• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiri sevmeme ragmen cok sıkıntılanıyorum yardım lutfen

kutla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
1.134
0
0
Gaziantep
arkadaslar 3 yıllık evliyim ailemdem esimin ailesinden uzakta yasıyorum misafiri cok severim ama misafirim gelecegi zaman sıkıntılanıyorum aslında yeni evliligim sırasında boyle bişey yoktu sonra temiz olmama ragmen komşularım beni pis diye laf edince basladı hala var annemgil gelse dahi oluyor oyuzdende gunun temizlik yapmakla geciyor evim temiz olmasına ragmen habersiz misafirim gelince kapıyı acmaya korkar oldum bu davranışımıda hiç sevmiyorum ama sanki laf edecekler gibi geliyor lutfen yardım edin en azından destek oldugunuzu bileyim artık dışarı cıkamaz oldum dolayısıyla cevremde kalmadı fazla yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam lazım bundan kurtulmam içinmafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme:senağlama senağlama senağlama

arkadaşım bunun üstesine gtmeye bak
boşuna takılma bu tarz şeylere sıkıntılanacak kafaya takılacak bir durum yok rahat ol ltf

cok denedim rahat olmayı ama olmuyor
misafirim gelene kadar asırı sıkıntılı oluyorum gelince bitiyor sanki gelince acıgımı aramaya geliyorlar gibi oluyor aranızda benim gibi olan varmı

niye yanlarında rahat degilsin...
sevmediğin anlaşamadıgın içinmii
sende proplem var anlamadımkiiiibilmiyorumkismile

boşversene etrafı cnm yaaaa..sen evinde nsl rahat ediyorsan öyle davran.ev senin ister pis pasaklı olursun ister temiz..kime nee......

boşversene arkadaşım kendine edersin beğenmeyen gelmesin
temizim diyosun ee dahası yok bence sinir etmişsin kendini rahat ol boşver onları sen

canım ben temiz olduguma guveniyorum bana da gorumcem soyledi boyle seni laf ediyorlar diye yanıma kalmaya geldiginde soylemişler ama sonradan kendi laf etti ondan kim olursa olsun rahat edemiyorum ablam geldi evime massallah yasın kucuk ama cok temizsin diyor ama yinede psikolojimi bozmaya yettiler

hay allahım yaa belki dedikodu amaçlıdır aslı yoktur kesinn...
senin yerinde olsam kendimi değil diyenleri yerdimm

canım böyle şeyleri tama. neden pis demişler neyi pis bulmuşlar sorsaydın. kimi insan tezgahta çöp kutusu olana pis der:) evi temiz olsa bileee.:) kimisi camlara takılı kalmıştır:) kimisi aynaya kimisi wc ye. evi genel anlamda düşünmezler bile.
evimde iki köpeğim var. ne kadar temizlesende pislenir pis olur ev diyolar:) hiç gocunmam. iyi işte pislik sıcak tutar insanı derim:))))

takma kafana. herkesin temizlik anlayışı farklıdır.

görümcenin doğru söylediğini nerden biliyorsun 1 2.si o konuşanların her dediğine inanma belkide kıskanmışlardır o yüzden öyle söylemiş olabilirler.çünkü sen evim temiz diyorsun.

aslında bebim evime habersiz geldiklerinde bi kac parca bulaşıgım varmış butur syler yani onun için pismişim sizin bikac parca bulasıgınız oluyormu

hahaaaaa:))) bir kaç parça mı? tezgahın dolu olduğu günlerde oluyor:) 3 gün yıkamadığım olur:))

o zaman onlarda terbiyesiz canım. neden habersiz geliyorlar? birisi gelince çekerim mutfağın kapısını kimeneymiş

görümcenin doğru söylediğini nerden biliyorsun 1 2.si o konuşanların her dediğine inanma belkide kıskanmışlardır o yüzden öyle söylemiş olabilirler.çünkü sen evim temiz diyorsun.

evim çok temizim demiyorum ama temizim evime gelince ben bulasıklarımı makinede yıkıyorum misafirim gelince ikramda bulundugum zaman tabagı bardagı degiştirmemi istiyorlar bakıyorum ama bişey goremiyom buda beni sinir ediyor

canım bence sorun sende değil senin misafirlerinde.Heralde kendilerini yemekteyiz programında sanıyorlar.Bence wc temiz,ev süpürülmüş,toz alınmışsa ve birde ortalık dağınık değilse tamamdır.temizliğe gelince her kadının temizlik anlayışı kendine özgüdür.Mesela ben bardaklarımı yıkarken her gün çok az bi miktar çamaşırsuyu kullanırım,bazı arkadaşlarımsa 15 günde bi.şimdi ben kendime temiz arkadaşıma pis pasaklımı demeliyim.saçma takılma bence böyle şeylere,takanları da sen takma salla...kaydirigubbakcemile2

oy oy oy
arkadaşım insanlar bazen kendi düşündüklerini başkaları üzerinden empoze etmeye calışırlar yani belkide görümcenin sözleri bunlar zaten sonradan o da laf etti diyorsun
güzelim ben seni çooooook iyi anlıyorum 18 yaşında evlendim liseden mezun olduktan bir yıl sonra bizimkiler titizlik abideleri görümcemler ve kayınvalidemler o kadar cok duydum o kadar cok işittim kii çoooook üzüldüm çok birde 8 en altlı üstlü oturduk benim her anımı biliyordu yani en dagınık en temiz oldguum zmanları bile görüyorlardı
hala onlar gelince evime tedirgin olruum bir yerde bişi mi var diye
ama yok artık sagda olda bizim gelin cok temiz diye bahsediyorlar
evet herkesin temizlik anlayışı kendine
takmamaya calış olmazsa bir psikologa git
arkadaşlarını degiştir senin lafını edecek arkadaşlarla işin olmasın zaten dost edin kendine
öyle arkadaşlarım var ki yataklarımız bile ortada sabahın köründe bir araya geliyoruz
seni çok iiy anlıyorum bende de hala devam ediyor ama kişiden kişiye göre degişiyor bu durum :))))

canım bencede takma bana biri pis dese kusura bakmasın ama onu ben bidaha evime almam , gerçi benim yaşam tarzım biraz farklı çok misafir ağırlayamıyorum öğrenci olmamdan ötürü kendi arkadaşlarım çat kapı gelseler bi süpürgede onların eline veririr temizleriz bence takma ,herzaman ev temiz olmayabilir insanlık hali insanın günü gününe uymaz .. bence bu pis laflarını görümcen çıkarmıştır , adam gibi görümce olsaydıda pis diyenlere siz kendi evinnize bakın tertemizdir benim gelinimin evi deseydi, yemeyip içmeyip koğuculuk yaptığına göre senin canını yakmak istiyor .. hem biraz pasaklılıktan bir zarar gelmez evin nazarıdır :) ..... böyle şeyleri takma kimseyi takma kapını kapat eşinle mutlu olmana bak .. haa eşin görümcenin dediklerini onaylıyorsa o zaman üzücü bir durum ama eşinle bi sorunun yoksa eşin seni destekliyorsa diğerler insanlar tırs gelir fiırs gider ........
sağlıcakla kal ..

Back