ben en az 2 saat bekliyorum
buarada herkese mrb.. ben minoxili yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum.şimdiki kullandıgım 4.paketim %2lik bayan için olanı..daha önceki 3ü %5lik di.. ben kullanmaya başlamadan önce baya araştırdım bu siteyide öyle keşfettim ve üye oldum zaten :) gelelim herkesin merak ettiği kısma benim dökülme yaşlaşık 10 yıl öncesinde başladı otlar yağlar herseyi denedm ama tam devam saglayamdgım için çok bir fayda göremedim stresten oldugunu düşünürken artık doktora basvurmaya karar verdim ilk gittiğim cilt doktoru B12 eksiliğindan dolayı oldugunu söylerek vitamin ve şampuanla beni gönderdi..aradan 1-2 sene gecti ben başka bir cildiye uzmanına gittim oda eczanede karışım hazırlatıp onu kullanmamı tavsiye etti buda yaklasık 3-4 ay sürdü ama hiçbir gelişme olmadı ve ben baska bir doktora basvurdm..bu cok güzel arastırdı cinko testi bile yaptırdı...digerlerinden böyle bi ilgi göremediğim için bana iyi geldi tabi :) daha sonra buda braz reklam yapan önerilerinden sonra bana minoxili önerdi senn sorunun tek çaresi bu dedi ırsi senin sorunun diye de ekledi gercektende ırsi artık bunu kabullendm..ve kullanmaya basladım arastrdıktan sonra devamlı kullanmam ve düzenli kullanmam gerektiğini aklımdan cıkarmadan 4. paketimi aldım..ilk aylarda gercekten dökülmem arttı zaten normalde cok fazla dökülmüyrdu ama acılmıstı fazlasıyla kaybım vardı..2.ayda ben saç cıkıslarını gözlemeye başladım hergün sabah akşam ilacımı kullanırken inceliyorum daha çok çok inceler fazla kapatmasalrda farkedenler oluyor ve ben cok mutlu oluyorum..çok da umutluyum farkı kendimde farkedince gercekten cok mutlu oluyorum inş daha da güzel olacak :))