- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Ducray anaphase sampuani dokulmeyi durdurdu. Ilac da vermisti doktor duzenli kullanmadim. Ilaca da bakip yazarimSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Masa felan yapmam zaten ürün ismi vermek yasak degil diye biliyorum bıttım sabunundan mi bahsediyorsunuz
Bir kaç tane markası var .genelde marketlerde satilani M.aydın zeytinyağlı defne sabunuMasa felan yapmam zaten ürün ismi vermek yasak degil diye biliyorum bıttım sabunundan mi bahsediyorsunuz
bu arada benim de yaklaşık on sene önce saçlarım o kadar dökülürdü ki kel kalacağımı düşünüyordum. her şampuanı denedim ama fayda etmedi. sonra yine aktar tavsiyesiyle şampuanı tamamen bıraktım. zeytinyağlı hakiki sabun kullanmaya başladım. başta saçlar keçe gibi oldu ama devam ettim. hala devam ediyorum. şu an saçlarımın aşırı gür olmasından şikayetçiyim :)Peki bunun hormonlarla bi ilgisi olabilir mi
Teşekkür ederim , ilk fırsatta bende temin etmeye çalışıyım o zaman . Bende egzama yok ama belki dökülme sorunumun çözümüne katkısı olur .evet. çünkü şampuan kullanınca etkisini göstermiyor
egzama varsa hakiki bıttım sabunu tavsiye ederim. şampuanı tamamen bırak ve 2-3 günde bir bu sabunla yıka. inşallah sen de fayda görürsün.Maalesef bi bilgim yok. bende de çok dökülme olur kansızlıktan. Egzamada var... stres de etken olabiliyor bildigim kadarıyla. denemedim ama zeytinyağıyla bakım yapanlarda vardı bi degerlendir istersen. geçmis olsun
inşallahTeşekkür ederim , ilk fırsatta bende temin etmeye çalışıyım o zaman . Bende egzama yok ama belki dökülme sorunumun çözümüne katkısı olur .
bu arada benim de yaklaşık on sene önce saçlarım o kadar dökülürdü ki kel kalacağımı düşünüyordum. her şampuanı denedim ama fayda etmedi. sonra yine aktar tavsiyesiyle şampuanı tamamen bıraktım. zeytinyağlı hakiki sabun kullanmaya başladım. başta saçlar keçe gibi oldu ama devam ettim. hala devam ediyorum. şu an saçlarımın aşırı gür olmasından şikayetçiyim :)
malesef söylediğin doğru.yani en azından ben şimdiye kadar bir çözüm bulamadım.benimde kanlarım normal hatta dün son sonuçlarımı yine aldım herşey mükemmel, hormonlarıma defalarca bakıldı normal, ultrasonla rahim ve böbreküstü bezlerine bile bakıldı.Evet tüm bunlar sadece saç dökülmem dolayısıyla yapıldı.Minoxil ve benzeri bir çok markanın ürününü kullandım.Bende bi işe yaramamıştı.Dökülmen yeniyse hormon sonuçların çıkınca zaten net belli olur herşey.benim dökülmem çok uzun yıllar önce başladı başladığından beride doktorlardayım.şu anda açıklığım var malesef.Ben son çare mezoterapi saç ekimi filan düşünüyorum artık çünkü başka bir tedavi kalmadı yapacağım.Umarım sende işe yarar bunlar.Mutlaka doktorun verdiği ilaçları kullan bu arada zararı olmaz mutlaka etkisi olur, ama gelişme olmazsa peşini bırakma devam et doktorlaraHepsi normal çıktı hormonel olabilir dedi doktor şimdi onun sonucunu bekliyorum ve açıkçası genetik olmasindansa hormonel olmasını tercih ederim çünkü genetigin bi çözümü yok
İsim olarak hatırlamıyorum benimkini tam kesmemişti ama bütük bi miktarda azalttı inşALLAH sizde işe yararSarımsak yağı kullandım ama bi fayda görmedim son çare bunları deniycem.. 3 aydır dökülüyor ama hayatımı etkilemeye başladı artik
banada mesaj atarmısınız lütfen :) umut dünyası belki iyi gelirCnm yaa bunu eczacı özel hazırlıyor bizde tesadüfen kesfettik başka bir ilçede hafta ici ararsaniz internetten bakıp telefonuna size gerçekten yardimci olurlar kargoyla yollama imkanları varsa yollarlar ben size özelden eczanenin adını adresini yazarım numarasi vardır mutlaka
Buda ise yarar sackiran da ancak ilerledikçe ise yaramaz
sinameki yağı iyi oldu saçlarım a kullanayim
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Saçın görüntüsü bile farkediliyor saşğlıklı görünüyorHmm benim dökülmem yok pekama çok inceler bende buna çözüm bulabilsem keşke
Çinko kullan Solgar Zinc Picolinate 2-3 ay sonra seviyelerin çok yükseldikten sonra saç dökülmen durur bi de takviye olarak B vitaminleri Apikobal günde 1 taneSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Benim de ayni sorunum var canim. Kelin ilaci olsa kendi basina surermis misali . Ins bi cozum yazan olurSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
BisO zaman stres yapma canım boş yere benim doğumdan sonra rahat bir yıl döküldü stres sadece dökülmeyi arttırır o yüzden mümkün mertebe relax ol bir yıl sonra dökülenler çıktı ama tabi ben uslu durmadım küllü kumral yapmak için açıcı kullandım ve hazin son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?