• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Elli çeşit reçel, tahin pekmez, susamlı tuhaf bir meze; Antep fıstıklı katmer, ekmek üstü jambonun üstüne koyulmuş poşe yumurta, sucuk pişi simit ve mıhlama var.
Genelde ya saf zenginler yada turistler gidiyor oraya
Çeyreğini bile yiyemeden kalkıyor insan sonra. 😂

Elli çeşit reçel, tahin pekmez, susamlı tuhaf bir meze; Antep fıstıklı katmer, ekmek üstü jambonun üstüne koyulmuş poşe yumurta, sucuk pişi simit ve mıhlama var.
Ama bu biraz üst seviye kahvaltı yani normal :)

Ceviz reçeli de koyuyorlarsa öderim o parayı, acımam :)) (Ve annemin sesi kulağımda yankılanır: Gider reçelin kendisini alırsın, gerek mi var)

Adam cok ucuz. Burda herkes kadini gomdu ama kimse de adam da kusur bulmadi. Hayretler icindeyim. Evet adam 5 defa yemek ismarlamaktan rahatsiz olmus ama bu sekilde mi rahatsizligini belli etmeli. Daha ucuz baska bi hareket dusunemiyorum. Adam kasada hadi ode bakalim demis, yetmemis hadi cikart kartini okut falan... ufff rezillik. Adamin kumasi ucuz. Karsisindaki mukemmel biri olsaydi da o ucuzluk bi sekilde kokardi.
Ben de böyle düşünüyorum. Tavrı iğrenç ve çok düşük. Bakımsız ve pasaklı imiş üstelik.
Karşısında aklı başında bi kadın olsaydı 5 buluşma yaşanmazdı zaten.
Kadın da fırsatçı ve hesapçı, zihniyeti çok avam. Ayrıca, bu kadar eleştirdiği adamla işi ne, değil mi?

Ben de böyle düşünüyorum. Tavrı iğrenç ve çok düşük. Bakımsız ve pasaklı imiş üstelik.
Kadın da fırsatçı ve hesapçı, zihniyeti çok avam. Ayrıca, bu kadar eleştirdiği adamla işi ne, değil mi?
Ee yani... Ben o kahvaltıdan sonra adamın yüzünü görmek istemezdim. Bi daha karşılaşmayı midem kaldırmazdı. Aynı günün öğleni (ya da akşamı, burası biraz bulanık :) ) yine yemişler, konu sahibi ödemiş bu defa. O yemek nasıl boğazına dizilmez bir insanın ya işkence gibi

Ee yani... Ben o kahvaltıdan sonra adamın yüzünü görmek istemezdim. Bi daha karşılaşmayı midem kaldırmazdı. Aynı günün öğleni (ya da akşamı, burası biraz bulanık :) ) yine yemişler, konu sahibi ödemiş bu defa. O yemek nasıl boğazına dizilmez bir insanın ya işkence gibi
Bir de ikide birde "hesabı bana kitledi" diyor, demek ki kendisi de "kitliyormuş" adama 5 keredir :KK53:
O pişkin "kartı okut hadi ehe ehe" tavrına kadar da beyaz atlı prens değildir zaten. Bence tencere kapak ama neyse 🥲

ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
Tekirdağ ve Lüleburgaz min kahvaltı 450 den başlıyor🥲 büyük şehirler her zaman avantajlı maddiyat konusunda . Alternatif çok. O yüzden uygun ve kaliteli mekanlar bulmak daha kolay.

Tekirdağ ve Lüleburgaz min kahvaltı 450 den başlıyor🥲 büyük şehirler her zaman avantajlı maddiyat konusunda . Alternatif çok. O yüzden uygun ve kaliteli mekanlar bulmak daha kolay.
Küçük şehirler daha uygun değil miydi ya? Biz ankaraya giderken uşakta kebap yiyoruz izmirin yarı fiyatına ve ikramları bitmiyor.

İlk sayfada yazmışsınız ki, ben zaten aynı gün yemek ismarlayacaktim ama o kahvaltıda odememi istedi. Demek ki yemek ismarlayacak kadar paranız varmış. Şimdi diyorsunuz ki kasaya geldik söyledi ama hesabımda 400 tl vardı ödeyemedim 😂 hani aynı gün ZATEN yemek ısmarlamayı planlanmıştın? Hangi parayla?
Hayır yoktu param akşam kardesımden ıstedım ıbanıma attı öyle ısmarladım

Küçük şehirler daha uygun değil miydi ya? Biz ankaraya giderken uşakta kebap yiyoruz izmirin yarı fiyatına ve ikramları bitmiyor.
Uşak ı bilmiyorum ama bizim bu taraflar uçtu gitti. Kendim Antalyalıyım eşim İzmirli iki yerde de merkez de çok daha uyguna kaliteli mekanlar bulabiliyoruz. bir de bu taraflara Bulgaristan dan çok gelen giden olduğu için fiyat artışlarında etkisi çok.

Ay bu kadar çulsuzsan amacın adamı yemek, parası olana kapak atmak işte bunu saklama yani.
kredi kartı olmayan, cebinde sadece 400 tl ile gezen insan mı olur?
Bugün sıkışsam nakitim olmazsa kartla öderim.
Adamın o lafını yiyeceğime esnek hesaptan çeker faiz öderim.
Amacın ne belli.

Kardesımden borç aldım ıbanıma attı
Öz kardeşin bile "lafı mı olur, bu yemek benden olsun ablam ,yeter ki aç karnın doysun, başımın gozumun sadakasi olsun" demiyor da, borca veriyor parasını he mi? 🤣 E peki elin oğlu niye sürekli seni doyurmak zorunda? Hiç düşündün mü?

Ne hikmetse bakımsız ve pasaklı olması hesabı ödedikten sonra göze batmaya başlamış 😅

Inan bende aynı şeyleri hıssettım buz gbı sogudum hatta bu son buluşmamız dıye şartladım kendımı.sonra ne oldu ne bttı devam ettık duygusal açıdan vazgecemedım başka sbebeı yok ınankı

Ablacım 2.sayfadaki ilk yorumunu aşağıya ekliyorum.

Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına
Bu demek oluyor ki sen zaten öğlen yemeği ısmarlamayı planlıyormuşsun. Bunu planlayan kişi önceden borcunu alır öyle gider buluşmaya. Buluşmanın ortasında kardeşe mesaj atılıp para istenmez. Belli ki haksız çıkmamak için yalan söylüyorsun ve çok komik duruyorsun buradan. Benden sana tavsiye, birilerine yıkılma planın varsa öncelikle durumu daha iyi birini bul, sonrasında da kendini belli etmemek için arada mutlaka ödemeyi teklif et. Kaz gelecek yerden tavuk esirgiyorsun. Böyle hedefine ulaşamazsın.

Her bulusmada hesabi erkegin odemesi cok ilkel bi davranis sonra adam hesap odemekten yildi diye adama cimri demekte cok tuhaf 1 kere kendi tabaginizi odediniz diye ayrilmak zaten yorum bile yapmiyorum kendi yediginizi odemek sizde travma yaratti herhalde , cimri degil adam ama calistirmak istrmemesi sikinti ama sizin icin sikinti olmaz siz hazircisiniz sanirim

Back