- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
- 133
- Konu Sahibi morsevenbayan
M
morsevenbayan
Merhaba geçmiş olsun, konu hakkında uzmanlığım yok ben olsam hormon testlerimin sonucu çıkmadan dr un verdiği ilaçlara başlamazdım çünkü sebebi belli olmayan bi rahatsızlığın acaba şu sebeple mi şu sebeple ise bu ilaçlarla geçer zaten diyerek deneme yanılma yöntemiyle tedavi edilmeye çalışışmasına karşıyım.Umarım tiroidiniz düzgün çalışıyordur hipotiroid de saç dökülmesi yaşanıyor kaşıntı ile birlikte , eğer hormonlarınız sağlam ise uzun yıllar önce çok başarılı bi cilt doktorunun anneme o zaman yazmış olduğu avigen isimli a vitamini aklıma geldi yani A vitamininizin de ölçümünü yaptırmaya çalışın.Sebebi belli olduktan sonra ise ben olsam vitamin ise destek alırım onun dışında hormonal bir tedaviye tiroid dahil girmezdim bunların yerine doğal çözümler arardım örneğin hipotiroid için zencefil kullanmam gibi.Çünkü hormonları bilimin henüz çözemediği sadece deneme yanılmalarla yapay hprmonların ilaçların iyice dengelerini bozduğu ortada.Hepsi şahsi fikrim umarım geçici ve strese dayalı bi sorundur yine de her ne vitamin açığınız olursa olsun bi multivitamin 1 ay sonra eksiğiniz neyse doldurmaya başlayacaktır.Hergününüz mutlu sağlıklı huzurlu geçsin.. Sevgilerimle