Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Merak ettiğin ürünlerden ziyade, bilgim dahilinde bir iki bir şey yazmak isterim.
vücudumuzda kadınlık hormonu olduğu gibi erkeklik hormonu da mevcuttur, androjen dediğimiz bu erkeklik hormonları saç dökülmesine neden olabiliyor (erkeklerin saçlarının dökülme sebeplerinden biridir bu )
doğum kontrol hapları da anti andojen etki gösterdiklerinden dolayı saç çıkarma etkisi olmayıp saç dökülmesini durdurma yada azaltma etkisi vardır
bu nedenle şampuanınıza iki tane doğum kontrol hapı bulup ezip atın. bir deneyin
ben evli arkadaşlarımdan rica ediyorum veriyorlar, yada eczaneye gönderiyorum alsınlar diye :))
geçmiş olsun

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Bu ürünler hakkında bir bilgim yok ama şunu diyebilirim sürekli saç boyatma duzlestirici maşa ve çeşitli sampuanlar sacin dogalligini mahvediyor bunlardan biraz uzak durun bir de şampuan değil de adını vermeyim zeytinyağı özlü yeşil renkli bir saç sabunu var saclarinizi onunla yikama yi deneyin etkisini görebilirsiniz

minoxil kesinlikle kullanma çok kullanman itibari ile ilerde tansiyon hastası olabilirsin bu birinci husus.. 2 incisi ise minoxil kullandığında saç dökülmen durur evet ince telli saçlarında kalınlaşır ama bıraktığın zaman kendi çıkardığı saçlarıda döker dökülmeyecek olan güclü köklerde dökülür böyle bir kötü yanı var minoxili kullanmayı bırakınca eski halinden daha kötü bi durum olur hemen dökülmeye başlar çünkü saçlara bağımlılık yapıyor minoxil o yüzden kullanmanı tavsiye etmem.. genel olarak saçla ilgili bütün testleri yaptır hormonlarınada baktır biotin kullan biotin saç ekimlerinde bile eken doktorların önerisidir 6 ay kullanın diye önerirler.. bunun yanı sıra mezoterapi ve prp uygulaması yaptırın bu hormon sonuclarınıda aldıktan sonra bunlar iyi gelicektir veyahudda bunuda vermezlerse saç için krem vs bişeyde verebilirler dediklerimi dinle.. araştırma hastanesine git devlete git özele gitme paranı almak için boşa mağdur ederler uğraştırırlar

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Yorumlari okumadim yazan vardir belki ama ben de size cinko ve magnezyum tavsiye edebilirm bende de asiri dokulme vardi bunlari kullanndim simdi cok as dokuluyor yani son derece memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim

Minoxil kullanmayın. Şöyle bir kullanıcı yorumların aratıp okursanız, kullanılan süre için işe yaradığını, bırakınca daha da beter döküldüğünü görürsünüz.

Keza biotin de yiyeceklerden temin edilmesi basit bir şey, dünya para verip yüksek miligramlı alıyorsunuz ama, vücutta depolanmayan türden olduğu için idrar yoluyla atıyorsunuz. Yani paranızın bir kısmının üzerine sifonu çekiyorsunuz.

Hap yerine, biotin için tüketilecek yiyecekler diye aratın ve o yiyecekleri tüketin.

Sadece bıttım sabunu mu kullanıyor ?

Maalesef bi bilgim yok. bende de çok dökülme olur kansızlıktan. Egzamada var... stres de etken olabiliyor bildigim kadarıyla. denemedim ama zeytinyağıyla bakım yapanlarda vardı bi degerlendir istersen. geçmis olsun

Meraba bendede d vitamini ve cinko eksikligi var d vitamini icin 10 gunde bir igne vuruluyorum birde cinko kullaniyorum cinko ne zaman sonra etki eder ben baslayali bir hafta oldu gerci

Masa felan yapmam zaten ürün ismi vermek yasak degil diye biliyorum bıttım sabunundan mi bahsediyorsunuz

Cok kararsiz kaldım, hormon testi sonuclarim çıksın ona göre alip almamaya karar vereyim o zaman, devlete gittim bende

minoxil sprey kullandım. kullandığım dönem dökülmem durdu. bıraktığımda tekrar başladı. benim saç dökülmem demir ve vitamin eksikliğinden kaynaklandığı için değerlerim düzelene kadar dışardan takviyeler yardımcı oldu. ama tek başına mucize değil hiçbir ürün saç dökülmesi için en önemli ve ucuz yardımcı kan dolaşımını hızlandırmak yani saç diplerine her gün masaj yapmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…