misafirlerimizi agırladık

Ay anca yazabiliyorum bir türlü fırsatım olmadı.Güzel bir buluşma olmuş yüzlerden belli.Allah muhabbetinizi arttırsın.Gülse,denef,meral sizlerde çok şekersiniz.Umarım birgün tanışırız.
Eklemeden edemiyecem Alperen çok şeker çıkmış yahuuu..MAŞALLAH

panterim inşallah en kısa zamanda tekrar buluşma yaparız.ama sizleride bekliyorum düzceye...kaydirigubbakcemile5
kızlar ayarlasın biz beyazla her daim hazırız gülümkaydirigubbakcemile5

ayy çok heyecan verici negüzel yapmışsınız kızlar allah muhabbetiniz artırsın
saol güzelim teşekkür ederiz:kedi:
çok şekersiniz hanımlar yüznüz gülüyor hepinizin maşallah
teşekkürler:lepi:

Sizi görmek ne güzel.
Gülseciğim de aranızda. Kardeşler hasret gidermişlerdir.
Hepinizi kucaklıyorum.

myhopem yeni resimler gonderiyor onlarıda ekliyecegım bu geceguclubacismile

uyumadım beyazım myhopem msnden gonderdı
we cok uzun surdu 27 resım war
onların boyutlarını ayarlamam ustlerını logolamam gerek we bu bayagı zaman alıcak
yarın sabah kankam gelcek bursadan ondan sebep musaıtoldugumda halledecm canım rahat olsen

ilk olarak harika bi buluşma olduğunu söylemek isterim uzun zamandır bu kadar kalabalık toplanmamıştık ve buluşmanın ayrı bi özelliği daha vardı bir birinden güzel 3 bayan ağırladık gerçi birine misafir demek haksızlık olur meral 54 sen artık bizlerden birisin her zaman şen şakrak sohbetinle aramzda olmanı dilerimŞeniz
gülse ablacım ve denefcim sizlerle görüşmekten ayrı bi keyif aldım ve bu muhabbetimizinde devamını dilemiyorum istiyorumsüprizzzzz ve burdan tekrar yenilemek istiyorum ki gülse ablacım o bıcır bıcır gözlerine bayıldım çok hoş ve zarif bi hanım efendisin eğer bi gün yolum denizliye düşerse bi kahveni içmeden geçemicem haberin olsun bi insan bu kadarmı cana yakın olur ee çokta şaşırmamak lazım haydeç ablamın ablasıopuyorumnanaktan
daha ne diyeyimki sakarya hatunları ayy bi harikasınız canııımolumunekankayizsmile:nazar:

uyumadım beyazım myhopem msnden gonderdı
we cok uzun surdu 27 resım war
onların boyutlarını ayarlamam ustlerını logolamam gerek we bu bayagı zaman alıcak
yarın sabah kankam gelcek bursadan ondan sebep musaıtoldugumda halledecm canım rahat olsen

tamam güzelim hadi ben kaçtım iyi geceler:a015: sanada kolay gele:teselli: baya çok varmış yaa hepsini koymazsın herhalakannehir

saol kuzum yok o kadan daaa degel ama cok denısık fotolarınız waaa elımde haberınız olaaklinialirimsmile

Güzel bir havada güzel bir buluşma olmuş
allah muhabbettiniz artırsın sakarya kk hatunları....

çok hoş çıkmışsınız hepiniz
güzel bir gün geçirdiğiniz yüzlerinizden ve hallerinizden belli
devamını dilerim sizlerin adına
düzce'den şahsı adıma utanıyorum bi buluşamıyorlar :umursamaz: alsanaalsanasmile

çok hoş çıkmışsınız hepiniz
güzel bir gün geçirdiğiniz yüzlerinizden ve hallerinizden belli
devamını dilerim sizlerin adına
düzce'den şahsı adıma utanıyorum bi buluşamıyorlar :umursamaz: alsanaalsanasmile

ne diyon gı aşkolsun sen gel hele bi düzceye.... bak ben sana nasıl buluşma yapcem kankim şakkıdısempatiksalakcinni

Sizi görmek ne güzel.
Gülseciğim de aranızda. Kardeşler hasret gidermişlerdir.
Hepinizi kucaklıyorum.
sagol canım benım ..sizleride çok özledım bu arada haberınız olsun opuyorumnanaktan
ilk olarak harika bi buluşma olduğunu söylemek isterim uzun zamandır bu kadar kalabalık toplanmamıştık ve buluşmanın ayrı bi özelliği daha vardı bir birinden güzel 3 bayan ağırladık gerçi birine misafir demek haksızlık olur meral 54 sen artık bizlerden birisin her zaman şen şakrak sohbetinle aramzda olmanı dilerimŞeniz
gülse ablacım ve denefcim sizlerle görüşmekten ayrı bi keyif aldım ve bu muhabbetimizinde devamını dilemiyorum istiyorumsüprizzzzz ve burdan tekrar yenilemek istiyorum ki gülse ablacım o bıcır bıcır gözlerine bayıldım çok hoş ve zarif bi hanım efendisin eğer bi gün yolum denizliye düşerse bi kahveni içmeden geçemicem haberin olsun bi insan bu kadarmı cana yakın olur ee çokta şaşırmamak lazım haydeç ablamın ablasıopuyorumnanaktan
daha ne diyeyimki sakarya hatunları ayy bi harikasınız canııımolumunekankayizsmile:nazar:

canım benım çok tşk ederım o senın guzellıgın ..
hepinız bırbırınızden özel kışılersınız sizlerle tanışmak çok guzeldı
bu arada ben evımdeyım yanı denızlı de .kucak dolusu selam ve sevgılerımı yolluyorum hepınızeopuyorumnanaktan

sagol canım benım ..sizleride çok özledım bu arada haberınız olsun opuyorumnanaktan

canım benım çok tşk ederım o senın guzellıgın ..
hepinız bırbırınızden özel kışılersınız sizlerle tanışmak çok guzeldı
bu arada ben evımdeyım yanı denızlı de .kucak dolusu selam ve sevgılerımı yolluyorum hepınızeopuyorumnanaktan

abloş şimdiden özledim seni:gitme:valla alışmışımda evceğizim boşaldı ya..ne kadar zor uzaklık..keşke yakın olaydıkda sık sık birbirimizi göreydik..Şeniz

Back