beni kimse özlememiş :2::2::sinifsinif::sinifsinif:
:mymeka: sen öyle san:mymeka:
düzce yakın ya denef geçmiş demedim o buralarda esiyo daha:)
çok hoş çıkmışsınız hepiniz
güzel bir gün geçirdiğiniz yüzlerinizden ve hallerinizden belli
devamını dilerim sizlerin adına
düzce'den şahsı adıma utanıyorum bi buluşamıyorlar :umursamaz: alsanaalsanasmile
onları eklemedım o kadar a degılım yanısempatiksalakcinnibiri frikikmi verdi yoksam:)
keşkezemuszemushepınız güzel cıkmışsınız
keşke bende gelebilseydim
Güzel bir havada güzel bir buluşma olmuş
allah muhabbettiniz artırsın sakarya kk hatunları....
ben görewimi yaptım yarına kalmasın istedim resimlerin işi tamamdır hatunlar
ben görewimi yaptım yarına kalmasın istedim resimlerin işi tamamdır hatunlar
sakaryalı topraklarımla tanıştıgıma , çok mutlu oldum ..onlarla uzun zamandır tanışmak istiyordum ..hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum .bizim için işlerinizi bırakıp geldiniz, bize zaman ayırdınız...sagolun varolun emi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
düzcemizede gelirsiniz inşallah .sizleri agırlamaktan çok mutlu olacagım .çok sıcak bir günde, çok sıcak buluşma yaptınız bizim için ..umarım en kısa zamanda tekrar bi araya geliriz ...hepiciginizi çok sevdim ben ...olumunekankayizsmile
canlar çok güzel bir gündü kendi adıma..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim buluşmaya geldiğiniz için...ayrıca ablam gülse kardeşim denef ve arkadaşım meral54 de memnun kaldılar ...sağolun canlar....Şeniz panterim resimleri yüklediğin için sana ayrıca teşekkür ederim..Şeniz
bizlerde sizlere çoook teşekür ederiz.vakit ayırıp geldiğiniz için.Şenizinşallah son olmaz .zaten haydeç ablamın ayarladığı buluşmalar çok süper geçiyo.Şenizcanım sakaryanın guzel hatunları..
hepinızle tanışmaktan buyuk mutluluk duydum ..sizlerle olmak çok guzeldı ...
uzun zamandır bunu çok ıstemiştim..bu sefer nasip oldu
gelemeyen arkadaşlarımııda inş bı dahakınde görmek nasip olura.s.
hepnızı ayrı ayrı çok sevdım ..hepinıze tşklerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benımm sabah kalkınca bende oyle oldum kalabalıga alışmışım :lepi:abloş şimdiden özledim seni:gitme:valla alışmışımda evceğizim boşaldı ya..ne kadar zor uzaklık..keşke yakın olaydıkda sık sık birbirimizi göreydik..Şeniz
sanırım çok hızlı geçtım ama geldıgımde bı dahakıne sızlerı gormeden gıtmeyecegım artık kaydirigubbakcemile5insanoğlu kuş misali bi burdaa bi ordaa
sakaryafann bii gülse geçççtiiiiii
evet canım kuş misali oldu gerçekten 45 dakikada denizliye uçtuuuukaydirigubbakcemile3
resimler makbule gecmedı anlasılan
onları ne zorluklarla alıp ekledıgımı bı ben bıde allah bılıyor
beyaz neyını begenmedım canım anlamadım bende resımler gayet duzgun gorunuyor onları ne sartla ekledıgımı bı bılsen bu sekılde demezdın
bizlerde sizlere çoook teşekür ederiz.vakit ayırıp geldiğiniz için.Şenizinşallah son olmaz .zaten haydeç ablamın ayarladığı buluşmalar çok süper geçiyo.Şeniz
pantercik resimler için sağoasın canım..opuyorumnanaktan
bu arada nilicimi göremediğime üzüldüm .ama gerçekten ogün vaktim kısıtlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?