• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiri sevmeme ragmen cok sıkıntılanıyorum yardım lutfen

cok sagolun arkadaslar gercekten yardımcı oldunuz gorumcem beni laf etti komşularıda kendini laf ediyor gorumce bizim evde oturuyor herkes bana evini kokuttu oturacak hali kalmadı diyor ben bunu bile acıga vuramam ettigi kendine diyorum soyledikleriniz benim için cok önemliydi lutfen benim gibi olanlar varsa bizimle paylassın insana terap gibi geliyor cok teçekkürler

valla canım evini beğenmeyen gelmesin işte bu kadar basit.temizim diyorsun ama piste olabilirsin yani bu seni bağlar kimseyi ilgilendirmez neden onlara illa temiz olduğunu ispatlamaya çalışıyosun.hiç öyle bi kaygın olmasın bence ayrıca görümcenede söyle sana laf taşımasın içinde tutsun duyduklarını.

'Kişi kendini iyi bilendir' diye boşuna dememişler, sen kendini biliyorsan bırak kim ne derse desin. Böylelerinin karşısında susmak yerine çata çat lafını da esirgeme bence,ezdirme kendini hiç. Herkesin temizlik anlayışı kendincedir, ince bir çizgidir. Çizginin üstüne çıkıldığında hastalık derecesine varır,çizginin altına düşüldüğünde evi mok götürür. Rahat ol boşveer.

merak ettim o komsuların evi mum gibi mi bende dağınık biriyim kursa gidiyorum ev bazen dağınık kalıyor yoruluyorum ama hiiiç umrum değil o onu dedi bu bunu dedi önemli olan eşimin ne dediği benim komsular bana gelir kraliyet ailesinin kontesleri halıya muhakkak bişey dökülür aman derim ev kirlenmezse ben nereden anlayacam misafir gelmiş boşverin diyorum bide kahkaha basıyorum bazı arkadaşlarım öle temizlik abidesi evine gidince sıkılıyorum otururken bazen bana gelince yüzlerini buruşturuyorlar ay ben tabak masada olsa rahat edemem ayy ev dağınık olursa deli olurum gelme o zaman otur evde temizlik yap ben kursa gidiyorum esimle aynı saatte evi geliyoruz o günler evv hep dağınık oluyor ama hiiiçç elimi sürmüyorum çünkü eşim gel oturalım diyor eşim daha önemli sende takma boşver benimde komsum yok evde ölsem cesedim kokar ama uğrasacak bişeyler buluyorum vakit geciyor hergün canımı sıkacaklarına evde tek basıma patlarım daha iyi hemde evde tek basıma mutluyum kulağım ses duymasında ....

arkadaşım sende anormallik yok buna emin ol.senin psikolojini bozmaya niyetlenmişler sen o komşularınıda alma birdaha eve :olmaz:madem beğenmiyorlar,pis buluyorlar niye geliyorlar gelmesinler.

canım ben temiz olduguma guveniyorum bana da gorumcem soyledi boyle seni laf ediyorlar diye yanıma kalmaya geldiginde soylemişler ama sonradan kendi laf etti ondan kim olursa olsun rahat edemiyorum ablam geldi evime massallah yasın kucuk ama cok temizsin diyor ama yinede psikolojimi bozmaya yettiler

hayret biorseysin kutla gorumcen bunu sana neden dediki laf getirip goturuyoraferin ona yuzlestir kim demis bu yaptigi cok aip senin moralini neden bozuyorki sende guclu ol psikoljinin bozumasi cok normal gercekten ama her evde olan seler herseyi Allah rizasi icin yap diyen kisiyi bul gorumcenle yuzlestir gorumcen bir daha sana laf desin bakiyim terbiyesiz kendine baksin onun evi temizmi bari benimde sinirim bozuldu konus birazda takinti halina getirme arkadasim mutlu oldugun seyleri yap Allaha yonel rabbim bana böyle böyledediuler cok kalbim kirik sen bilirsin bu mazlumlugumun hurmetine su sikintimi gider de cokguzel bir dua ani Allah kesinlikle bos cevirmiyor duani hoca anlatti:sm_cool::sm_cool:

görümcenin doğru söylediğini nerden biliyorsun 1 2.si o konuşanların her dediğine inanma belkide kıskanmışlardır o yüzden öyle söylemiş olabilirler.çünkü sen evim temiz diyorsun.
HELAL OLSUN SANA gercekten bazi insanlar fesat oluyor haklisin arkadasim akilli olun akilli olmak lazim

mesela benim evim şu anda gayet dağınık ama bugünü kendime ayırdım.bayanssulusmilehiç bir kapıyı açmaya da niyetim yok..komşu gelicekde evime kusur bulacak çok da tııınnnn yani...açma kapıyı olsun bitsin..sengözlerimebaksanab.zaten benim evime eleştiri için gelenler buyursunlar evlerinde otursunlar...burda bi arkadaşın dediği gibi;çok titiz insanların evinde bende rahat olamıyorum iğne üstünde oturur gibi..

evliliğinin en güzel yıllarını temizlikle heba etme canım,giyin süslen kocanla ilgilen..Şeniz.içinde yaşanılabilir temizlikte bi ev tamamdır...

bence görümcenin söylediklerine de inama .ablan diyomuş işte gayet temizsin diye...ne yani görümcen doğru söylüyo da, ablan mı yalan söylüyo:kızgın:

arkadaşlar hepinizin destegi için çok teşekkurler dediklerinizi dinledim temizligimi herzamanki gibi yapıyorum begenmeyen begenmesin diyorum cok tesekkur ederim hepinize suanda cok huzurluyum

beni beğenmeyen gelmesin her zaman rahatıma bakarım yanında rahat olamadıklarımı evime istemem bende gitmem gitmeyincede gelemezler

mahalle baskısı işte, hepimiz kapılıyoruzdur bu fikre bazen. Her dakka bal dök yala olamazki canım ev dediğin yaşanmışlık kokar biraz :D dağılır, dökülür, toplanır, silinir.. Bu süreç hiç bitmez. Ama gelecekler gidecekler konuşacaklar diye de kendi düzeninden rahatından ödün verme, her dakka temizlik yapılmaz. O ev senin, orada sen ve ailen yaşıyorsunuz. Başkası anca gelir görür konuşur. Varsın konuşsun, konuştu da noldu? herkesin nisptene dağınık ya da pis olduğu dönemler olur. Normaldir. Bunu ağzına sakız edip dedikodusunu yapan normal değildir. Uzak dur zaten öyle tiplerden.

Back