- 13 Kasım 2022
- 2.002
- 4.230
- 63
Şu cümlelerinizin yapısı bile farklı diğer sorunuzdan ama neyse, ne veriyorsanız o konudan yürüyelim.Haberi var. Bazen karşı çıkıyor bazen sana üzülüyorum anne olmak istiyorsun olsun diyor. Bazen evde bazen 4 ay ortadan kaybolur. Bilmiyorum .kardesimin haberi var derhal bırak eve gel sağlıklı değilsin diyor.bilmiyorum. artik hiçbir şey bilmiyorum. Yorgunum. Yüzyıllar boyunca aynı noktada debelenmis gibi yorgunum
Tövbesteyşın, daha neler çıkacakPeki yine sizin arkadaşınız olduğunu iddia ettiğiniz adam, eşinin olmesini bekledikten sonra ikiz çocuk yaptığı sevgilisiyle evlenmişti. O nasıl bir yansımaydi aslında kadın mı eşi öldükten sonra tüp bebek yaptı?
Kız burda şaşıracağına önceki konuyu okusanaTövbesteyşın, daha neler çıkacak
Bosamayacagim. Nereye gideyim? ayrı eve çıksam çıkamam. Eve dönsem dönemem. Eve aylarca gelmiyor diyorum. Olsun kefenle çıkarsın sen yine de otur o geri gelecek diyorlar. Bebegim de olsun istiyorum. icime kapanigim ilerde yapayalnız kalmak istemiyorum. Sevgilisinin istediği de olmasın.E boşasana adamı madem
Bu mesajı, merdiven altı usullerle tüp bebek yapmak istediğiniz konuda yazmıştınız. Bu hangi kimliğinize tekabül ediyor?Bunu algılayamıyorlar işte . Kadınla normal bir evlilik birliği içinde olsa, ondan ilişkisini gizlese, ikili bir hayat sürse ben asla onunla birlikte olmam.
Ama boşanma davası açılmış artık bitmesi gerek normal şartlarda. Ama kadın bitirmiyor , durumu inatlasmaya çevirmiş sadece. Yani bosanmamasinin ona bir katkısı olmayacağını biliyor.
Bunu yapan erkek olsa , ısrarla boşanmasa eşinin vaktini çalsa buradaki ikiyüzlü kadınlar adama demediğini bırakmaz.
Bu karşı tarafın iradesine saygısızlık kendisine de haksızlık. istemeyen birinden bosanmamanin nasıl hakli bir gerecekcesi olabilir.
Tek amacı eziyet çektirmek. O eziyet çektirecek diye biz niye ayrı kalalim.iki yıldır çıkmıyor hayatından. Gerçi hayatında da değil ya orası da ayrı konu.
Kanunları istismar edip eziyet aracı olarak kullanan bir kadın kocasının başkasına gitmesini de göze almış demektir.
Kimse kimsenin hayatına iki ipotek koyamaz ki yok böyle bir dünya.
Okudum, ama o yorumu unutmuşumKız burda şaşıracağına önceki konuyu okusanadaha neler var neler
Hem trollsün hem bencilsin. Bu sebeplerle evde oturup hayatını karartacağın çocuk planlayana kadar bi işe gir de kendine hayat kur. Hem son konunuzda ne demiştiniz, kimse kimsenin hayatına ipotek koyamaz. Koyamazsınız boşayacaksınızBosamayacagim. Nereye gideyim? ayrı eve çıksam çıkamam. Eve dönsem dönemem. Eve aylarca gelmiyor diyorum. Olsun kefenle çıkarsın sen yine de otur o geri gelecek diyorlar. Bebegim de olsun istiyorum. icime kapanigim ilerde yapayalnız kalmak istemiyorum. Sevgilisinin istediği de olmasın.
Yasmin sende git yeşil çay iç beyin kalmadiTövbesteyşın, daha neler çıkacak
Yalnızlık korkusu. Kimsem yok. YapayalnizimŞu cümlelerinizin yapısı bile farklı diğer sorunuzdan ama neyse, ne veriyorsanız o konudan yürüyelim.
Size acıyan, sırf siz istiyorsunuz diye "hadi kerata çok üzüldüm bi çocuk yapalım" diyen adamdan çocuk yapmaya bu kadar çalışma sebebiniz nedir?
Anaa klinik vaka.iki gün önce böyle bir konu açacağım sonra unutacağım. Lütfen..konu çok farklı
FilizCan, bulaşıcı mı bu durum?Yasmin sende git yeşil çay iç beyin kalmadi
Sorun hastalık olabilir ilerde.Maddi durumumuz elveriyor. Ev yemeği sevmiyoruz. Sorun nedir anlamadım
Düzgün konuşun. Çalışıyorum ama kirama bile yetmez. Ancak annemlere gidersem orada iş bulursam olur. Kabul etmiyorlar .etseler de ben gitmem. Komşuların saçma sapan bakışlarıyla muhatap olmak istemiyorumHem trollsün hem bencilsin. Bu sebeplerle evde oturup hayatını karartacağın çocuk planlayana kadar bi işe gir de kendine hayat kur
Çalışıyorum dediniz her akşam dışarıda yiyordunuz niye ayrı eve cikamiyorsunuz,ne kadar kiskandiysam ben de hahahBosamayacagim. Nereye gideyim? ayrı eve çıksam çıkamam. Eve dönsem dönemem. Eve aylarca gelmiyor diyorum. Olsun kefenle çıkarsın sen yine de otur o geri gelecek diyorlar. Bebegim de olsun istiyorum. icime kapanigim ilerde yapayalnız kalmak istemiyorum. Sevgilisinin istediği de olmasın.
Düzgün konuşun. Çalışıyorum ama kirama bile yetmez. Ancak annemlere gidersem orada iş bulursam olur. Kabul etmiyorlar .etseler de ben gitmem. Komşuların saçma sapan bakışlarıyla muhatap olmak istemiyorum
Her akşam dışarıda yemek yemezsen yeter (konuyu açarken yazdıklarını bile unutmuş hastalık hızlı ilerliyo yazık…)Düzgün konuşun. Çalışıyorum ama kirama bile yetmez. Ancak annemlere gidersem orada iş bulursam olur. Kabul etmiyorlar .etseler de ben gitmem. Komşuların saçma sapan bakışlarıyla muhatap olmak istemiyorum
Kardeşimiz boşan gel diyordu yaYalnızlık korkusu. Kimsem yok. Yapayalnizim
Kıskanılacak bir şeyim olsaydı keşke. Para benim değil. Ekmek elden su gölden. Şimdilik. Ne zaman bitecek bilmiyorum onun stresi var. Gece uyanıp uyuyamiyorum kaygıdan.Çalışıyorum dediniz her akşam dışarıda yiyordunuz niye ayrı eve cikamiyorsunuz,ne kadar kiskandiysam ben de hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?