• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Öz kardeşin bile "lafı mı olur, bu yemek benden olsun ablam ,yeter ki aç karnın doysun, başımın gozumun sadakasi olsun" demiyor da, borca veriyor parasını he mi? 🤣 E peki elin oğlu niye sürekli seni doyurmak zorunda? Hiç düşündün mü?
Çünkü o erkek, bu da kukusu altın sananlardan muhtemelen.

Her bulusmada hesabi erkegin odemesi cok ilkel bi davranis sonra adam hesap odemekten yildi diye adama cimri demekte cok tuhaf 1 kere kendi tabaginizi odediniz diye ayrilmak zaten yorum bile yapmiyorum kendi yediginizi odemek sizde travma yaratti herhalde , cimri degil adam ama calistirmak istrmemesi sikinti ama sizin icin sikinti olmaz siz hazircisiniz sanirim
Hayır ılla çalışmak ıstıyorsan çalışırsın demıstı bana sen yorulma dıye söylüyorum demıstı .ayruca sadece tabak mevzusu degıl kı üstüne başına hep aynı şeyleri gıyıyor kendıne bısı almıyor ınsan buluşmaya gelırken bıraz bakımlı gelmez mı Buda cımrılık bence .kendıne cımrı olan bana mı bonkör olacak

Ben eski kafalıyım param olsa bile eşim verir her zaman ama tabiki bazen parası olmaz arabada veririm yanında dursun al diye. İlk buluşmalarda da ondan beklerdim açıkçası. Zaman değişiyor demek ki. Alman usulüne geçilmiş.

Bu konuyla ilgili bir skeç izlemiştim eskiden. Her buluşmada yiyip içiliyor ve hesabı ödemeye gelince kız yalandan elini çantasına götürüyor ama adam izin vermiyordu. Bir süre sonra adamın gözğ açıldı. Bir gün yine yemekten sonra kız yalandan elini çantasına götürürken, adam ha tamam tatlım ödemek istiyorsan ödeyebilirsin dedi ve kız zınk diye kaldı. Cüzdanını çıkarıp içini açtığında birkaç bozuk paradan başka bir şey yoktu, öyle alışmış bedavadan yiyip içmeye hesabı adama ödetmeye.

Siz iyi ki hazırlıksız yakalanmamışsınız. Bedava alışmışsınız da. 5 buluşmadır ödüyor adam, siz de birkaç buluşmada ödeyin, hadi bakem

Bu konuyla ilgili bir skeç izlemiştim eskiden. Her buluşmada yiyip içiliyor ve hesabı ödemeye gelince kız yalandan elini çantasına götürüyor ama adam izin vermiyordu. Bir süre sonra adamın gözğ açıldı. Bir gün yine yemekten sonra kız yalandan elini çantasına götürürken, adam ha tamam tatlım ödemek istiyorsan ödeyebilirsin dedi ve kız zınk diye kaldı. Cüzdanını çıkarıp içini açtığında birkaç bozuk paradan başka bir şey yoktu, öyle alışmış bedavadan yiyip içmeye hesabı adama ödetmeye.

Siz iyi ki hazırlıksız yakalanmamışsınız. Bedava alışmışsınız da. 5 buluşmadır ödüyor adam, siz de birkaç buluşmada ödeyin, hadi bakem
Yoo hazırlıksız yakalanmış o kadar parası ne nakitte ne kartta varmış.
Sen öde ben senin ibanına atarım demiş adama.

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Cimriliğini bilmem de benim çalışıp çalışmayacağıma ben karar veririm. Elin oğluna ne ki?:kahve:

Beş kez görüşmüşsünüz ve bir kere bile siz ödemeyince adam da zorla ödetmeye çalışmış ahshshsh sizi utandırmaya çalışmış aksine bence ama utanmamışa benziyorsunuz. Ay bilmiyorum beş görüşme oluyo ve elini cebine atmamışsın hiç hikayede bir cimri var o kesin ama adam değil

Bir de öğlen yemeğini ben ısmarladım demişsiniz sonra akşam yemeğini demişsiniz. Yalan olunca tabi :) siz eminim sakız bile ısmarlamazsınız. Esc gibi geliyor bana böyle kadınlar kusura bakmayın ama hatta esc daha onurlu en azından ne alıp verdiği belli kendini saklamıyor sizin gibi

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Her buluşmada hesap ödeyen adama bir yediğini ödedin diye mi cimri diyorsun 😂😂😂
Benim koca da kendine alışveriş yapan biri değil ama benden hiç kısmaz

insan utanır da 3. buluşmada falan elini cebine atmak ister, ödemek ister en azından bi hamle yapar.
klasik erkeklerin sırtından geçinme çabası içinde olan bir kadınsınız.
hemcinsiniz olarak ben utandım sizden.

Ay eşimle sevgiliyken o yemek ısmarlasa ben kahve ısmarlardim. Bı gün yemeği o oduyosa ertesi gün hesap kavgasi yapmamak adına lavaboya kalkar, giderken hesabı öderdim. 1-2 kere o odediyse bı sonraki buluşmaya ben ısmarlama şartıyla giderdim. İnsanlar ne kadar rahat ya

Her defasinda hesabi ödeten kadinlar cidden utanc verici. Kendijizi gezdirtip yemek icecek icin ne duruma sokuyorsunuz. Birde cimiri diyorsun pesss
Ya adam senin calismana gerek yok ben bakarım sana diyor, çok comertim diyor, böyle mi bakacak, kasada öde bakalım demiş bu ne rezalet. Evlenince de benim hanım bulaşıkları yıkasın der kasada.

Bence erkek arkaşın cimri değil kendine özen göstermiyor bu cimri olduğu anlamına gelmez hep hesabı o ödüyormuş sizin de ödemenizi istemesi garip değil arada sizin de ödemeniz gerekir çicek Bile almış daha ne olsun cimri erkek çiçeğe de para vermez solup gidecek gözüyle bakar :)

Ya adam senin calismana gerek yok ben bakarım sana diyor, çok comertim diyor, böyle mi bakacak, kasada öde bakalım demiş bu ne rezalet. Evlenince de benim hanım bulaşıkları yıkasın der kasada.

Ben bakarım sana diyen adamdan midesi bulanıp kaçmalıydı zaten.
Bu cümlenin hangi tarafı size hoş geldi ki bu kısma değil de "aaa bak yaptıklarıyla söyledikleri çelişiyor" deyip hesap ödetmesine takıldınız?
O an lütfedip bakası gelmemiş demek ki adamın.

Ben bakarım sana diyen adamdan midesi bulanıp kaçmalıydı zaten.
Bu cümlenin hangi tarafı size hoş geldi ki bu kısma değil de "aaa bak yaptıklarıyla söyledikleri çelişiyor" deyip hesap ödetmesine takıldınız?
O an lütfedip bakası gelmemiş demek ki adamın.
Niye midesi bulansin, ne güzel işte çalışıp eşine çocuklarına rahat bir hayat sunmaktan gurur duyan bir erkek gelir aklıma benim.Simdiki erkekler benim paramla karım keyif yapar diye ödleri kopuyor hepsi cimri olmuş ekonomik krizden dolayı. Ben cömert erkekleri çok severim evine helal kazanç getiren sadaka vermis gibi olur günahları dökülür. Ben sana bakarım demesi güzel de onu diyip sonra niye hesap ödetiyor, yarın bir gün senin kazancın yok paralar benim param diyebilir. bence soruyu soran konusu açılmışken evlilikteki maddiyat beklentisini konuşsun, cömertse evet katılıyorum der cimriyse Ben enayi miyim vs der kendisi kaçar.

Back