• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech marka gebelik testi 1 saat sonra çıkan çizgi

Ftskrcm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
509
735
33
Kızlar merhaba takip ediyorum ama yeni üye oldum. Adetime3 gün var
2 tane test yaptım 2 gün arayla ilkindede uzun süre sonra ikinci çizgi cikti (bebe time marka) ikincide de 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı(miratech marka) bu iki marka hakkında da olumsuz yorum oldukça fazla testin resmini atıyorum yorumlarınızı bekliyorum ♥️

Eklentiler

• IMG-20190731-WA0039.jpeg
    IMG-20190731-WA0039.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 2.736
2 tane test yaptım 2 gün arayla ilkindede uzun süre sonra ikinci çizgi cikti (bebe time marka) ikincide de 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı(miratech marka) bu iki marka hakkında da olumsuz yorum oldukça fazla testin resmini atıyorum yorumlarınızı bekliyorum ♥️
Çizgi çıkmış canım, adeti n geçince çizgi daha net çıkar inşallah,kan testi yaptır ırsan sonucu kesin öğrenirsin,gözünaydın şimdiden

Çizgi çıkmış canım, adeti n geçince çizgi daha net çıkar inşallah,kan testi yaptır ırsan sonucu kesin öğrenirsin,gözünaydın şimdiden
Korunuyoruz aslında doğal yolla ama hiç beklemiyorum böyle bisey bide bu ay antibiyotik felan kullandım o yüzden de istemiyorum aslında inşallah hayırlısı olur cnm kan verdik bugün yarın çıkcak sonuç tskrler cvp için 🙏

Çizgi baya net çıkmış ama 1 saat sonra cikti yazmışsın 10 dk sonra çıkan test geçersiz yazar bütün testlerde en garantisi kan testi
Vermişsin galiba insallah sizin için hayirli bir sonuc cikar

Çizgi baya net çıkmış ama 1 saat sonra cikti yazmışsın 10 dk sonra çıkan test geçersiz yazar bütün testlerde en garantisi kan testi
Vermişsin galiba insallah sizin için hayirli bir sonuc cikar

Evet cnm yarın çıkcak sonuç hayırlısı olsun sende inşallah sağlıkla al kucağına bebegini🤲

Bu ay tatilde eenfeksiyon kaptim cok ilac ictim o yüzden aslında korkuyorum bu ay olmasın istiyorum ama hayırlısı allah verdiyse yapcak bisey yok inşallah sende hamissindir:)
Buna bakabilir misin? Ben istemiyorum aslında 3. Olacak çünkü😱

Eklentiler

• E9EEDE5D-FC0D-4664-B30B-6EB33D91B941.jpeg
    E9EEDE5D-FC0D-4664-B30B-6EB33D91B941.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 2.144
1 saat sonra genelde testler yanlis sonuc verebiliyor ama hayirlisi olsun.. ilac kullanmis olmaniz sorun degil baslarda kullanmis olan bir suru kisi var... gebelikte bile kullanilabilinen antibiotikler mevcut zaten

1 saat sonra genelde testler yanlis sonuc verebiliyor ama hayirlisi olsun.. ilac kullanmis olmaniz sorun degil baslarda kullanmis olan bir suru kisi var... gebelikte bile kullanilabilinen antibiotikler mevcut zaten
Aa çok iyi o zaman bunu duyduğum iyi oldu benim tek korkum ilaç kullanmış olmam zaten o yüzden de dua ediyorum ki negatif olsun diye çünkü ben ilaç içtim diye 9 ay da 9 doğururum kesin😂

2 tane test yaptım 2 gün arayla ilkindede uzun süre sonra ikinci çizgi cikti (bebe time marka) ikincide de 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı(miratech marka) bu iki marka hakkında da olumsuz yorum oldukça fazla testin resmini atıyorum yorumlarınızı bekliyorum ♥
Bence hamilesin

Canım sonradan da çıksa bukadar net çıkan ilk defa gördüm bak buda benim testim ama çok silik saat sonra
IMG_20190728_063612.jpg

Bence de hamilelik var hayırlı olsun. Adetiniz henüz geçmemiş, vücuttaki hcg henüz düşük olduğu için geç çıkmıştır diye düşünüyorum.

Bu ay tatilde eenfeksiyon kaptim cok ilac ictim o yüzden aslında korkuyorum bu ay olmasın istiyorum ama hayırlısı allah verdiyse yapcak bisey yok inşallah sende hamissindir:)
İlk ay içilen ilaçların zararı olmuyor diye biliyorum hayırlısı olsun hakkınızda:KK16:

Back