• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir odası?- çocuk odası?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Merhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?

Merhaba direk konuya geçiyorum kızlar.evimde bi odam boşta ıvır zıvırlar duruyor.şimdi misafir gelcek , baya kalabalıklar yatcak yer yok yer yatağı vs bi şekilde halletcez. O odaya hemen bi kanepe yada köşe koltuk mu alsam yoksa onları yer yatagında agırlayıp elim rahatlayınca mı alsam?
Bi de bu boş odayı cocuk odası olarak düşünüyorum ama misafire illa yer yapmak lazım mı?
Birde yataklı bazalı uygun kanepe veya l koltuk nerden bulabilirim tavsiyeniz varmı?
Sorma aynı sorun bende de var. Gerçi ben o küçük odaya zaten bir kanepe koydum. Ama evim çok küçük çocuk odası yapsam kanepdyi koyacak yerim yok benim oğlan da üstüne çıkıp cami açmaya çalışıyor. Benim misafirler hep o kanepede uyur. Siz yer yatağı yapabilirsiniz. Sigmayanlar salonda uyur.

Yok yahu misafir gelecek diye gereksiz eşya mı alacaksın
havalı yatak en iyisi
Misafir gelince şişir yatsın
Gidince söndür kaldır oldu bitti

Tek kişilik ranza ve dolap alın. Misafir gelince de yatar. Ilerde çocuk olunca o da kullanır. Bende 2 oda var öyle, çocuğum yok.

Kaç gün kalacak misafirleriniz. Normalde o koltukları kullanacak mısınız. Yoksa sırf misafir için mi alınacak.
Sadece misafirler geldiğinde yatsın diye ama cocuk olunca napcam bilmiyorum işte onları.sadece bi koltuk mu alsam.
3 gün kalcaklar

Mobilya almanı tavsiye etmem.
Bir de ileride çocuk odası yapacağım diyorsun zaten..
Çok eşya fazladan iş ve negatif enerji demek. Bunu aşırı eşyam olmamasına rağmen evden bir şeyler gidince sevinen biri olarak söylüyorum.

Olmadı bim a101 gibi marketlerde katlanan sünger yataklar var katlayınca koltuk sekline geliyor onlardan koy..

Back
X