- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Bu ürünler hakkında bir bilgim yok ama şunu diyebilirim sürekli saç boyatma duzlestirici maşa ve çeşitli sampuanlar sacin dogalligini mahvediyor bunlardan biraz uzak durun bir de şampuan değil de adını vermeyim zeytinyağı özlü yeşil renkli bir saç sabunu var saclarinizi onunla yikama yi deneyin etkisini görebilirsinizSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Yorumlari okumadim yazan vardir belki ama ben de size cinko ve magnezyum tavsiye edebilirm bende de asiri dokulme vardi bunlari kullanndim simdi cok as dokuluyor yani son derece memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederimSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
eşim aşırı stresten dolayı şiddetli egzama sorunu yaşadı. başında neredeyse saç kalmadı. dr un verdiği ilaçları düzenli kullandı ama fayda etmedi. cilt üzerine ihtisas yapmış bir kozmetik uzmanı bitkisel içerikli şampuanlar verdi. sadece bir hafta sürdü etkisi. sonra bir aktar siirt' in meşhur bıttım sabununu tavsiye etti.
bir aydır kullanıyor. egzama hafifledi. dökülen saçlar hızlıca uzadı. asıl enteresan yanı, beyazlamış saçların yerine siyah saçlar çıktı.
inşallah faydalı olur sana da.
Meraba bendede d vitamini ve cinko eksikligi var d vitamini icin 10 gunde bir igne vuruluyorum birde cinko kullaniyorum cinko ne zaman sonra etki eder ben baslayali bir hafta oldu gerciDiğer kan değerlerinize bakıldı mı?
Benimde dökülme problemim vardı,2 aydır demir,folik asit ve çinko kullanıyorum kesildi. Demir,folik asit ve çinko eksikliği varsa ondan dökülüyor olabilir.
Minoxil eşim kullandı,memnun kaldı diyemem.Diğeri hakkında bilgim yok maalesef. Geçmiş olsun
Masa felan yapmam zaten ürün ismi vermek yasak degil diye biliyorum bıttım sabunundan mi bahsediyorsunuzBu ürünler hakkında bir bilgim yok ama şunu diyebilirim sürekli saç boyatma duzlestirici maşa ve çeşitli sampuanlar sacin dogalligini mahvediyor bunlardan biraz uzak durun bir de şampuan değil de adını vermeyim zeytinyağı özlü yeşil renkli bir saç sabunu var saclarinizi onunla yikama yi deneyin etkisini görebilirsiniz
Size mesaj mi attım ? Ben kimseye özel olarak mesaj atmadım.Kazen konu sahibi bana özel mesaj atmış. Trol mu bu? Fake mi?
Cok kararsiz kaldım, hormon testi sonuclarim çıksın ona göre alip almamaya karar vereyim o zaman, devlete gittim bendeminoxil kesinlikle kullanma çok kullanman itibari ile ilerde tansiyon hastası olabilirsin bu birinci husus.. 2 incisi ise minoxil kullandığında saç dökülmen durur evet ince telli saçlarında kalınlaşır ama bıraktığın zaman kendi çıkardığı saçlarıda döker dökülmeyecek olan güclü köklerde dökülür böyle bir kötü yanı var minoxili kullanmayı bırakınca eski halinden daha kötü bi durum olur hemen dökülmeye başlar çünkü saçlara bağımlılık yapıyor minoxil o yüzden kullanmanı tavsiye etmem.. genel olarak saçla ilgili bütün testleri yaptır hormonlarınada baktır biotin kullan biotin saç ekimlerinde bile eken doktorların önerisidir 6 ay kullanın diye önerirler.. bunun yanı sıra mezoterapi ve prp uygulaması yaptırın bu hormon sonuclarınıda aldıktan sonra bunlar iyi gelicektir veyahudda bunuda vermezlerse saç için krem vs bişeyde verebilirler dediklerimi dinle.. araştırma hastanesine git devlete git özele gitme paranı almak için boşa mağdur ederler uğraştırırlar
Kazen konu sahibi bana özel mesaj atmış. Trol mu bu? Fake mi?
Slm bendede cinko eksik etkisini gordunuxmu ben gerci 1 hafta oldu basyalaiÇinko hapı verdi doktor bana dökülme için eksikmiş zaten çinko kullananlarda çok memnun dedgnz ürünleri bilmiorm ama biotinden memnun kalanları duymstm
Masa felan yapmam zaten ürün ismi vermek yasak degil diye biliyorum bıttım sabunundan mi bahsediyorsunuz
evet. çünkü şampuan kullanınca etkisini göstermiyorSadece bıttım sabunu mu kullanıyor ?
3Ben uzun zamn biotin kullandım dökülmeye azalttı çünkü saçı ve tırnağı besliyor . Minoxili eşim kullandı onda ise yaramadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?