Küser umursanmadigini düşünür diye endişe ediyorumBence abes kacmaz. Bence aile icinde böyle seyler normal olmali.
Küser umursanmadigini düşünür diye endişe ediyorum
Korkuyorsun, çünkü nikahiniz yok.Bir güvencen yok.. "Sevgilimin anasına hürmet etmezsem kapıya koyarlar" diye korkuyorsunYanlış anlasilmak istemiyorum
Nasıl ya konu sahibi tüp bebek filan yapıyor evli değil miKorkuyorsun, çünkü nikahiniz yok.Bir güvencen yok.. "Sevgilimin anasına hürmet etmezsem kapıya koyarlar" diye korkuyorsun
Senin kayınvaliden yok ki, evli sevgilinin annesi var.Kayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
Yoo, geçen konu açtı ya buraya.kocası diye bahsettiği kişi başkasıyla evli sevgilisi. Kanunen bu durumda tüp bebeğe izin verecek yer arıyoduNasıl ya konu sahibi tüp bebek filan yapıyor evli değil mi
Hayır evli değil.Nasıl ya konu sahibi tüp bebek filan yapıyor evli değil mi
He canım kayınvaliden,nasıl bir kafa bu kafalar?Nasıl erişiyor sunuz?Kayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
Resmi nikah olmadan oluyor mu yaEvet konu sahibi fellik fellik tüp bebek konularında
Aşırı stres ve tüp bebek
iki yıldır tüp bebekle uğraşıyorum. bu üçüncü tedavim olacak nasipse.ilki medikalparkta oldu negatif ikincisi memorialde oldu o da olumsuz. Şimdi üçüncü için yağmur erbil veya aret kamar düşünüyorum ama inanılmaz stresliyim. Çünkü son atımlık kurşunumuz var eşim de sikildi tedavi süresinden...www.kadinlarkulubu.com Gonalf kullandirilmayan ilaç protokolü
Hanımlar doktorum üçüncü deneme için gonalf kullandirmayacagini söyledi. Her denemede bunu kullandığım için biraz tedirgin oldum. Gonalf neden kullanılmıyor? Ya diğer ilaçlar daha kötüyse?www.kadinlarkulubu.com
Ben kendisinin koca bir troll olduğuna eminimEvet konu sahibi fellik fellik tüp bebek konularında
Aşırı stres ve tüp bebek
iki yıldır tüp bebekle uğraşıyorum. bu üçüncü tedavim olacak nasipse.ilki medikalparkta oldu negatif ikincisi memorialde oldu o da olumsuz. Şimdi üçüncü için yağmur erbil veya aret kamar düşünüyorum ama inanılmaz stresliyim. Çünkü son atımlık kurşunumuz var eşim de sikildi tedavi süresinden...www.kadinlarkulubu.com Gonalf kullandirilmayan ilaç protokolü
Hanımlar doktorum üçüncü deneme için gonalf kullandirmayacagini söyledi. Her denemede bunu kullandığım için biraz tedirgin oldum. Gonalf neden kullanılmıyor? Ya diğer ilaçlar daha kötüyse?www.kadinlarkulubu.com