daha önceki misafir maceramda bana yardımcı olan
Milana22 ablama sonsuz teşekkür ederim. ❤ ama bu sefer daha bir teferruat lazım. yardım bekliyorum gel buraya pls.
3 gün sonra yaklaşık 15 kişilik bir misafir gelecek. ailemden değiller,yakın arkadaşlarım da değiller. içinde yakın arkadaşlarım da var tabi ama geneli böyle uzak biraz,proje grubundan
ne yapacağım nasıl ağırlayacağım asla bilmiyorum. salonda bir tane L koltuğum var iki tane de armut dedikleri şeyden var. amerikan mutfak kendi bankosu 3 tane de bar sandalyesi tarzı sandalye var. salonda yemek masası yok yani.
ayrı bir odada da yemek masası (8 kişilik) 2 tane berjer ve 6 sandalye var. masa büyük ama sandalye az. ne yapacağım bu insanları nereye oturtacağım? hadi bir şekilde sığdırdım diyelim, yemeği ne yapacağım? sevgilim açık büfe olsun herkes tabağına alsın bulduğu yere otursun diyor bence çok saçma.
yemek servisi yapamıyorum zaten geriliyorum. yemek de yapamıyorum gerçi ama bir şekilde hallederim.
yarın evde olamam okulda olacağım tamamen ama perşembe cuma bir şeyler yaparım hazırlık olarak.
ay ne uzattım ya,soruyu anlatabildim umarım. çok fena tutuştum. varsa merak ettiğiniz sorun söylerim ama bi yardım edin noolur şunu bi atlatayım yahu. sevgiler herkese.