bende kullanalı 1 ay olcak henüz bi gelişme yok :1no2: büyük bi hastanede geniş kapsamlı bi tedavi olmak istiyorum yalnız sağlık güvencem yok acaba cerrahpaşa tıp ta bi prof. a muayene olmak kaça mal olur bilen varmı arkadaşlarCADIARZU
teşekkürler canım ben minoksil kullandım ama minoksidil alıcam artık sen nerden alıyorsun
mrb bende kullanıyorum minoxil daha istediğim sonucu alamadım 2.kutuyu alacagım ama bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi %2 lik değilde %5 lik kullansak bi sorun olurmu acaba...
arkadaslar minoxidili en uzun kullanan arkadasi ogrenmek istiyorum.
ne kadar suredir kullaniyor ve ve turkiyede her eczanede bulanabilirmi?
yardimci olurdaniz sevinirim
müşterimiz kullanıyor gayet memnun fakat onda baş ağrısı yapıyormuş kullandığı zaman sizdede o sorun oluyormu
şimdiye kadar 5 kutu sattık bi kaç kişidende bu şikayeti aldık bunun nedeni fazla kullanımdan kaynaklanıyor
siz eczanede mi satıyorsunuz kardelen . minoxidil forte mi fiyatı nedir
evet canım satıyoruz tam fiyatları aklımda değil listeye bakmam lazım ama 43 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam
günde 2 defa 5 püskürtme öneriyoruz
arkadaslar saca surulenın dısında hap olarak kullanılanıda varmıs belkı basa surmek bı zaman sonra sektelere ugrayabılır ama hap olmaz gıbıme gelıo kullanan varmı sonucları fıyatı acıkcası fıkırlerınıze ıhtıyacım var sımdıden tesekur ederımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?