Bu gerekli değilmiş.Esimin ablasına saglik bakanının solunum sıkıntısı çeken hastayı paylaştığı videoyu gönderdim bu ne şimdi yazmış. Ne demek bu ne şimdi ya salak olan anlar neden gönderdiğimi
Adres vericem ama kimliğim ortaya çıkar burda diye tırsıyorum yoksa yazacaktım biriniz yarin aksam arayın diyeyaz kız numaralarını biz ihbar edelim
Bu gerekli değilmiş.
Kadin zaten tamam haklısın demiş.
Üstüne gidiyorsunuz gibi hissetmiş olabilir.
Zaten diyeceğinizi demişsiniz, doğru olan da bu zaten, bu çizgide devam edin
Evet geçen haftadan beri gidelim bisey olmaz dedikleri için bugun gönderdim videoyu bugun teklif etse sadece yapmazdım ole bisey zatenEşinizin ablasıyla konuşmussunuz zaten, tekrar video göndermeniz gerekli miydi ?
Sanki kadın ısrarla gidelim demişte laftan anlamıyorsun der gibi olmuş.
Eşime sormazlar onun bana soracağını bilirler o direk kestirip atar bana 1 haftadan beri bisey olmaz diyorlar ikna sureclerini uzun tutunca gönderdim videoyu yoksa bir kere teklif edilen biseye boyle karşılık vermedimEşiniz nerede bu konuda? Aile onun ailesi. Gitmek istemiyorsanız savuşturacak taraf o.
Sizin de "bak bak neler oluyor heeey" tadında video göndermeniz sıkıntılı.
1 haftadan beri hayır görüşmesek daha iyi diyorum 1 haftadır hergun cuma gelcekmisiniz diye soruyorlar aptal muamelesi gören onlarmi burda. Kaldiki oda sosyal medya kullanan biri görüyordur bu tarz videolar benim atincami farkli oluyor ☺ ben cok ozledim annemi babami onlarda beni özledi ama hasta olmalarini-olmayi göze alamıyorum sonucunu bilmiyorum cunku gidenede bisey demiyorum zaten riski alan gidip görüşür ben evdeyim ama esim çalışıyor hafta ici nerden bileyim bisey bulastirmayacaginiÇok sinir bozucu olmuş o video. Bana gelse daha ağır tepki verirdim. Konuşmuşsunuz, anlamışlar tamam kapatın konuyu. İnsanlara aptal muamelesi yapmanın gereği yok.
Ben de annemlere gidiyorum. İlk birkaç ay görüşmedik ama insanız bir yere kadar tahammül edebiliyoruz sosyallikten uzak kalmaya. Biz evdeyiz, onlar evde. En azından birbirimizi görelim diyoruz.
Emin değilim ama aile içi ev ziyaretlerine ceza yok bildiğim kadarıyla şu an. İhp(b)ar etseniz de işe yaramayabilir.
Bende böyle düşüyorum bana bisey olsa ölmesem bile hastaneye yatsam onlara kim bakacak yada onlara bulaşırsam vebali ustume kalacak evde kalmayı tercih ediyorumGencecik insanlar ölüyor. Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. Çok doğru bir karar vermişsin. Şu süreçte zorunlu olmadıkça hiçbir yere çıkmayın yoğun bakımlar doldu taşıyor
Bende bugün kestirip attım artik gelmeyeceğim dedim bidaha teklif etmesin diyede o videoyu gönderdim üzülmek istemiyorumYani pandemi bu kadar pik yapmışken sizin böyle bir şeyi düşünmeniz bile hata.
Hele ki 10 kişi 3 gün aynı evde kalmak.
Bu konularda kestirip atmak en doğrusu geliyor bana.
Millet ne dedi diye bakarsan olmaz.
Yok alınmadım uzatmam zatn mevzuyu ama o bir haftadır soruyor bende gitmesek daha iyi diyorum bugünde bidaha sormasın diye gönderim yoksa oda görüyordur sosyal medyada o tarz videolarıUzgunum ama gorumce tarafindayim suan basta sen hakliydin kuzum ama mevzu kapanmisken tekrar acmak şık durmamis tepkisine alinma bence
Bende bugün kestirip attım artik gelmeyeceğim dedim bidaha teklif etmesin diyede o videoyu gönderdim üzülmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?