- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
benimkiler akşam gelecekler yani yemek diye konuştuk ama şöyle baya doyurucu şeyler yapsam heralde aynı şey yerine geçer. ne bileyim aklıma şuan wrap geldi etli,sebzeli karışık yaparım. birkaç şey daha yani kendileri alsınlar ama doysunlar. ay keşke sizin gibi yapabilsem ben kesin heyecanlanırım.
Konya mi etliekmek miii bir konyali hamile olarakBen bir de konyadan gelmiş etliekmek çıkarttım, en çoo o gitti zaten. Ama kısır ve patates salatası akşam da yenebilecek şeyler. Wrap da olabilir, tavuk sote tarzı da olabilir belki. Ne olacak da heyecanlanacaksın sanki :)) beğenmezler vs diyeyse beğenmeyen kendi yapsın boşversene :)
Kesinlikle doyurucu atıştırmalıklarla açık büfe çok mantıklı. Kendinizi bu kadar kasıp yormaya hiç gerek yok,sevgilinize katılıyorum ben de.yani o zaman çorbalı,ana yemekli akşam yemeği tarzı olmasın mı? doyurucu atıştırmalıklar yani? bilmiyorum ki ya benim aklımda direkt akşam yemeği olduğu için hiç yatmamıştı kafama.
Bi kere börek herkes sever bi paket yufkadan 30 tane cıkıyorçok risksiz şeyler yapmayı düşündüm yani fix her şeyin seveceği şeyler. ama sadece düşündüm ne oldukları hakkında bir fikrim yok.akşam yemeği değil atıştırmalık da olabilir diyorum ama aradayım işte.
Kesinlikle doyurucu atistirmaliklar.yani o zaman çorbalı,ana yemekli akşam yemeği tarzı olmasın mı? doyurucu atıştırmalıklar yani? bilmiyorum ki ya benim aklımda direkt akşam yemeği olduğu için hiç yatmamıştı kafama.
Ya bu kadar gerilme öğrenci evi orası
Gerçekten ben kendimi çokkk yaşlı hissettim
Bizim Zaman'ımızda öğrenci evinde yere gazete serilir yumurta kırılır makarna yapılır yenirdi
Eşim arada tavuk pilav yapardı ama o az kişi olursak
babamın bir huyu var çorba,ara sıcak,ana yemek,tatlı olmadan yemek yemez. biri bile eksikse söylenir. bana da geçmiş sanırım ya böyle her şey tam olsun istiyorum. ama 15 kişiyi de doyuramam maalesef
devir değişti tabi biz de kankilerimle pizza söyleriz ama bu misafirler ağır. yine de biraz rahatladım yorumlarla.
Bende yazayim bari ee herkes acik bufe demisde tmm guzrl hosda bu arkadaslar aksam yemegi beklerken gun masasi gorecekler olurmukisanırım doydum.
öneriler geldikçe kafa karışıklığı artıyor bende. yazan herkese teşekkür ederim,süpersiniz. bolca sevgiler. ❤
Mune konu kapanabilir mii?
Bende yazayim bari ee herkes acik bufe demisde tmm guzrl hosda bu arkadaslar aksam yemegi beklerken gun masasi gorecekler olurmuki
Yeni gelin filan olsanız öyle bir menü yapın derim ama aşırı yorucu olur.babamın bir huyu var çorba,ara sıcak,ana yemek,tatlı olmadan yemek yemez. biri bile eksikse söylenir. bana da geçmiş sanırım ya böyle her şey tam olsun istiyorum. ama 15 kişiyi de doyuramam maalesef
devir değişti tabi biz de kankilerimle pizza söyleriz ama bu misafirler ağır. yine de biraz rahatladım yorumlarla.
Aksam olmasa olurda bence iyi dusununişte aklımdaki soru... cevabı inanın bilmiyorum
Olur olur masada pek çok çeşit iştah acıcı şeyler dizili olacak.işte aklımdaki soru... cevabı inanın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?