ne güzel geçmiş
hey ben seni tanıyorumkaydirigubbakcemileoperem seni guzel gozlum

bişe degel pisimkaydirigubbakcemile5
panterim ellerine saglık canım ...bence hepside muhteşem . :lepi:
teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2
yeni fotolar eklenmiş hmmmmmm
ya hmmm ne olduaklinialirimsmile

çok güzel buluşma olmuş
hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun
teşekkür ederiz saolasınopuyorumnanaktan
ben biliyorummmmmkaydirigubbakcemile3
dimi ya garson dolaptan bise alıyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3koptummmm ona yaakaydirigubbakcemile3
resimler çok güzeldi ellerine sağlık çekenin ekleyeninn..
afiyet olsun cano gacısızemuszemus

he garsonun dolaptan aldığı şeyi buldunmu..sırnaşık şeyvalla ben masumum hep tubi yazdı
:jeyyar:

canım elıne saglık bende bılıyomm olumunekankayizsmile
çok güzel buluşma olmuş
hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun

sagolasın arkadaşım opuyorumnanaktan

harikasınız sakaryalı hanımlar cnm bircik ablamınz denefimiz gözlerindeki ışıktan belli ne kadar mutlu olduğu

harikasınız sakaryalı hanımlar cnm bircik ablamınz denefimiz gözlerindeki ışıktan belli ne kadar mutlu olduğu

teşekkürler canım ....
topraklarımla buluştugum için çok mutlu oldum .ne zamandır buluşmayı bekliyordum

Son düzenleme:

hayır güzelim ellerine emeğine sağlık tabiki ama nedense bende alt alta değilde yan yanalar sayfayı yana kaydırmam gerekti bende sen öyle ekledin sandım soryyyybilmiyorumkismile

hanımalr merhaba.. içim gitti doğrusu ben katılamıyorum epeydir ..sizleride özledim .heydeç arkadaşımın ,,kardeşleri defne ve gülse ..onlarıda gördüğüme menun oldum ..ben epeydir giremiyorum yeni arkadaşta katılmış, meral 54 onada burdan selam..birdahaki sefer ,aranızda olmak dileğiyle....hoşçakalın..herkesi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…