• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoksil kullanan var m aranzda arkadalar ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çok açılma yoksa bence 2 lik kullan. bende 2 lik bile tüylenme yapmaya başlamıştı ki daha da az miktarda kullanmaya başlamıştım. bence %5 lik kullanmana hiç gerek yok. damlalıkla kullanmak istersende şişenin sprey kapağını çıkarıp damlalıkla kullanabilirsin. ama yüzüne değmeyeceğinden eminsen sprey olarak kullan. ama ben o şekilde hiç kullanamadım damlalık daha iyi oluyor bence.

Arkadaşlar, ben kırmızı minoksili kullanıyorum % 2 lik başka bir şey yazmıyor üstünde. Fortesi farklı mı? Gerçi ben 3 fısfıs kullanabiliyorum, baş ağrısı ve baş dönmesi yapıyor fazlası. Tansiyonumu düşürüyor sanırım.
Saç kuruduktan sonra hala sarmamız gerekir mi yatarken? Teşekkürler şimdiden cevaplarınıza...:)

Arkadaşlar, ben kırmızı minoksili kullanıyorum % 2 lik başka bir şey yazmıyor üstünde. Fortesi farklı mı? Gerçi ben 3 fısfıs kullanabiliyorum, baş ağrısı ve baş dönmesi yapıyor fazlası. Tansiyonumu düşürüyor sanırım.
Saç kuruduktan sonra hala sarmamız gerekir mi yatarken? Teşekkürler şimdiden cevaplarınıza...:)

Bayanlar için olan %2'liği o seninki zaten canım, forte denen ilaç adının uzantısı markası yani (Minoxil forte). Sarmayı yüzüne bulaşmaması için diyorsun sanırım, herkes farklı uygulama yapıyor en güzeli senin en rahat edeceğin yöntem çünkü kiminde yüzde kıllanma yapıyor ama kiminde yapmıyor...

arkadasım mınox 5 ı kullanırken sabah aksam saclarınızın seyreklıgıne göre 1 ml cıvarında damlatın ve de aksam eve gelınce sacınızı mınoxıdıl sampuanla yıkayın ve kurulayın sonra yenıden mınox serum damlatın sabah kalkınca sacınızı yıne yıkayın kurulayın ve yıne kullanın bu şekılde en az 2 ay devam sonucu göreceksınız ama mınoxıdıl %5 ve mınoxıdıl sampuanı devamlı kullanın bu şekılde çünku biz bu ürünü kullanyıto ve satıyoruz bu yonden daha ilgiliyiz

arkadasım mınox 5 ı kullanırken sabah aksam saclarınızın seyreklıgıne göre 1 ml cıvarında damlatın ve de aksam eve gelınce sacınızı mınoxıdıl sampuanla yıkayın ve kurulayın sonra yenıden mınox serum damlatın sabah kalkınca sacınızı yıne yıkayın kurulayın ve yıne kullanın bu şekılde en az 2 ay devam sonucu göreceksınız ama mınoxıdıl %5 ve mınoxıdıl sampuanı devamlı kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yıllardır bu sorunu yaşıyorum sürekli döklüyor hastanede tüm tahlilleri yaptırdım yıllardır her duyduğumu yaptım hayvan iliğindne mayaya kadar herşey minoksili uzun süre kullandım ama fayda görmedim minoksil birde erkeklerde daha etkiliymiş şimdi netten yeni birşey buldum onu kullanıyorum arkadaşımın arkadaşı çok memnun kalmış ama herkese aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum daha memnunum diyemem yeni kullanmaya başladım ama en azından dökülme neredeyse tamamen durdu memnun kalmayı diliyorum kullanıp görücez

ben yıllardır bu sorunu yaşıyorum sürekli döklüyor hastanede tüm tahlilleri yaptırdım yıllardır her duyduğumu yaptım hayvan iliğindne mayaya kadar herşey minoksili uzun süre kullandım ama fayda görmedim minoksil birde erkeklerde daha etkiliymiş şimdi netten yeni birşey buldum onu kullanıyorum arkadaşımın arkadaşı çok memnun kalmış ama herkese aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum daha memnunum diyemem yeni kullanmaya başladım ama en azından dökülme neredeyse tamamen durdu memnun kalmayı diliyorum kullanıp görücez

