Miratech erken gebelik testi hakkında acil

Cnm o testi biraz bekleyip yap,6 gün çok erken olur,adet gününden bir kaç gün önce veya adet gününde yap derim.10ml hcg yaklaşık 2-3 haftalık gebeliğe denk geliyor.Sabırsız olduğunu biliyorum ama olumsuz sonuç moralini bozmasın.
Merhabalar, bu miratech i bende geçen aylarda kullandım ancak hamile değilmişim tabi. ama silik bir çizgi çıkmıştı gebelik olduğunu düşündüm ve doktoruma gösterdim doktorumda olabilir kandan bir bakalım istersen emin olalım dedi ama değilmişim. Bazı testlerde böyle olabilir yoğun idrarlarda veya teste fazla idrar kaçırmışsak bozuk çıkabiliyormuş. Yine de en iyisi bu test bence de. Sadece tavsiyem yumurtlama gününüzden 10 gün sonra deneyin kesin sonuç odur. İnşallah bizlerde hamile kalacağız zamanı geldiğinde :)

Merhabalar, bu miratech i bende geçen aylarda kullandım ancak hamile değilmişim tabi. ama silik bir çizgi çıkmıştı gebelik olduğunu düşündüm ve doktoruma gösteRdim doktorumda olabilir bir bakalım istersen emin olalım dedi ama değilmişim. Bazı testlerde böyle olabilir yoğun idrarlarda veya teste fazla idrar kaçırmışsak bozuk çıka biliyormuş. Yine de en iyisi bu test bence de. Sadece tavsiyem yumurtlama gününüzden 10 gün sonra deneyin kesin sonuç odur. İnşallah bizlerde hamile kalacağız zamanı geldiğinde :)

Evet doğrudur, bazı kadınlarda bu değer hamile olmadan da olabiliyormus, belki ondan silik çıkmıştır. Valla bana bir test yapma korkusu geldi , kararsiz kaldim... regl tarihime 7 gün var , bugun 9 dpo, napsam bilemedim. Esim de dogalina birak , gunun gecerse dusunuruz diyor :( iki gun once regl olucam sandim cok sancim vardi ama iki gun surdu ve durdu , bir garip haller icindeyim arkadaslar :( karin agrisi, gaz ve kukuda hassaslik son noktada , surekli nezleyim , duzeliyorum ertesi gun yine bastan , ayaklarim hep buz gibi , surekli yatiyorum , halim yok , neyim var bilemedim :( sanki çok fena usuttum

İNŞALLAH CANIM İSTEYEN HERKESE MEVLAM NASİP ETSİN AŞILAMADA BUGUN İĞNE TEDAVİSİ İSTEDİ DOKTORM AMA BEN İĞNE TEDAVİSİNİ İSTEMEDİM ÇOK KİLO ALDIRIYO DİYE BAKALIM BELKİDE YUMURTA GELİŞMİCEK VE AŞILAMA ,İŞİDE SUYA DÜŞÜCEK

Olumsuz düşünme canim bence hersey yolunda gidecek , maalesef kilo olayı fena ama verilir zamanla yeter ki bebis gelsin. Önce senin ve eşinin sağlığı sonra da bebis inşallah. Gerisi hallolur. Biz de hep diyoruz eşimle kaderimizde varsa anne baba olmak olacaktir , Rabbim bize nasip ederse olur , etmezse de vardır bir bildiği , ondan gelen herşey kabulümdur. Ol derse olur. Kalbimde ve ruhumdaki en büyük aşk O'na duyduğum aşk, herhalde bir bebeğim olursa oturur her gün ağlarım Rabbimin mucizesine , bize verdiği emanetine nasıl bakarım bilemem , hayal gibi geliyor anne olmak , inşallah diyorum hepimiz için.

Yarın adet günüm ve bugün dayanamadım miratech test uyguladm 2.silik çizgiyi gördüm :dua: yumurtlama günümden itibaren göğüslerimde batmalar aşırı sancı acı hissi şişme yeşil damarlanmalar ve kasıklarımda oturup kalkarken batmalar vardı şüphelendim ve denedim sanırım hamileyim yarın adet olmazsam yarından sonra tekrar test yapicam o zaman testin doğruluğunu ispatlamş olucam:)

Merhaba iki tane miratech test yaptım ikisi de 1 gün sonra silik çizgi oluşturdu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_6732.webp
    IMG_6732.webp
    5 KB · Görüntüleme: 3.038
Birgün sonra mı baktın sonuca? Ilk 5 dk içinde verilen sonuç doğrudur bekleyen testler doğru sonuç vermez canım

