- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
arkadaşlar dogum yapalı 1 ay oldu annem uzak şehirden gelip bana baktı kaynana da 2 saatlik mesafeden geldi annemi tek buldugu her yerde laf sokmus üstelik anneme nişanlıyken ali(eşim) melekeyi aldatıyodu demiş hiç inanmadım buna zaten istenmeyen gelindim onu fırsata çevirip ayırabilirdi o zaman bizi her neyse anneme oğlan evi cok başka ben hic kızlarımın evinde rahat edemem(yalan) oğlan evi cok rahat demiş .sonra bir sey yapcağım zaman gözü kalıyordu resmen ya da eşim bi sey getirceği zaman gerek yok diyip durdu bebek icin bir sey istedik hiç bir hazırlık yapmadı bari onu yapsın dedik bir ton laf etti söylendi vs vs birde oğullarımın parasını yiyenlere haram olsun para demiş eltimden örnek gösterekek bize de laf sokmus ki benim ailem km uzaklıkta hic görüsmüyorlar bile her neyse simdi kin tutuyorum kadına vicdanım sızlıyor ama gülüp konusmakta icimden gelmiyor eşime söyledim oda napayım psikolojisi bozuk diyor öyle savunmaya geçiyor şimdi cok mu ayıp ediyorum bilemiyorum ama gerçekten yapmacık olamıyorum benim evimde benim anneme türlü türlü laflar sokmus hepte tek yakaladıgı fırsatta ben yokken yani bu arada sözde bana bakmaya gelmiş ama yiyip icip yatıyor