ARKADASIM sana mınox degıl mınoxidil arak ya da pakdarou önerıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim saçlarım çok ince telli ve seyrek, tüy gibi. Ergenlikten sonra gür olan saçlarım döküldü ve inceldi bu hale geldi. Doktora gidip uzun uzun tahlil yaptıracak vaktim de yok bu yüzden eczanede saç analizi yaptırdım ve erkek tipi saç dökülmesi dendi. Aslında belirgin bir açılma yok ama tepe kısmındaki saçlarım daha az gibi. %5 lik minoksil verdiler bir de ducray şampuan. 1 aydır kullanıyorum ama doktora gitmediğim için de tereddütlüyüm. Bu şekilde eczanede saç analizi yaptırıp da minoksil kullanan var mı? Güvenilir mi sizce?

valla arkadaşlar ben 3 haftadır kullanıyorum bi etkisini görmedim kullanmadığım ilaç,formül kalmadı pes etmek istemiyorum ama psikolojik olarak çöktüm

benimde çok güzel saçlarım vardı. Herkes postiş mi diye sorardı. Korkumdan kuaföre gidemezdim abartmıyorum kuafördeki diğer bayanlar bile defalarca ne güzel saçların var derlerdi. Ama nerdeyse bir yıldır dökülüyor bazen çok azalıyor.Bebek saçı gibi kaldı saçlarım. Bazen de o kadar dökülüyor ki gözlerim doluyor. Kullanmadığım şey kalmadı. Kan testlerim hormon testlerim çok normal çıkıyor. En sonunda yediğimi içtiğimi yoğun dökülmelerin zamanını herşeyi not aldım. En yoğun dökülmelerim adet dönemlerinde oluyor. Adet iken çok dökülüyor. Sonra yavaş yavaş azalıyor bir ay içinde sonra yine aynı kısır döngü. Gittiğim doktor tıbben bi sonuca ulaşamayınca en son olarak nazar değmiş olabilir bile dedi :) Yani anlam veremiyorum psikolojik bir sorunum yok, yemek düzenimde bir sorun yok Minoksile gelince saçlarımın ön kısmında denedim ve 1.5 ay sonra faydasını görmeye başladım açıkçası ve çookk mutlu oldum. 5 kere sıkılması gerekiyormuş ben 6-7 kere sıktım baş ağrısı falanda yapmadı. Erkek kardeşimde kullandı onunda şimdi küçük küçük çıkıyor saçları yani biz memnun kaldık. Umarım sanada faydası olur bir kadın için gözü kulağı neyse saçıda oymuş ben bunu anladım

kızlar bi sorum daha olucak benim saçlarım heryerden döküldüğü için 5 fısı aynı bölgeye değilde saçımın farklı bölgelerine sıkıyorum sizce bu doğru kullanımmı

benim 10 fıs bile yaptığım oluyo. çünkü her yerden dökülüyo ve zaten ilacın yarısı dibe gitmiyo saçlarda kalıyo

bu ilacı her gün mü kullanmak zorundayız? haftanın belirli günleri kullansak yetmez mi ki?

minoxil yerli mal..
minoxidil iran malı..

ahh bu dökülmelerrrrr bıktım artık bıktımm:36:

Minoxil forte 5 suruldukten sonra kaç dakika sonra saçlar yikanir,Bi turlu bulamadim.Reçetede de yazmiyor @:

Minoxil forte 5 suruldukten sonra kaç dakika sonra saçlar yikanir,Bi turlu bulamadim.Reçetede de yazmiyor @:

ben en az 2 saat bekliyorum ;)

