Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu test normal gebelik testleri 25 ml hcg yi görebiliyoken bu test 10 ml hcg yi görebiliyo kullanım kılavuzunda ilişkiden 6 gün sonra hamilelik varsa pozitif sonuç verir dîyolar kullanan var mı bu teste güvenip 6. Gün testi yapayım mı sabırsızım maalesef
Cnm o testi biraz bekleyip yap,6 gün çok erken olur,adet gününden bir kaç gün önce veya adet gününde yap derim.10ml hcg yaklaşık 2-3 haftalık gebeliğe denk geliyor.Sabırsız olduğunu biliyorum ama olumsuz sonuç moralini bozmasın.
selam kızlar bende 2 tane mirateck aldım tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra tahmini adete 1 hafta kala yaptım koskoca bir tek çizgi çıktı bu mirateck in yanılma payı nedir adete 1 hafta kala belli oluyo demişlerdii şimdi kesin sonuc olsa cıkardıı mı yoksa erken diye yanılma olabilirmi
Saol haklısın ama heyecanlıyım iki tane var elimde ikincisini bekleyip yaparım :))
merak ettim , testleri ne zaman denediniz ? sonuç noldu ?
testi çok erken yapmışsın canım bebek varsa zaten suan yeni implante oluyo yani yerleşiyo rahime yerleştikten sonra beta hcg hormonu artıyo kan testinde bile 8 10 günü bulması lazım ilişkiden sonra
heyecanlı olunca insan kendine engel olamıyor :) normalde 10-15 kasım arası regl olmam lazım , en iyisi ben hafta sonuna kadar bekleyeyim test için :) regl olana kadar ümit kaybetmemek lazım sanırım , çok teşekkür ederimm
on gun varmıs çıkmaz varsa daheyecanlı olunca insan kendine engel olamıyor :) normalde 10-15 kasım arası regl olmam lazım , en iyisi ben hafta sonuna kadar bekleyeyim test için :) regl olana kadar ümit kaybetmemek lazım sanırım , çok teşekkür ederimm
rica ederim umudu kesmek yok bi gün bizde o çıft cızgiyi görücez inşallah..
on gun varmıs çıkmaz varsa da
oo sımdıden boyle olduysan hiç dusunme dıycem ama yenı mı başladın bebek çalışmalarınaevet sanırım biraz erken oldu , adetim değişiyor 24-28 gün arası oluyorum. 24 gün 10 kasıma denk geliyor , 28 gün 14 kasım. Sanırım her durumda haftaya öğreneceğim olup olmadığını ama işte o bekleme ve merak süreci çok fenaymış :)
oo sımdıden boyle olduysan hiç dusunme dıycem ama yenı mı başladın bebek çalışmalarına
Yok cnmmm rabbim tez zamanda versin guzel haberi cnm cok gecmis olsun beklemessiniz insallahEvet ben buralarda yeniyim kardeş :) fazlasıyla belli ediyorum sanırım :)
Aslında evliligimizde 5 yil bitti , yas faktörü var ama benim sağlık sorunlarım sebebiyle deneyemedik çok istememize rağmen. kronik astim hastasiyim , ciddi solunum problemlerim vardi. Düzelmem gerekiyordu , şimdi iyiyim ve anne olmaya hazırım :) heyecanim sanırım ondan mazur görün :)
Yok cnmmm rabbim tez zamanda versin guzel haberi cnm cok gecmis olsun beklemessiniz insallah
merhabaaa , aynı soruyla ben de karşı karşıyayım , 17 ekimde adet oldum, 29 ekimde pozitif ovulasyon test sonucu aldım ve aynı gece kanamalı sistit oldumen son 28'i gece denemiştik bir daha deneyemedik. Bu durumda 29-30 gibi yumurtlamış olmam lazım. Bugün gittim miratech aldım erken gebelik olan , negatif çıktı. tahmini 5 ya da 6. günüdür yumurtlama sonrası. Ümidimi kaybetmeli miyim , yoksa erken mi
bir de merak ettim , gebe misiniz ? :)
yok cnm malesef hamilelik yok ben bu ay aşılama düşünüyorm yumurtlama olursa
İNŞALLAH CANIM İSTEYEN HERKESE MEVLAM NASİP ETSİN AŞILAMADA BUGUN İĞNE TEDAVİSİ İSTEDİ DOKTORM AMA BEN İĞNE TEDAVİSİNİ İSTEMEDİM ÇOK KİLO ALDIRIYO DİYE BAKALIM BELKİDE YUMURTA GELİŞMİCEK VE AŞILAMA ,İŞİDE SUYA DÜŞÜCEKCanim hayırlısı olsun,sağlıklı bir bebis gelsin de her yol mubah :) ben olumlu şeyler hissediyorum , inşallah tez zamanda o güzel haberi alacaksın ♡♡♡