- 28 Ocak 2009
- 33.830
- 55.343
- 1.123
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Onun içinde etli ekmek,etli pide,lahmacun iyi giderişte aklımdaki soru... cevabı inanın bilmiyorum
Poğaça, börek tarzı bir açık büfe yapacaksan ben sana tarif ve menü atarım istersen.daha önceki misafir maceramda bana yardımcı olan @Milana22 ablama sonsuz teşekkür ederim. ❤ ama bu sefer daha bir teferruat lazım. yardım bekliyorum gel buraya pls.
3 gün sonra yaklaşık 15 kişilik bir misafir gelecek. ailemden değiller,yakın arkadaşlarım da değiller. içinde yakın arkadaşlarım da var tabi ama geneli böyle uzak biraz,proje grubundan
ne yapacağım nasıl ağırlayacağım asla bilmiyorum. salonda bir tane L koltuğum var iki tane de armut dedikleri şeyden var. amerikan mutfak kendi bankosu 3 tane de bar sandalyesi tarzı sandalye var. salonda yemek masası yok yani.
ayrı bir odada da yemek masası (8 kişilik) 2 tane berjer ve 6 sandalye var. masa büyük ama sandalye az. ne yapacağım bu insanları nereye oturtacağım? hadi bir şekilde sığdırdım diyelim, yemeği ne yapacağım? sevgilim açık büfe olsun herkes tabağına alsın bulduğu yere otursun diyor bence çok saçma.
yemek servisi yapamıyorum zaten geriliyorum. yemek de yapamıyorum gerçi ama bir şekilde hallederim.
yarın evde olamam okulda olacağım tamamen ama perşembe cuma bir şeyler yaparım hazırlık olarak.
ay ne uzattım ya,soruyu anlatabildim umarım. çok fena tutuştum. varsa merak ettiğiniz sorun söylerim ama bi yardım edin noolur şunu bi atlatayım yahu. sevgiler herkese.
Poğaça, börek tarzı bir açık büfe yapacaksan ben sana tarif ve menü atarım istersen.
Konu sahibini bilmiyorum ama ben anlamadım, kendim için soruyorum: Neden?makarna denemesi yapma demeye geldim
Kızzzz okadar insana aile bile değil sadece proje grubu, kesinlikle öyle bir şey yapma bufet tarzı en mantıklısı çorbaya gerek yok benceyani o zaman çorbalı,ana yemekli akşam yemeği tarzı olmasın mı? doyurucu atıştırmalıklar yani? bilmiyorum ki ya benim aklımda direkt akşam yemeği olduğu için hiç yatmamıştı kafama.
Konu sahibini bilmiyorum ama ben anlamadım, kendim için soruyorum: Neden?
bir makarna yapmıştım da elime geleni atmıştım içine hiç güzel olmamıştı sonra konu açmıştım,ondan yapma diyor. :)
Niye bütün yiyecek içeceği sen yapıyorsun öğrenci halinle ben onu anlamadım. Öğrenciyken ders çalışmak için bazen çağırırdım milleti bende toplanmaya. Ama herkes bir şey yapar ya da bir şey alır gelirdi. Mesela ben kısır yapardım, başka biri annesine yaprak sardırırdı, biri börek alırdı, biri içecekleri alırdı. Hep birlikte yer içer, sonra bulaşıkları falan yıkardık el birliğiyle. 15 kişi çok samimi değilse bile elini kolunu sallaya sallaya gelmemeli bence. Sonuçta proje grubun ve evine gelecek kadar seni tanıyorlar, ben ayıp karşıladım biraz. Bölüşme yapabilecekseniz bölüştür bence sen bir tane şey yap, kısır, börek falan gibi.
çalışmak için gelseler dışardan filan söylerim de,ocak sonunda yurtdışına yerleşiyorum ben sevgilimle. Güle güle demeye geliyorlar son kez toplanalım gibisinden,dönem bitiyor bu hafta tabi herkes memleketine dönecek. öyle olunca siz de şunu yapın diyemedim tabi
ama halledeceğim sanırım ya açık büfeyle
yani o zaman çorbalı,ana yemekli akşam yemeği tarzı olmasın mı? doyurucu atıştırmalıklar yani? bilmiyorum ki ya benim aklımda direkt akşam yemeği olduğu için hiç yatmamıştı kafama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?