buarada herkese mrb.. ben minoxili yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum.şimdiki kullandıgım 4.paketim %2lik bayan için olanı..daha önceki 3ü %5lik di.. ben kullanmaya başlamadan önce baya araştırdım bu siteyide öyle keşfettim ve üye oldum zaten :) gelelim herkesin merak ettiği kısma benim dökülme yaşlaşık 10 yıl öncesinde başladı otlar yağlar herseyi denedm ama tam devam saglayamdgım için çok bir fayda göremedim stresten oldugunu düşünürken artık doktora basvurmaya karar verdim ilk gittiğim cilt doktoru B12 eksiliğindan dolayı oldugunu söylerek vitamin ve şampuanla beni gönderdi..aradan 1-2 sene gecti ben başka bir cildiye uzmanına gittim oda eczanede karışım hazırlatıp onu kullanmamı tavsiye etti buda yaklasık 3-4 ay sürdü ama hiçbir gelişme olmadı ve ben baska bir doktora basvurdm..bu cok güzel arastırdı cinko testi bile yaptırdı...digerlerinden böyle bi ilgi göremediğim için bana iyi geldi tabi :) daha sonra buda braz reklam yapan önerilerinden sonra bana minoxili önerdi senn sorunun tek çaresi bu dedi ırsi senin sorunun diye de ekledi gercektende ırsi artık bunu kabullendm..ve kullanmaya basladım arastrdıktan sonra devamlı kullanmam ve düzenli kullanmam gerektiğini aklımdan cıkarmadan 4. paketimi aldım..ilk aylarda gercekten dökülmem arttı zaten normalde cok fazla dökülmüyrdu ama acılmıstı fazlasıyla kaybım vardı..2.ayda ben saç cıkıslarını gözlemeye başladım hergün sabah akşam ilacımı kullanırken inceliyorum daha çok çok inceler fazla kapatmasalrda farkedenler oluyor ve ben cok mutlu oluyorum..çok da umutluyum farkı kendimde farkedince gercekten cok mutlu oluyorum inş daha da güzel olacak :))

ben en az 2 saat bekliyorum ;)

buarada herkese mrb.. ben minoxili yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum.şimdiki kullandıgım 4.paketim %2lik bayan için olanı..daha önceki 3ü %5lik di.. ben kullanmaya başlamadan önce baya araştırdım bu siteyide öyle keşfettim ve üye oldum zaten :) gelelim herkesin merak ettiği kısma benim dökülme yaşlaşık 10 yıl öncesinde başladı otlar yağlar herseyi denedm ama tam devam saglayamdgım için çok bir fayda göremedim stresten oldugunu düşünürken artık doktora basvurmaya karar verdim ilk gittiğim cilt doktoru B12 eksiliğindan dolayı oldugunu söylerek vitamin ve şampuanla beni gönderdi..aradan 1-2 sene gecti ben başka bir cildiye uzmanına gittim oda eczanede karışım hazırlatıp onu kullanmamı tavsiye etti buda yaklasık 3-4 ay sürdü ama hiçbir gelişme olmadı ve ben baska bir doktora basvurdm..bu cok güzel arastırdı cinko testi bile yaptırdı...digerlerinden böyle bi ilgi göremediğim için bana iyi geldi tabi :) daha sonra buda braz reklam yapan önerilerinden sonra bana minoxili önerdi senn sorunun tek çaresi bu dedi ırsi senin sorunun diye de ekledi gercektende ırsi artık bunu kabullendm..ve kullanmaya basladım arastrdıktan sonra devamlı kullanmam ve düzenli kullanmam gerektiğini aklımdan cıkarmadan 4. paketimi aldım..ilk aylarda gercekten dökülmem arttı zaten normalde cok fazla dökülmüyrdu ama acılmıstı fazlasıyla kaybım vardı..2.ayda ben saç cıkıslarını gözlemeye başladım hergün sabah akşam ilacımı kullanırken inceliyorum daha çok çok inceler fazla kapatmasalrda farkedenler oluyor ve ben cok mutlu oluyorum..çok da umutluyum farkı kendimde farkedince gercekten cok mutlu oluyorum inş daha da güzel olacak :))

Darisi basimiza insallah :)

benim ikinci ayda minoksilden kaynaklanan dökülme durdu ve şimdi eskisine göre de daha az dökülüyor.yeni şaçlar cikiyor fakat maximum sonuc almak için cok erken tabi 6 aya kadar anca..

Arkadaşlar artık tükendim lütfen biri yardım etsin prp mi dersin saç lazeri mi dersin yok durmuyo dökülmem.şimdi doktor server serdaroğluna gittim minoxil yüzde 5 olanı verdi faydasını gören saçları tekrar çıkan varsa yada faydasının olmadığını düşünen lütfen yazsın.dışarı çıkamıyorum artık arkadaşlar lütfen

Back
X