Merhaba bu testin sonucunda hamilemiydiniz suan bende de aynı durum sozkonusuda

Ben bu mesajı yazdığım dönemde hamile kalmadım ama birkaç farklı marka deneyin derim.Bir yerde okumuştum gebelik testlerinde bazen buharlaşma hatası sonucu çok silik 2. Çizgi gebelik olmasa da çıkabiliyormuş, öğrenmenin yolu da testi kuruduktan sonra su altına tutuntutun eger çizgi siliniyorsa test yanlıştır eğer çizgi sabitse gebesiniz. Bir de şunu söyleyebilirim çizgi rengi sürekli koyulasiyor gebeyseniz , bir önceki akşam ile ertesi sabah fark ediyor. Insallah bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olsun. Sevgiler :)

Merhaba bu testin sonucunda hamilemiydiniz suan bende de aynı durum sozkonusuda
Merhaba, ben de geçen ay bu testten iki tane kullandım ve ikincisinde daha koyu olmak üzere ikisinde de ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm, bir gün sonra da adet oldum, adetinizin en az bir hafta geçmesini bekleyin. İnşallah hamilesinizdir

Ben bu mesajı yazdığım dönemde hamile kalmadım ama birkaç farklı marka deneyin derim.Bir yerde okumuştum gebelik testlerinde bazen buharlaşma hatası sonucu çok silik 2. Çizgi gebelik olmasa da çıkabiliyormuş, öğrenmenin yolu da testi kuruduktan sonra su altına tutuntutun eger çizgi siliniyorsa test yanlıştır eğer çizgi sabitse gebesiniz. Bir de şunu söyleyebilirim çizgi rengi sürekli koyulasiyor gebeyseniz , bir önceki akşam ile ertesi sabah fark ediyor. Insallah bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olsun. Sevgiler :)
Testi hemen bi suya tutacağım.kafami karıştıran şey testin 2 saat sonra böyle bi sonuç vermesi oldu 5 dk 'dan sonra ciddiye almayın derler ama hamileliğini böyle öğrenende çok olmuş.siz o dönem kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz farketmeden benimde öyle olmuştu adetimden 2 gün önce pozitif çıkmıştı kan verdim yine pOzitifti ve adet günü adet oldum sonuç kimyasal gebelikti

Testi hemen bi suya tutacağım.kafami karıştıran şey testin 2 saat sonra böyle bi sonuç vermesi oldu 5 dk 'dan sonra ciddiye almayın derler ama hamileliğini böyle öğrenende çok olmuş.siz o dönem kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz farketmeden benimde öyle olmuştu adetimden 2 gün önce pozitif çıkmıştı kan verdim yine pOzitifti ve adet günü adet oldum sonuç kimyasal gebelikti

Benim en son açtığım konuya bakarmisiniz testinin görseli orada buraya ekliyemedim su tuttum yine ayni

QUOTE][/QUOTE]
Su tutma konusunu bilmiyorum kuzum, adetin kaç gün gecikti?

Eklentiler

• 1502282011954896275954.webp
    1502282011954896275954.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 1.284
Hayırlısı olsun canım benim, 2 saat sonra konusu biraz şüpheli ama yarın sabah tekrarla istersen ilk idrarınla ya da git bi kan testi yaptır kafan rahat olsun[/QUOTE]
Evet orası şüpheli hemen çıkmış olsaydı kendimi hamile ilan edicektim zaten adetim gecikirse bir test daha yapacagim

Kızlar bu test normal gebelik testleri 25 ml hcg yi görebiliyoken bu test 10 ml hcg yi görebiliyo kullanım kılavuzunda ilişkiden 6 gün sonra hamilelik varsa pozitif sonuç verir dîyolar kullanan var mı bu teste güvenip 6. Gün testi yapayım mı sabırsızım maalesef
Merhaba, adet günümden 5 gün öncesinde kullandım. Test negatif sonuç verdi. Ancak şu an 5 haftalık hamileyim. Dileyen herkese nasip etsin Allah’ım. Umudunuzu yitirmeyin biz yaklaşık 10ay kadar denedik, en iyi yöntem adet gecikmesini takip etmek. İdrar da geç belli olduğuna inanıyorum. Yumurtlama günlerini takip edin, bebişler sağlıkla gelsin...

Back
X