• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir olan kv istemsizce surat asıyorum

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.367
133
arkadaşlar dogum yapalı 1 ay oldu annem uzak şehirden gelip bana baktı kaynana da 2 saatlik mesafeden geldi annemi tek buldugu her yerde laf sokmus üstelik anneme nişanlıyken ali(eşim) melekeyi aldatıyodu demiş hiç inanmadım buna zaten istenmeyen gelindim onu fırsata çevirip ayırabilirdi o zaman bizi her neyse anneme oğlan evi cok başka ben hic kızlarımın evinde rahat edemem(yalan) oğlan evi cok rahat demiş .sonra bir sey yapcağım zaman gözü kalıyordu resmen ya da eşim bi sey getirceği zaman gerek yok diyip durdu bebek icin bir sey istedik hiç bir hazırlık yapmadı bari onu yapsın dedik bir ton laf etti söylendi vs vs birde oğullarımın parasını yiyenlere haram olsun para demiş eltimden örnek gösterekek bize de laf sokmus ki benim ailem km uzaklıkta hic görüsmüyorlar bile her neyse simdi kin tutuyorum kadına vicdanım sızlıyor ama gülüp konusmakta icimden gelmiyor eşime söyledim oda napayım psikolojisi bozuk diyor öyle savunmaya geçiyor şimdi cok mu ayıp ediyorum bilemiyorum ama gerçekten yapmacık olamıyorum benim evimde benim anneme türlü türlü laflar sokmus hepte tek yakaladıgı fırsatta ben yokken yani bu arada sözde bana bakmaya gelmiş ama yiyip icip yatıyor

Anneniz neden size anlatıyor kv nizin söylediklerini. Siz zaten dolusunuz daha da doldurmuş sizi:işsiz:
Aynen katılıyorum yeni doğum yapmış kızına bir annenin bu kadar herşeyi didik anlatmasını doğru bulmadım.
Kendi cevabını verseymiş, size yansıtması yanlış
Kayınvalideniz iyi biri değil ama annenizde düşünceli bir anne değil.

sevgi saygı karşılıklıdır kim olursa olsun. senin sevgini saygını saygını hakettiğine inanıyorsan elinden geleni yap. değilse boşver gitsin..

annenize ali melekeyi nişanlıyken aldatıyordu dediğini okuduktan sonra devamını okumaya gerek duymadım

yeni doğum yapmış gelinini evine gelip bunları anlatması iğrenç.ne terbiyesiz ne kötü bir kadınmış k.valideniz Allah ıslah etsin!

ama annenizde hatalı her şeyi size anlatmamalı sizi doldurmamalı

Aynen katılıyorum yeni doğum yapmış kızına bir annenin bu kadar herşeyi didik anlatmasını doğru bulmadım.
Kendi cevabını verseymiş, size yansıtması yanlış
Kayınvalideniz iyi biri değil ama annenizde düşünceli bir anne değil.
Kv densiz belli. Aldattı diye kızın annesine söylenir mi. Kızın annesi de belli tutmuyor doğru kızına aktarıyor. Bu durumda kv amacına ulaşmış gelinini sinir etmeyi başarmış işte. E bunda da kız annesinin çabasını unutmamak lazım her duyduğunu aktardığı için..

bence yapmayın eger sızın yanınızda bırşey soylerse guzel ve uygun dılle cevap verın ama sıkıntı verecek durum oluşturmayın eşiniz zamanla sızı haksız annesını haklı gorecek unutmayın... annenizin agzı yok mu desin ki benim kızımda damadımda gozumde aynı ıkısının evındede gayet rahatım dıe... sizi doldurmasın bence çünkü psikolojiniz bozulur...

herkes annen anlatmamlıydı demiş ama bence iyikide anlatmış yaptığı yanına mı kalsın ayıp ya kıyıda köşede laf sokmak nedir. iğreniyorum böyle insanlardan. bir derdin varsa açıkça konuş.

annenize ali melekeyi nişanlıyken aldatıyordu dediğini okuduktan sonra devamını okumaya gerek duymadım

yeni doğum yapmış gelinini evine gelip bunları anlatması iğrenç.ne terbiyesiz ne kötü bir kadınmış k.valideniz Allah ıslah etsin!

ama annenizde hatalı her şeyi size anlatmamalı sizi doldurmamalı
Evet yani surat asmakta haksızmıyım

Aynen zaten gıcıktım kadına iyce gıcık oldum eşine anlatma bunları eşin iyi biri aranı bozma dedi ama anlattım eşimede
Ne kendi annenin ne de kv nin aranıza girmesine izin verme. Ortada gereksiz konuşmaların olmasına müsaade etme ya da bana anlatma duymak istemiyorum de iki tarafa da. Onlar söyleyip çekilir olan ikinize olur değmez..

Kv densiz belli. Aldattı diye kızın annesine söylenir mi. Kızın annesi de belli tutmuyor doğru kızına aktarıyor. Bu durumda kv amacına ulaşmış gelinini sinir etmeyi başarmış işte. E bunda da kız annesinin çabasını unutmamak lazım her duyduğunu aktardığı için..
+10000

bence yapmayın eger sızın yanınızda bırşey soylerse guzel ve uygun dılle cevap verın ama sıkıntı verecek durum oluşturmayın eşiniz zamanla sızı haksız annesını haklı gorecek unutmayın... annenizin agzı yok mu desin ki benim kızımda damadımda gozumde aynı ıkısının evındede gayet rahatım dıe... sizi doldurmasın bence çünkü psikolojiniz bozulur...
Anneme de ayrı sinir oldum zaten nie pasif pasif sustun cevabını verseydinya bak bi daha ağzını açabiliyomuydu dedim

herkes annen anlatmamlıydı demiş ama bence iyikide anlatmış yaptığı yanına mı kalsın ayıp ya kıyıda köşede laf sokmak nedir. iğreniyorum böyle insanlardan. bir derdin varsa açıkça konuş.
Bende iğreniyorum günahım kadar sevmiyorum kadını

Ne kendi annenin ne de kv nin aranıza girmesine izin verme. Ortada gereksiz konuşmaların olmasına müsaade etme ya da bana anlatma duymak istemiyorum de iki tarafa da. Onlar söyleyip çekilir olan ikinize olur değmez..
Ben şu an eşimede ayrı sinir oluyorum bi ara aramız bozuktu gitmiş ailesine pişmanım evlendime demiş bunu dediğine inanırım biliyorum cünkü anneme bunuda söylemiş ali pişman diye

Back