- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.807
- 798
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Açık büfe çok mantıklı hem yaşlar genç anladığım kadarıyla samimi olur uygun olur bence bunj degerlendirindaha önceki misafir maceramda bana yardımcı olan @Milana22 ablama sonsuz teşekkür ederim. ❤ ama bu sefer daha bir teferruat lazım. yardım bekliyorum gel buraya pls.
3 gün sonra yaklaşık 15 kişilik bir misafir gelecek. ailemden değiller,yakın arkadaşlarım da değiller. içinde yakın arkadaşlarım da var tabi ama geneli böyle uzak biraz,proje grubundan
ne yapacağım nasıl ağırlayacağım asla bilmiyorum. salonda bir tane L koltuğum var iki tane de armut dedikleri şeyden var. amerikan mutfak kendi bankosu 3 tane de bar sandalyesi tarzı sandalye var. salonda yemek masası yok yani.
ayrı bir odada da yemek masası (8 kişilik) 2 tane berjer ve 6 sandalye var. masa büyük ama sandalye az. ne yapacağım bu insanları nereye oturtacağım? hadi bir şekilde sığdırdım diyelim, yemeği ne yapacağım? sevgilim açık büfe olsun herkes tabağına alsın bulduğu yere otursun diyor bence çok saçma.
yemek servisi yapamıyorum zaten geriliyorum. yemek de yapamıyorum gerçi ama bir şekilde hallederim.
yarın evde olamam okulda olacağım tamamen ama perşembe cuma bir şeyler yaparım hazırlık olarak.
ay ne uzattım ya,soruyu anlatabildim umarım. çok fena tutuştum. varsa merak ettiğiniz sorun söylerim ama bi yardım edin noolur şunu bi atlatayım yahu. sevgiler herkese.
Yemeğe mı geliyorlar çok çaya mı?
15 kişiyi yemekli ağırlamak çok zor. Çaya gelseler birkaç çeşit ikram yaparsın. Servis falan da daha kolay olurakşam 7 de gelecekler yani ben yemek diye düşündüm ama burdan farklı fikirler çıktı. aslında yemek olacaktı
Yemek yapsanda olur ama bu sefer cay yapinca yanina biseler koymak istyceksin bu yuzden bulasma bence.. hem corbasi ana yemegi tatlisi vs. Evde tam musait degilmis doke saca yenilcekse bosver.. hem bulasigida cok cikar onun..ama illa yemek yapicam dersen bi masaya birde yer sofrasi yapabilirsin bence :)akşam 7 de gelecekler yani ben yemek diye düşündüm ama burdan farklı fikirler çıktı. aslında yemek olacaktı
Ayy hayir yaa. Iftar yemegi gibi olur kalabalikta corba falan.
Cookie
Muffin
Kanepe
Peynir ve sarkuteri tabaklari falan olsun bence
Yalniz bir tepsi pogaca denmis. O kadar kisiye 1 tepsi yetmez.
Kolay gelsin kuzum
Ayy gece gece canim cekti yaaaa lahmacunEn iyisi lahmacun yaptirt ,yanina ayran veya farkli icecekler ve salatasi tamam...
O ne kız mevlüt gibiEn iyisi lahmacun yaptirt ,yanina ayran veya farkli icecekler ve salatasi tamam...
daha önceki misafir maceramda bana yardımcı olan @Milana22 ablama sonsuz teşekkür ederim. ❤ ama bu sefer daha bir teferruat lazım. yardım bekliyorum gel buraya pls.
3 gün sonra yaklaşık 15 kişilik bir misafir gelecek. ailemden değiller,yakın arkadaşlarım da değiller. içinde yakın arkadaşlarım da var tabi ama geneli böyle uzak biraz,proje grubundan
ne yapacağım nasıl ağırlayacağım asla bilmiyorum. salonda bir tane L koltuğum var iki tane de armut dedikleri şeyden var. amerikan mutfak kendi bankosu 3 tane de bar sandalyesi tarzı sandalye var. salonda yemek masası yok yani.
ayrı bir odada da yemek masası (8 kişilik) 2 tane berjer ve 6 sandalye var. masa büyük ama sandalye az. ne yapacağım bu insanları nereye oturtacağım? hadi bir şekilde sığdırdım diyelim, yemeği ne yapacağım? sevgilim açık büfe olsun herkes tabağına alsın bulduğu yere otursun diyor bence çok saçma.
yemek servisi yapamıyorum zaten geriliyorum. yemek de yapamıyorum gerçi ama bir şekilde hallederim.
yarın evde olamam okulda olacağım tamamen ama perşembe cuma bir şeyler yaparım hazırlık olarak.
ay ne uzattım ya,soruyu anlatabildim umarım. çok fena tutuştum. varsa merak ettiğiniz sorun söylerim ama bi yardım edin noolur şunu bi atlatayım yahu. sevgiler herkese.
Ya ne dion ablam yaa.. lahmacunu sevdiginle bile yiyebiliosan ronantiksin demektir :) lahmacun milli yemeklerimizden bj tanesi.. cesitkerin yanina olabilir bence ama :) helvada guzel fikir haa:))) ay lohusaliktan yeni cikmisim herseye aseriyom normal degilim :)O ne kız mevlüt gibi
Bide helva kavursun bari
Tamam tatlimizda hazir og misO ne kız mevlüt gibi
Bide helva kavursun bari
Ya ne dion ablam yaa.. lahmacunu sevdiginle bile yiyebiliosan ronantiksin demektir :) lahmacun milli yemeklerimizden bj tanesi.. cesitkerin yanina olabilir bence ama :) helvada guzel fikir haa:))) ay lohusaliktan yeni cikmisim herseye aseriyom normal degilim :)
Afiyet olsun o zamanTamam tatlimizda hazir og mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?