- 11 Eylül 2014
- 96
- 43
- 83
- 38
- Konu Sahibi ladybug_34
normal insanlar nasıldır misafir geleceğiz der veya ev sahibi çağırır saat belirlenir o saatte gelinir sorun çıkmaz. Benim hayatımda misafirlik bir kaos bir fobiye dönüştü. Ne zaman misafir gelecek olsa bir sorun çıkar ya çok geç gelir ya da hiç gelmez. Öğrenciyken başladı üni arkadaşlarım aileleriyle birlikte bize geleceklerini söylediler. Ramazandı hatta çaya geleceğiz dediler. Bizim evdekiler zaten anlamadı biz ne alaka niye geliyorlar falan neyse başladık beklemeye bekle allah bekle bekle allah bekle. Arıyorum açmıyorlar. Sinir oldum. Sonra nihayet birisi açtı arkadaşlardan birinin annesi rahatsızlanmış hastaneye gitmişler haydee. Önce gelmiyoruz dediler aradan yarım saat geçti geliyoruz dediler nerdeyse sahura doğru geldiler. Evliyken de apartmandan komşular çağırdılar bayramdı. Hepimiz sırayla gittik sorun yok ben çağırdım saat 5 dedik gelen giden yok 6 oldu gelen yok 7 oldu gelen yok . Heryere atlayıp en erken giden arkadaş bile yok ortada. Neyse hepsinin bir işi çıkmış geçikmişler bir tanesi unutmuş hatta falan. sonra efendim bebeğim olldu bir tane veli size gelmeyi çok istiyorum dedi dedim salı gel tamam dedi. iki bebemle uğraş dur bir şeyler hazırladım. bekle allah bekle bekle allah bekle ne gelen var ne giden sinir olduğum için aramadım da. sonradan kadını gördüm sordum hani gelecektiniz aa ben kesşnleştirmedik sanıyordum diyor. buyur burdan yak. Şimdi de arkadaş beni aradı iki gün önce sana gelecem diye iyi dedim tamam gel. Ama geceden karnıma bir ağrı girdim yani o kadar emnim ki bir sorun çıkacak. Hatta eşim dedi neden suratın asık diye. Neyse akşam mesaj attım saat için bebeğinin uykusuna göre ben sana haber veririm dedi ama ne yaptı haber vermedi. 11 gibi aradım bebesi uyuyomuş uyanınca haber veririm dedikten sonra 2,5 saat geçti ne haber var ne gelen ne giden. Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var ya eğitim bilimlerinde hah işte tıpkı onu yaşıyorum. Eğitim bilimleri test kitaplarına benim hikayemi alıp kullanabilirler. Benden artık misafir fobisi oluştu. Aile dışında misafirden korkuyorum evet cidden korku oluştu resmen. üniversitede psikoloji dersinde işlenebilir. neyse ben biraz daha misafiri bekleyeyim gelen giden yok gelince yazcam buraya arkadaş kaçta geldi diye