Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Model olarakta bunlar nasıl olur sizce, birde bu ayakkabıların parmak kısımları açık, ben ten rengi çorapta giyeceğim, o şekilde komik mi dururAçık krem güzel olur bence
Parmak uçlarından keserek parmak aralarıniza geçirin çorabı. O zaman görünmüyor . Pek hos durmuyor açık ayakkabıyla corap çünküModel olarakta bunlar nasıl olur sizce, birde bu ayakkabıların parmak kısımları açık, ben ten rengi çorapta giyeceğim, o şekilde komik mi durur
Parmakları açıkta bırakan sadece baş parmağa geçirilen hazır ince çoraplar var parmak arası terlik gibi kullanımıParmak uçlarından keserek parmak aralarıniza geçirin çorabı. O zaman görünmüyor . Pek hos durmuyor açık ayakkabıyla corap çünkü
Daha sade daha kibar bir ayakkabı tercih edin benceModel olarakta bunlar nasıl olur sizce, birde bu ayakkabıların parmak kısımları açık, ben ten rengi çorapta giyeceğim, o şekilde komik mi durur
Cok teşekkür ederim, eşim uzun olduğu için yüksek topuklara bakıyorum hep, baya kısayım çünküDaha sade daha kibar bir ayakkabı tercih edin bence
Elbisenizden birkaç ton açık mint ayakkabı var markalara bakıp bulabilirsiniz
Ten rengi, pudra bir ayakkabı da olabilir
Parmak uçlarından keserek parmak aralarıniza geçirin çorabı. O zaman görünmüyor . Pek hos durmuyor açık ayakkabıyla corap çünkü
Parmakları açıkta bırakan sadece baş parmağa geçirilen hazır ince çoraplar var parmak arası terlik gibi kullanımı
Kesince çorap kaçıyor
Gri ya da beyaz bir ayakkabı diyorum ben
Daha sade daha kibar bir ayakkabı tercih edin bence
Elbisenizden birkaç ton açık mint ayakkabı var markalara bakıp bulabilirsiniz
Ten rengi, pudra bir ayakkabı da olabilir
Çok teşekkür ederim kızlarKrem ayakkabı güzel olur. Açık ayakkabıysa parmak arası çorap kullanın.
Kesinlikle, stiletto gider.Nude/pudra/beyaz tonlarda bir ayakkabı olur. Zarif bir şey olsun, kösele gibi platformlu modeller asil durmuyor.
Krem olabilirKızlar düğünde giymeyi düşünüyorum bu elbisenin altına 8-9 cm yakın topuğu olan bi ayakkabı giyeceğim ama hangi renk gider?
Buarada diz hizamda elbisenin boyu
Siyah olmaz değil mi bunun altına?
Elbisenin fermuari gümüş gümüş ayakkabı güzel olur ya da ten rengi. Başka olmaz diye düşünüyorum.
Kesinlikle, stiletto gider.
Çok teşekkür ederimKrem olabilir
Rica ederimÇok teşekkür ederim